Miért lett ennyire mém az Operatív Törzs meg úgy Müller Cecília?
Mert nevetséges volt az egész .:D
Én 2x néztem végig,először 20 percen keresztül magyarázta Cecília nénje,hogy kell felseperni ,letörölgetni a port,felmosni a lakásban.
A másodiknál meg kb nyitott szemmel aludtam ,ennyire volt érdekfeszítő és releváns.
Mert rengeteg a proli.
Azok körében népszerű az ilyen fajta humor.
Rogán Cili néni nem régen csöppent bele. Ő már a vörösiszap katasztrófa idején helyezkedett és csontig benyalt a csúti köpcösnek. Ezért is van ott ahol.
Bár attól az lmbtq fejű Szláviktól vagyok a legjobban rosszul. Talpnyaló a javából a fa. szi.
#7 Sajnos amióta kiderült, hogy van akinek külön szólni kell hogy élő macskát ne tegyen a mikróba mert megöli, vagy hogy permetezés közben ne gyújtson rá mert megég tőle, azóta nincs olyan hogy felesleges figyelmeztetés.
Bármennyire is fájó, vannak emberek akiknek külön el kell mondani, hogy járványhelyzetben ne menjen orvoshoz csak mert ideje lenne az éves kontrollvizsgálatnak, vagy hogy ha fél attól hogy megfertőződik a gyereke az érettségi közben, akkor ne maga mellé ültesse be utána, hanem a hátsó ülésre.
#9 nagyon nem ugyanaz minden nap kiállni a kamerák elé és beszélni olyan dolgokról, amik fontosak - és amikről ő tudja, hogy mennyi olyan ember van akinek el kell mondani - mint bírálni a képernyő másik oldaláról.
Magamat elég jól kommunikálónak tartom, megszoktam hogy a diákjaim előtt szerepelek minden nap, de még engem is megzavar ha pár idegen is ott van, pláne ha valaki fel is venné videóra. Nyilván utólag már ő is sok mindent másképpen fogalmazna meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!