Mennyire reálisak az Operatív törzs halálozási adatai?
Azon gondolkoztam, hogy ugye márciusban tört ki ez a vírus és áprilisban - májusban már mindenki otthon volt. Mégis áprilisban naponta 8-10 ember halt meg a vírusban. Most egy rövid ideje már lazítottak és lehet menni akár külföldre is (nem minden ország azért), ennek ellenére csak napi 1 ember hal meg a vírusban. Most kövezzetek meg mert nem vagyok virológus és nem tudom hogyan működnek a vírusok de ez mennyire reális?
Mennyire reális az hogy bezárkózik a fél ország és naponta 10 ember hal meg, ezzel szemben most mozgolódik az ország és naponta 1 ember hal meg átlagosan?
"Mennyire reális az hogy bezárkózik a fél ország és naponta 10 ember hal meg, ezzel szemben most mozgolódik az ország és naponta 1 ember hal meg átlagosan?"
Más országokban is pont ez történt és mégsem lángolt újra a járvány. Liberális média is tényként kezeli ezeket az adatokat. Persze van 1-2 hibbant, aki reggeltől-estig kezdi s végzi, hogy itt igazából 1000-ek halnak meg naponta és 10 000 új megbetegedett van minden nap, csak a zOrbán eltitkolja előlünk. Konteó hívők mindig lesznek, kritikával kell fogadni minden statisztikát, de szerintem M.O.-n tényleg lecsengőben van a járvány.
5: Nem tudhatod mennyi fertőzött van, mert ahhoz az egész országot kellene tesztelni.
Meg elég egyetlen egy fertőzött, hogy elszabaduljon megint a járvány. Dél-Korea pont ezzel szívta meg nem rég, fellégeztek volna, jöttek az enyhítések, ezt meg egy férfi megünnepelte és Seoul nagyon sok szórakozónegyedébe elment bulizni. Később kiderült fertőzött volt már akkor is, csak akkor még tünetmentes.
"aki reggeltől-estig kezdi s végzi"
Erdélyi vagy? :)
(Mit is jelent ez? Hallottam már, de elfelejtettem.)
"Nem tudhatod mennyi fertőzött van, mert ahhoz az egész országot kellene tesztelni."
Kb. óránként.... Pont ezért nem teszteltek olyan sok embert, mint ahányat egyesek teszteltetni akartak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!