Miért számolják bele ezeket az embereket a koronavírus statisztikába?
"43 Látod, ha senkit nem érdekel, hogy mi történik az ismerőseimmel sejhajrecsegőalsón, akkor én mi a f.sznak oltassam be magam. Ennyit erről. Na léptem. Jó oltakozást"
Senki sem mondta, hogy oltasd be magad. Már itt hazugság az állításod.
Az meg, hogy te nem ismersz senkit, aki meghalt covidban, az mit von le abból, hogy a szakértők veszélyesnek tartják? Én meg egy embert sem ismerek személyesen, aki tetanuszban halt meg. Akkor a tetanusz is kamu? Nem is létezik?
"Egészséges emberek túlnyomó része egyáltalán nem, vagy csak kicsit érzik meg a vírust."
És? Ha az egészségügyi éllátórendszer összeomlik a sok nem egészséges covid beteg miatt, akkor azt az egészséges emberek is megérzik majd.
"Erről tanúskodik az is, hogy csupán 400 olyan ember halt meg a 10000-ből, akinek semmilyen alapbetegsége nem volt, ezt pedig Müller Cecília mondta."
Látom nem fogod fel, hogy ez egy semmitmondó adat (ráadásul hibás is, de ebbe most ne menjünk bele). Az áldozatok egy jelentős részének kb. magasvérnyomása vagy cukorbetegsége volt. Ezek alapvetően nem halálos betegségek. Nem a cukorbetegségtől alakul ki kétoldali tüdőgyulladás, fogd már fel.
"Mellesleg, influenzaszezon van. Hová lett? Most ő is a szabadságát tölti, mint a Koronavírus nyáron? :D"
Az influenza járványhoz az is kell, hogy tömegek elkapják. Mivel vannak ún. "védekező intézkedések", amik visszaszorítják a covid terjedését, ezek szerinted nincsenek hatással az influenzára? Pedig nem kell 3 diploma ahhoz, hogy ezt valaki megértse...
#51 Ma egy tanítványommal beszéltem éppen aki szerint felesleges fertőtlenítgetni a padokat, egyebet, mert hát nem is olyan súlyos ez a betegség. Nem volt nagyszájú, csak azt mondta amit otthon hallott. Tudta hogy én is átestem már rajta korábban, nem értette miért veszem komolyan, mikor nem is lett semmi bajom. Mondtam neki hogy az még egyáltalán nem biztos, épp ma megyek a kardiológiára miatta. Ettől már kicsit figyelmesebb lett. Aztán elmondtam hogy pár hete temettem el miatta az édesanyámat. Nem a járvány ölte meg hanem az "alapbetegsége" de ahogy írtad, a vírus nélkül még nem halt volna bele. Lehet hogy csak 3 hete lett volna még vagy még itt lehet anyák napján, lehet hogy több, ezt sosem fogjuk megtudni, de nekem és neki a 3 hét is fontos lett volna. Onnantól már értette miért fontos nekem hogy másokra vigyázzak és már nem kezelte annyira könnyedén.
Az a baj, hogy mindig valaki más, valaki másnak a szerette az aki meghal ebben vagy egy autóbalesetben vagy mert megtámadják stb. Nagyon sokan addig nem is veszik komolyan, amíg nem közvetlenül velük történik meg, pedig akkor még lehetne tenni ellene. Ha meg megtörténik akkor mindenki más felelős érte csak ők nem.
42
a szomszédom 6nap alatt vitte el, előtte nagyban biciklizett az utcán pár nappal. anyám keresztanyját 3nap alatt vitte el. mind a ketten élhettek volna, semmi különös bajuk nem volt. de neked nincs az ismerősi körödben, ergó nem létezik, vagy nem nagy probléma - igazi laposföldes érvlés, és logika.
az ilyen fogyatékosok miatt húzza a világ már 1éve ezt a szart. minden ami miatt itt vergődsz, a te fajtádnak köszönhető.
15re reagalva.kerdezo na az a hazugsag a 3%...vagyis ok nem az, de mint lathato akinek nincs eleg logikaja hozza es semmit nem.ert az egeszbol az mindent ugy ertelmez felre es ugy kotozkodik ahogy tud.
Ami viszont valoban ijeszto, hogy elhiszed az a tizenxezer ember csak ennyi, es hogy akinek van alapbetegsege az akkor nem szamit.
Ide leirom: a hazugsagok azok, amikor azt allitjak alapbetegseg a szepszis,vagy a tudogyulladas. Hahaha. A panikot pont ezzel a dumaval akartak a kezdetektol elkerulni,hogy ne remuljon meg senki, hogy de bele lehet halni a koronavirus fertozesbe. Igen, kar egeszseges is elkaphatja es igen belehalhat. Inkabb alszom.
"Lassan egy éve tart ez az egész itthon ,a statisztikák sem azt mutatják ,hogy járvány van ."
Most már k*rvára érdekel, hogy melyik statisztika nem mutatja ezt. Valószínű egyébkent, hogy magával a "járvány" fogalmával sem vagy tisztában, ami önmagában nem baj. Csak nem értem, hogy miért kell olyan témához hozzászólni, amihez nem értesz.
" Covid osztályokra meg bárkit betesznek ,beteget és nem beteget ,aztán csodálkoznak ,hogy az idősek elpatkolnak"
És erről van bármi bizonyítékod, vagy csak ideböfögtél valamit?
Tudod, ma is meghalt 98 ember a covid miatt, ma is csődbe ment néhány vállalkozás, és ez mind a vírustagadó hülyék miatt van, akik nem képesek 3-4 egyszerű szabályt betartani, hanem inkább lázadoznak, és agitálnak, hátha még 1 évig elhúzódik a járvány...titeket Kína pénzel, hogy akadályozzátok a védekezést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!