Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért számolják bele ezeket...

Miért számolják bele ezeket az embereket a koronavírus statisztikába?

Figyelt kérdés
A tisztifőorvos bevallása szerint minden olyan embert koronavírus áldozatnak titulálnak halála után, akiben valaha is megtalálható volt. Tehát ha valaki tavasszal koronás volt, túlélte és most decemberben elhunyt valami miatt, az is megy bele a halálos áldozatokat mutató statisztikába. Azt is mondta még, hogy csupán a tavasz óta elhunytak 3%-nál volt a haláloki tényező kizarólag a koronavírus, vagyis 400 embernél. A többi tzízezer-ötszáznak krónikus alapbetegsége volt, és mar alapból az utolsókat rúgták. Itt a kérdés. Miért hazudnak és keltenek pánikot azzal, hogy elferdítik a valóságot az áldozatok valódi számát illetően, és megéri-e mindent tönkretenni, korlátozni és bezárni egy ilyen gyenge vírus miatt. Nem is beszélve arról, hogy olyan sok a kiskapu az intézkedések alól (pl kaszinók, bevasárlóközpontok, stb.) hogyha valódi lenne a fenyegetés, már rég kirajzolódott volna hogy ezek a kiskapuk nem maradhatnak ahogy vannak, mert hullanak el az emberek miattuk. De nem ezt látjuk.

2021. febr. 7. 22:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
55%

19-20! Még csak nem is nyelvbotlás, tudod, aki használja az eszét, az feltételezi, hogy úgy érti, hogy a pozitív teszt elkészülte és a negatív teszt közötti időszakról beszél. Ha akkor meghal valaki, és covid pozitív és más ok egyértelműen kizárható, akkor lesz covidos.

De mint írtam is a kérdezőnek, pusztán alapszintű matematikai ismeretekkel rá lehetne jönni, hogy nem úgy számolják, ahogy ő érti.

2021. febr. 8. 11:52
 22/66 A kérdező kommentje:
17-es, az hogy mit mondott a tisztifőorvos, adott, megnézheted, hisz ott a videó. Ez alapján kitalálhatod, hogy én mivel részleteztem tovább és mivel nem, mit tettem hozzá és mit nem, mivel egészitettem ki és mivel nem. És nekem kéne kitalálnom, hogy mikor hazudik és mikor nem? Hogy ne unatkozzak a karanténban hondolom egy kis fejtörő. Bár mondjuk mióta politikusok vannak ezt csináljuk, mimdegy is nem? 19-es, nem tudom mi történt nálatok. Én csak azt tudom, amit hallok, látok, érzek. Hallani ostobaságot hallok a médiából Cecitől, Orbántól, Merkeltől, látni idióta intézkedéseket látok logika nélkül, és embereket, akiknek hamis halotti jelentést állítanak ki (igaz, én személyesen csak 1 olyen embert ismerek, akinek ez az apjával történt), érezni pedig nem érzek semmit, pedig már vagy 1 éve tombol ez az irdatlan elberiség ómenje vírus. Amit ebből én leszűrök, az az amit én leszűrök, mégpedig, hogy egy olyan dolog miatt korlátozzák az én szabadságomat, ami a legkisebb mértékű hatással sincs rám. Hála az égnek én nem vagyok vendéglátós, és a legnagyobb sajnálattal érzek feléjük, aki a szobaban M1-et hallgató pánikoló Marcsi néni néni miatt nem fogadhat olyan vendegeket az éttermében mondjuk, akik szintén egy fikarcnyit sem éreznek meg ebből a cirkuszból. Mert ugye aki fél, az nem magát kell jogy megvédje, mimdenki masbak kell őt, az állása, vagy a kapcsolatai árán, nem? Nem lenne logikusabb egyáltalán, ha az átlagembert, aki semmit nem érez meg ebből a gyenge járványból, aki azt se tudná, hogy létezik, ha nem nyomnák a pofájába nonstop dolgozni hagynák, és csak a rettegők zárkóznának el, ááá nem. Milliókat meg kell szop@tni pár ezer- (ha nem száz) -emberért
2021. febr. 8. 11:53
 23/66 Franken Stejn ***** válasza:
16%
Nyílván nem számolnak mindenkit bele, aki nem covidban hunyt el, csak annyit, amennyi még nem feltűnő, de elég ahhoz, hogy befos4ssanak egy csomó embert.
2021. febr. 8. 12:01
 24/66 Koplárovics Béci ***** válasza:
27%

"17-es, az hogy mit mondott a tisztifőorvos, adott, megnézheted, hisz ott a videó. Ez alapján kitalálhatod, hogy én mivel részleteztem tovább és mivel nem, mit tettem hozzá és mit nem, mivel egészitettem ki és mivel nem."

Hát, akkor bebizonyítottad, hogy vagy hazudsz, vagy fogalmad sincs, hogy mit beszélsz. Ugyanis egy szóval sem mondja azt, amit te, hogy "az utolsókat rúgták". Még csak azt sem, hogy a megbetegedésük előtt már súlyos állapotban voltak. Most akkor neked el kell hinnem bármit is, mert van 1-2 igaz állításod is, mint "Cilinek", vagy te is csak hazudozol össze-vissza, mint egy átlag politikus? Esetleg egyszerűen fogalmad sincs, hogy miről beszélsz?

