Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért számolják bele ezeket...

Miért számolják bele ezeket az embereket a koronavírus statisztikába?

Figyelt kérdés
A tisztifőorvos bevallása szerint minden olyan embert koronavírus áldozatnak titulálnak halála után, akiben valaha is megtalálható volt. Tehát ha valaki tavasszal koronás volt, túlélte és most decemberben elhunyt valami miatt, az is megy bele a halálos áldozatokat mutató statisztikába. Azt is mondta még, hogy csupán a tavasz óta elhunytak 3%-nál volt a haláloki tényező kizarólag a koronavírus, vagyis 400 embernél. A többi tzízezer-ötszáznak krónikus alapbetegsége volt, és mar alapból az utolsókat rúgták. Itt a kérdés. Miért hazudnak és keltenek pánikot azzal, hogy elferdítik a valóságot az áldozatok valódi számát illetően, és megéri-e mindent tönkretenni, korlátozni és bezárni egy ilyen gyenge vírus miatt. Nem is beszélve arról, hogy olyan sok a kiskapu az intézkedések alól (pl kaszinók, bevasárlóközpontok, stb.) hogyha valódi lenne a fenyegetés, már rég kirajzolódott volna hogy ezek a kiskapuk nem maradhatnak ahogy vannak, mert hullanak el az emberek miattuk. De nem ezt látjuk.

2021. febr. 7. 22:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 Barbell Deadlift ***** válasza:
66%

"43 Látod, ha senkit nem érdekel, hogy mi történik az ismerőseimmel sejhajrecsegőalsón, akkor én mi a f.sznak oltassam be magam. Ennyit erről. Na léptem. Jó oltakozást"

Senki sem mondta, hogy oltasd be magad. Már itt hazugság az állításod.

Az meg, hogy te nem ismersz senkit, aki meghalt covidban, az mit von le abból, hogy a szakértők veszélyesnek tartják? Én meg egy embert sem ismerek személyesen, aki tetanuszban halt meg. Akkor a tetanusz is kamu? Nem is létezik?

2021. febr. 9. 22:56
 52/66 Barbell Deadlift ***** válasza:
23%

"Egészséges emberek túlnyomó része egyáltalán nem, vagy csak kicsit érzik meg a vírust."

És? Ha az egészségügyi éllátórendszer összeomlik a sok nem egészséges covid beteg miatt, akkor azt az egészséges emberek is megérzik majd.

"Erről tanúskodik az is, hogy csupán 400 olyan ember halt meg a 10000-ből, akinek semmilyen alapbetegsége nem volt, ezt pedig Müller Cecília mondta."

Látom nem fogod fel, hogy ez egy semmitmondó adat (ráadásul hibás is, de ebbe most ne menjünk bele). Az áldozatok egy jelentős részének kb. magasvérnyomása vagy cukorbetegsége volt. Ezek alapvetően nem halálos betegségek. Nem a cukorbetegségtől alakul ki kétoldali tüdőgyulladás, fogd már fel.

"Mellesleg, influenzaszezon van. Hová lett? Most ő is a szabadságát tölti, mint a Koronavírus nyáron? :D"

Az influenza járványhoz az is kell, hogy tömegek elkapják. Mivel vannak ún. "védekező intézkedések", amik visszaszorítják a covid terjedését, ezek szerinted nincsenek hatással az influenzára? Pedig nem kell 3 diploma ahhoz, hogy ezt valaki megértse...

2021. febr. 9. 23:05
 53/66 anonim ***** válasza:
68%

#51 Ma egy tanítványommal beszéltem éppen aki szerint felesleges fertőtlenítgetni a padokat, egyebet, mert hát nem is olyan súlyos ez a betegség. Nem volt nagyszájú, csak azt mondta amit otthon hallott. Tudta hogy én is átestem már rajta korábban, nem értette miért veszem komolyan, mikor nem is lett semmi bajom. Mondtam neki hogy az még egyáltalán nem biztos, épp ma megyek a kardiológiára miatta. Ettől már kicsit figyelmesebb lett. Aztán elmondtam hogy pár hete temettem el miatta az édesanyámat. Nem a járvány ölte meg hanem az "alapbetegsége" de ahogy írtad, a vírus nélkül még nem halt volna bele. Lehet hogy csak 3 hete lett volna még vagy még itt lehet anyák napján, lehet hogy több, ezt sosem fogjuk megtudni, de nekem és neki a 3 hét is fontos lett volna. Onnantól már értette miért fontos nekem hogy másokra vigyázzak és már nem kezelte annyira könnyedén.

