Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Este 8 után kimenni?

Este 8 után kimenni?

Figyelt kérdés

Sokan nem értik (vagyis én úgy vettem le) hogy miért csak este 8 után van kijárási tilalom..mert természetesen nem csak akkor terjed a vírus.

Szerintem, mivel éjszaka aludni kell, nem a városban mászkálni főleg mivel éjjel semmi nincs nyitva. Mindenki nappal intézi a tennivalóit (bevásárlás, ügyintézés stb. amiket éjjel ugye nem lehet!). Így legalább a gazdaság sem sínyli meg annyira, és az emberek se fertőzik feleslegesen egymást.

Szerintetek jól látom a dolgot, vagy tévedek?

2021. febr. 6. 00:23
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy tudtam, hogy a Fogtündér áll Orbán mögött.

2021. febr. 9. 19:38
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a háttérhatalom irányítja valójában nemcsak Magyarországot, hanem a világ országainak nagy részét. Itt nem gyíkemberekre, illuminátusokra vagy egyéb misztikus dolgokra kell gondolni, a háttérhatalmat a multik, a bankok és a pénzügyi manipulátorok alkotják.
2021. febr. 9. 19:39
 43/45 anonim ***** válasza:
90%

42

Igen de őket a gyikemberek irányítják,őket pedig a reptoidok

2021. febr. 9. 19:41
 44/45 anonim ***** válasza:
78%

Lehet viccelődni de úgy van ahogy 42 leírja. Nem muszáj elhinni de attól befolyásolja mindannyiunk életét. Orbán is csak egy báb mint ahogy a többi politikus. Van beleszólása apró dolgokba amik nekünk nagynak tűnhetnek (mint pl ez a 8 utáni hülyeség), de a lényegesebb döntéseket nem ő hozza és nincs is sok beleszólása.

Szerintem ez a kijárási tilalom arra jó hogy teszteljék az emberek tűrőképességét. Minél többet lenyelünk annál jobban fognak minket sz*patni. A hollandok pl már a rendelet bevezetése után egy nappal szétvertek mindent, Magyarországon meg csak ülnek az emberek és tűrnek szokás szerint.

2021. febr. 9. 20:02
 45/45 anonim ***** válasza:

"Szerintem szarul látod a dolgot. Este 8 nem éjszaka, hanem este, benne van a nevében. Éjszaka az éjféltől kezdődik. Nem mindenkinek annyi az élete, hogy a sarki ABC-ben dolgozik, aztán otthon Való Világot néz Kőbányaival a kezében. Este 8 az 2021-ben egyszerűen "nem tétel", olyan gyorsan eljön, hogy észre sem veszed, kicsit túlórázol az irodában, bevásárolsz, elintézed a postát/bankot...stb., hazaérsz, aztán már el is ment a napod.

Nem értem, hogy miért kéne bárminek is nyitva lennie ahhoz, hogy valaki elmehessen egy kicsit sétálni, futni, biciklizni, idős és/vagy vidéki rokont meglátogatni, lakást felújítani vagy bármi mást csinálni. A szűk agyaddal azt sem tudod felfogni, hogy van, aki pl. több száz km-re a családjától dolgozik szellemi munkakörben (tehát nincs "feloldozó" papírja), és szeretne hazamenni úgy, hogy nem b*ssza el vele az egész hétvégéjét, tehát pénteken elindul és vasárnap is csak este megy vissza. Most meg a fél szombatja és vasárnapja is elmegy vele. Az este 8 nem azt jelenti, hogy addig vígan tevékenykedhetsz, hanem addig muszáj hazaérned, tehát ha pl. másfél órára laksz a munkahelyedtől, akkor neked 18:30-ig tartott a napod. Persze aki ugyanabban az egy faluban vagy panelprolitelepen tölti az élete 99%-át, az ezt soha nem fogja átlátni."

Szuper ez a válasz. Még annyi hogy nem is csak a falu/panelproli értetlenkedik, hanem még a megfutotta réteg is eléggé. Kb 5 órát dolgoznak beugranak rucit venni hazasuhannak a valamelyik ronda(szerintük szép) szappantartóval 20 perc alatt, háztartásbeli vagy nyugdíjas anyu apu meg elintéz nekik mindent.

2021. febr. 12. 01:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!