Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért számolják bele ezeket...

Miért számolják bele ezeket az embereket a koronavírus statisztikába?

Figyelt kérdés
A tisztifőorvos bevallása szerint minden olyan embert koronavírus áldozatnak titulálnak halála után, akiben valaha is megtalálható volt. Tehát ha valaki tavasszal koronás volt, túlélte és most decemberben elhunyt valami miatt, az is megy bele a halálos áldozatokat mutató statisztikába. Azt is mondta még, hogy csupán a tavasz óta elhunytak 3%-nál volt a haláloki tényező kizarólag a koronavírus, vagyis 400 embernél. A többi tzízezer-ötszáznak krónikus alapbetegsége volt, és mar alapból az utolsókat rúgták. Itt a kérdés. Miért hazudnak és keltenek pánikot azzal, hogy elferdítik a valóságot az áldozatok valódi számát illetően, és megéri-e mindent tönkretenni, korlátozni és bezárni egy ilyen gyenge vírus miatt. Nem is beszélve arról, hogy olyan sok a kiskapu az intézkedések alól (pl kaszinók, bevasárlóközpontok, stb.) hogyha valódi lenne a fenyegetés, már rég kirajzolódott volna hogy ezek a kiskapuk nem maradhatnak ahogy vannak, mert hullanak el az emberek miattuk. De nem ezt látjuk.

2021. febr. 7. 22:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 Barbell Deadlift ***** válasza:
66%

"de szerintem is össze-vissza hazudoznak és a fele nem igaz annak, amit mondanak, csak sok ember olyan, hogy minden nap beül a tévé elé, hallgatja a rádiót, olvassa a híreket és mindent szó szerint elhisz."

Aha, tehát "szerinted" ez így van. Köszönjük Emese. Nyílván rengeteg egzakt adat áll a rendelkezésedre, amiből leszűrted ezt a következtetést.

"Erről, amit a kérdező írt, már én is hallottam, egy ismerősnek az ismerősének a férjét írták be covid halottnak, mikor a halálának semmi köze nem volt a covidhoz, teljesen másban halt meg, nem is volt pozitív soha."

Igen, persze, mindig van egy ismerős ismerőse, akinél bekamuzták a covidot, érdekes, hogy soha senkinek sem a közeli ismerősével történik, és soha nincs erről kép vagy hangfelvétel, a 21. században.

2021. febr. 9. 20:43
 42/66 Franken Stejn ***** válasza:
0%
Lényeg a lényegben, ha a 100%ig politikailag független, hiteles, szabad és semilyen formában nem befolyásolt és szabályozott tudományos és egézségügyi média azt állítja, hogy minden rendben van, akkor az úgy van és kész. Majd amikor 2 év múlva is úgy lengetik a covid kártyát, mintha a fekete pestis tizedelné a lakosságot és még mindig ugyanitt hülyítjük egymást, miközben sem a környezetemben, sem az ismerőseim környezetében nem húzzák rá egymás után az emberekre a zsákot, de a hírekben napi szinten dobálóznak 70-80 covid halottal, na az lesz majd vicces.
2021. febr. 9. 21:54
 43/66 Barbell Deadlift ***** válasza:
6%

Túl sok Gődényt nézel szerintem, állj le vele!

Senki sem beszél pestisről.

Az meg, hogy a te ismerősi körödben mi történik Sejhajjrecsegő-alsón, az szerinted kit érdekel?

2021. febr. 9. 22:28
 44/66 anonim ***** válasza:
65%

Az a baj veletek hogy elhiszitek hogy ennek vége lesz! Ennek nem lesz vége csak folytatása lesz! Hihetetlen hogy elhiszitek hogy ennek bármikor is békésen vége lesz! Ennek békés úton sosem lesz vége ,mert az emberek más országokban már most kimennek az utcákra tüntetni ,és ez csak még a kezdet . Nem veszitek észre hogy az alapvető emberi jogaitokat ,jogainkat elveszik egy mondva csinált járvány miatt ? Leszaa..rom azt a semmit mondó statisztikát ,amit direkt elferdítenek ,úgy lehet manipulálni az egészet ahogy ők akarják. Ajánlom figyelmetekbe ezt a kis videót ,kicsit jobban utánna kéne nézni mibe is éltek ,milyen világba ,figyelemmel kellene kisérni és egyből megértitek mit miért tesznek :

[link]

2021. febr. 9. 22:41
 45/66 Franken Stejn ***** válasza:
31%

De értem én: "Ne kérdőjelezd meg, ne gondolkozz, ne állj ellen, hidd el amit mondunk, mi tudjuk mi a jó neked."

Elgondolkodtató egyébként, hogy ha tényleg valóra válna az, hogy be akarnának chippelni mindenkit, mondjuk egészségügyi okokból és a tudomány felvázolná, hogy ez miért tökjó, ugyanúgy lennének, akik szó nélkül beállnának sorba, sőt, én meg el lennék küldve az anyámba, ha nem akarnám. Félelmetes.

2021. febr. 9. 22:44
 46/66 A kérdező kommentje:
Szerintem bárki, aki a korlátozasokat relevánsnak tartja, az közveszélyes. Egészséges emberek túlnyomó része egyáltalán nem, vagy csak kicsit érzik meg a vírust. Erről tanúskodik az is, hogy csupán 400 olyan ember halt meg a 10000-ből, akinek semmilyen alapbetegsége nem volt, ezt pedig Müller Cecília mondta. Aki szerint pedig még inkább szigorítani kéne, az egyenesen elmebeteg. Mellesleg, influenzaszezon van. Hová lett? Most ő is a szabadságát tölti, mint a Koronavírus nyáron? :D
2021. febr. 9. 22:45
 47/66 Barbell Deadlift ***** válasza:
51%
44-es, milyen alapvető emberi jogaidat vették el?
2021. febr. 9. 22:52
 48/66 Franken Stejn ***** válasza:
90%
43 Látod, ha senkit nem érdekel, hogy mi történik az ismerőseimmel sejhajrecsegőalsón, akkor én mi a f.sznak oltassam be magam. Ennyit erről. Na léptem. Jó oltakozást.
2021. febr. 9. 22:52
 49/66 Barbell Deadlift ***** válasza:
9%

"Elgondolkodtató egyébként, hogy ha tényleg valóra válna az, hogy be akarnának chippelni mindenkit, mondjuk egészségügyi okokból és a tudomány felvázolná, hogy ez miért tökjó, ugyanúgy lennének, akik szó nélkül beállnának sorba, sőt, én meg el lennék küldve az anyámba, ha nem akarnám. Félelmetes."

Mi értme van annak, hogy felvázolsz egy prekoncepciót, majd úgy teszel, mintha ez a valóság lenne, és még számon is kérsz másokat ezzel kapcsolatban?

2021. febr. 9. 22:54
 50/66 anonim ***** válasza:
Basszus, a forgószinpad egyre növekvő sebességével írkáltok egyre bonyolultabb csűrt-csavart mondatokat; nem tudom eldönteni, hogy föl vagy lepontozzak és kit...
2021. febr. 9. 22:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!