Az a baj, hogy mindig valaki más, valaki másnak a szerette az aki meghal ebben vagy egy autóbalesetben vagy mert megtámadják stb. Nagyon sokan addig nem is veszik komolyan, amíg nem közvetlenül velük történik meg, pedig akkor még lehetne tenni ellene. Ha meg megtörténik akkor mindenki más felelős érte csak ők nem.

2021. febr. 9. 23:13
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

42

a szomszédom 6nap alatt vitte el, előtte nagyban biciklizett az utcán pár nappal. anyám keresztanyját 3nap alatt vitte el. mind a ketten élhettek volna, semmi különös bajuk nem volt. de neked nincs az ismerősi körödben, ergó nem létezik, vagy nem nagy probléma - igazi laposföldes érvlés, és logika.

az ilyen fogyatékosok miatt húzza a világ már 1éve ezt a szart. minden ami miatt itt vergődsz, a te fajtádnak köszönhető.

2021. febr. 9. 23:24
 55/66 anonim ***** válasza:
100%

15re reagalva.kerdezo na az a hazugsag a 3%...vagyis ok nem az, de mint lathato akinek nincs eleg logikaja hozza es semmit nem.ert az egeszbol az mindent ugy ertelmez felre es ugy kotozkodik ahogy tud.

Ami viszont valoban ijeszto, hogy elhiszed az a tizenxezer ember csak ennyi, es hogy akinek van alapbetegsege az akkor nem szamit.

Ide leirom: a hazugsagok azok, amikor azt allitjak alapbetegseg a szepszis,vagy a tudogyulladas. Hahaha. A panikot pont ezzel a dumaval akartak a kezdetektol elkerulni,hogy ne remuljon meg senki, hogy de bele lehet halni a koronavirus fertozesbe. Igen, kar egeszseges is elkaphatja es igen belehalhat. Inkabb alszom.

