A Cenz Ura kérdése:
Szigorítást vagy enyhítést szeretnél Húsvétra és a nyárra?
Figyelt kérdés
Látom itt a gyk.n 2 szélsőséges vélemény feszül egymásnak2021. márc. 31. 20:25
11/67 anonim válasza:
20:37: én meg annak örülnék nagyon, ha a neten őrjöngő járvány- és vírustagadó, illetve korlátozásellenes önző, öntelt konzumidiótákat (a nyolcas különösen szép példány) megismertetnék közelről egy hszincsiangi táborban zajló munka örömeivel. Nem látnak tovább a saját kis nyomorult orruknál, és képtelenek felfogni, társadalmilag mennyire káros, amit művelnek. Egy kis kőtöréstől vagy gyapotszedéstől majd kijózanodnak.
12/67 anonim válasza:
10
A nagy szart hatott.Most komolyan beveszed azt hogy azért stagnált ott hirtelen a "fertőzöttek" száma mert keményebb lezárások voltak? Városon belül nem terjed a vírus? Hagyjuk már...
13/67 anonim válasza:
Teljes nyitást biztos nem de a jelenlegit se. Ahol nincs így rendesen tömeges érintkezés, az felőlem maszkban mehetne de egy házibuli stb az ne. Felőlem pár hónap múlva mehet, remélhetőleg addig sokkal jobb lesz a helyzet. Na ezért vagyok én a gyakorin bérrettegő.
14/67 anonim válasza:
Az összes sportcsarnokot bezárni, a pánikkeltő média személyeket, néhány politikust is a börtönbe, minden mást kinyitni.
16/67 anonim válasza:
13
Nem.Te ezért vagy virusrettego
17/67 anonim válasza:
"13
Nem.Te ezért vagy virusrettego"
Azt nem te mondod meg, hogy én mi vagyok, bocsi.
18/67 anonim válasza:
Persze azok az emberek akik szerint kamu az egész és itt diktatúra lesz, ők nem fanatikusak, csak akik szerint vigyázni kell a coviddal ők azok egyedül.
19/67 anonim válasza:
17
Bocs de az tény hogy virusrettego vagy.Az is tény hogy kamu az egész és MÁR diktatúra van,de az agymosott birkák ezt nem veszik észre.Ezert tartunk itt.Ezert köszönetet mondok neked és a magad fajtáknak...
20/67 anonim válasza:
Lezárást a virusimádó birkáknak, nyitást a normális embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!