"M1-et hallgató pánikoló Marcsi néni"

Tudom, hogy ki akarod sajátítani a fidesznek a vírust, de sajnos ezzel is csak a saját butaságodat bizonyítod be. Ugyanis ha leteszed azt a csövet, amivel minden rossz mögött a fideszt látod, kiderül, hogy minden politikai oldal szerint valós veszélyt jelent a vírus. Kivéve persze a "csakmituggyukazigazdotkom" oldalakat, amik mögött persze lehetnek poltikai erők.

2021. febr. 8. 13:19
 25/66 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezzel is kellene kezdeni valamit. Magyarországon elég könnyű alapbetegséget találni sajnos. Bár ezen az esti bezárás nem sokat segít, pláne majd tavasszal.

2021. febr. 8. 14:04
 26/66 Barbell Deadlift ***** válasza:
77%

Könyörgöm, olvassátok már el a halálozási listán az alapbetegségeket.

Magas vényomás, cukorbetegség, depresszió, demencia...húha, mind "halálos" betegségek, éppen pont amúgy is meghaltak volna, hiszen naponta meghalt 200 ember cukorbetegségben és magas vérnyomásban, ugye?

Az a +10 ezer halott is 2019-hez képest csak a véletlen műve, semmi köze a vírusnak hozzá...ne játszátok már a kretént.

Tényleg ott tartunk, hogy a világ 200 országának az egészségügyi szakemberei mind hazudnak, minden statisztika meg van hamisítva, de bezzeg a gyakorin mindenki tudja az igazat?

2021. febr. 8. 21:31
 27/66 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy akkor lesz nyitás, amíg nem lesz elég ember beoltva. Az oltásellenesek gyakorlatilag a nyitást késleltetik. Felesleges a "harcuk", akár igaz, akár nem.
2021. febr. 9. 09:01
 28/66 anonim ***** válasza:
27%
Elég elszomorító látni ,hogy mennyire elvakultak vagyunk mi magyarok ,jöttök itt a semmirevaló hamis statisztikákkal ,aminek a 80% csak ferdítés és nem is pontos . Hazudgáltok a statisztikával kapcsolatosan ,hogy az elöző évekhez képest többen meghalnak most ,mint 5 éve ,amikor igazából releváns különbség nincs is az elhalálozásokban,és ráadásul rá sem lehet fogni a Covidra. Jó nagyra felfújt káoszhalmaz lett ez az egész covid őrület ,aminek az lesz az eredménye ,hogy az embereket minden áron oltásra kényszerítenek ,az alapvető jogaitokat is elveszik majd az oltás hiányában, persze ezt kifinomult módszerekkel ,covid tilalmakkal,ha pedig meg is kapjátok a vakcinát ,akkor is ugyan úgy tovább tudjátok adni ,ez ellen semmit nem véd ,maximum te mint beoltott könnyebben átvészeled a fertőzést ,de ez sem biztos . Semmi sem biztos. Hiszen még tesztelni sem tudták rendesen a vakcinát ,egy év alatt összecsapták ,hogyan lehet ezt felelőség teljesen beadatni ,? Szerintem sokkal nagyobb felelőtlenség beadatni egy ilyen tesztfázisban sem lévő vakcinát ,mint nem beadatni ,és maszknélkül járkálni ,ezen kéne elgondolkodni,meg a bugyuta tilalmakról,amiknek semmi értelme. Elhihetitek hogy a környező országokban is az embereknek elegük van ebből a szar covid őrületből ,amirôl előreláthatóan fogalmunk sincs mikor lesz vége,de egy biztos ,ez idő alatt rengeteg ember tönkre megy ,és nem a vírus miatt ,hanem a korlátozások végett . Biztos ez kell nekünk embereknek ,? Túl sok a kérdés is ,ha túl sok a kérdés és nincs rá válasz ,akkor honnan a francból tudnak bármit is a virusról ,hogy rendes vakcinát kapjunk . Mindig csak a kérdések ,és kérdések. Viszont vakcina az van . Érdekes. Biztos én vagyok hülye.
2021. febr. 9. 09:14
 29/66 anonim ***** válasza:
85%
Az az elszomorító kedves utolsó, hogy 1 év után sem fogtál fel semmit az egészből. Semmit.
2021. febr. 9. 09:40
 30/66 anonim ***** válasza:
31%

Azt vettem észre, hogy covid témában nem jó vitatkozni az emberekkel, tehát én sem megyek bele abba, hogy mit gondolok. Nem vagyok vírustagadó, elhiszem, hogy van vírus és vannak olyanok, akik ebben nagyon megbetegszenek vagy belehalnak, de szerintem is össze-vissza hazudoznak és a fele nem igaz annak, amit mondanak, csak sok ember olyan, hogy minden nap beül a tévé elé, hallgatja a rádiót, olvassa a híreket és mindent szó szerint elhisz. Erről, amit a kérdező írt, már én is hallottam, egy ismerősnek az ismerősének a férjét írták be covid halottnak, mikor a halálának semmi köze nem volt a covidhoz, teljesen másban halt meg, nem is volt pozitív soha.

És igaz, hogy rengetegen nem a vírusban, hanem a korlátozásokban mennek tönkre vagy fognak tönkre menni.

2021. febr. 9. 10:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!