2021. febr. 9. 23:38
 56/66 anonim ***** válasza:
0%
Hát engem aztán lepontozhattok egészen nyugodtan,magasról teszek rá . Lassan egy éve tart ez az egész itthon ,a statisztikák sem azt mutatják ,hogy járvány van . Covid osztályokra meg bárkit betesznek ,beteget és nem beteget ,aztán csodálkoznak ,hogy az idősek elpatkolnak. Okoskodó agyatlan birkák vagytok ,hogy nem veszitek észre a lényeget,nem gondolkodtok . Összegyüjtik a krónikus betegeket ,meg a súlyos betegségben szenvedőket egy kupacra ,mindegy hogy mi a probléma ,összevissza fertőzik egymást ,ez milyen bevett jó protokoll. ? Hát olyan jól bevett módszer ,hogy az orvosok úgy ugrálnak ahogy a felső parancshozók fütyülnek nekik ,a világ összes kormánya a politikusokkal együtt hasznot húz ebből az egészből ,ha annyira számitanának az emberi életek ,akkor nem így kezelnék az egész járványt. Itt egy valami számit ,megtömni annak a 100 milliárdos embernek a zsebét pénzel ,akik az egész mögött állnak és hasznot húznak ebből. Be kell digitalizálni mégjobban az egész világot ,ezért épitik az 5G tornyokat ,annak ellenére hogy nem tudjuk a káros hatásait ,ez a járvány pontosan arra jó ,hogy szép csendbe felkészitsenek bennünket gond nélkül a digitalizált új világra. Ezzel foglalkozik most az egész világ sajtó ,összes politikus erről fröcsög,ha nem nézem meg el sem hiszem ,csak néztem mint paraszt az angol wc-n ,hogy miféle ujrainditásról beszélnek. Aztán elgondolkozik az ember azon ,hogy mennyire túl vagyunk szaporodva ezen a bolygón és egyre drasztikusabban fog minden megváltozni egyik pillanatról a másikra. Szeretném azt gondolni hogy ennek végleg vége lesz teljesen ,de aligha hiszem . Az 5G tornyokról szoló rémhírekből meg annyit hiszek csak el ,hogy szükség van rájuk az uj technologia bevezetése végett . Be chippelésről nem hiszek el semmit ,bár Bill Gates adott ki előre egy szabadalmat ,amibe ez szerepel ,illetve már 3-4 évvel ezelőtt a interjúban is beszélt erről ,hogy gőzerővel dolgoznak egy olyan oltáson ,amely beadás után testdiagnosztikát állít fel stb. és hogy ez a jövő . Nézzetek csak utánna neten. Ez nem fikció. Nézzetek utánna ,aztán döntsétek el ki a hü..lye,....bill ge..ci évek óta a nagy technologia fejlődésről beszél meg az oltásairól .
2021. febr. 10. 09:47
 57/66 anonim ***** válasza:
22%
És hogy milyen jogoktól fosztanak meg ? Például attól hogy eldöntsd ,hogy akarsz-e oltást vagy sem. Ha nem adatod be megszívod ,mert egy csomó helyről tiltva leszel ,vagy pedig a munkaszerződésedhez kötik az oltás kötelezettséget ,tehát vagy beoltatod magad vagy dolgozni sem mész. Külföldön dolgozókat a Kurz bácsi már most ezzel cseszteti határon . Heti tesztelés ,időpont foglalás ,aztán mehetsz dolgozni. Persze ha beadatod fél évig mentesülsz ez alól.vicc. Ez az oltás nem olyan mint amit a csecsemőknél a kötelező oltás ,ami egy életre szól,es védettséget ad . Megkapod ugyan úgy tovább tudod terjeszteni ,és még lehet hogy használni sem fog. Ki olyan agyatlan hogy elhiszi ,ha megkapja a vakcinát elkerüli a vírus? :D elfogja ezt kapni mindenki vakcinával vagy annélkül is. Döntse el mindenki hogy mit akar ,ne pedig az legyen hogy ránk erőszakolják.
2021. febr. 10. 10:07
 58/66 anonim ***** válasza:
100%
#57 Előre felülsz a hergelő dumáknak és tovább is hergeled vele a többieket. Még sehol nem döntöttek arról hogy kötelező lenne a védőoltás, sehol nem szabták meg hogy bárki is hátrányba lenne ha nincsen beoltva, semmi ilyen nem történt, te meg már tényként kezeled hogy hátrányba vannak és hogy kötelezve lettek. Nem.
2021. febr. 10. 10:55
 59/66 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, ahogy 57 nem fogja fel, hogy miért mondják azt, hogy az oltás után is fertőzhetsz :D Olyan buta ez is, mint egy darab szhar, de a száját örömmel jártatja
2021. febr. 10. 13:07
 60/66 Barbell Deadlift ***** válasza:
66%

"Lassan egy éve tart ez az egész itthon ,a statisztikák sem azt mutatják ,hogy járvány van ."

Most már k*rvára érdekel, hogy melyik statisztika nem mutatja ezt. Valószínű egyébkent, hogy magával a "járvány" fogalmával sem vagy tisztában, ami önmagában nem baj. Csak nem értem, hogy miért kell olyan témához hozzászólni, amihez nem értesz.

" Covid osztályokra meg bárkit betesznek ,beteget és nem beteget ,aztán csodálkoznak ,hogy az idősek elpatkolnak"

És erről van bármi bizonyítékod, vagy csak ideböfögtél valamit?

Tudod, ma is meghalt 98 ember a covid miatt, ma is csődbe ment néhány vállalkozás, és ez mind a vírustagadó hülyék miatt van, akik nem képesek 3-4 egyszerű szabályt betartani, hanem inkább lázadoznak, és agitálnak, hátha még 1 évig elhúzódik a járvány...titeket Kína pénzel, hogy akadályozzátok a védekezést?

2021. febr. 10. 14:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!