Este 8 után kimenni?
Sokan nem értik (vagyis én úgy vettem le) hogy miért csak este 8 után van kijárási tilalom..mert természetesen nem csak akkor terjed a vírus.
Szerintem, mivel éjszaka aludni kell, nem a városban mászkálni főleg mivel éjjel semmi nincs nyitva. Mindenki nappal intézi a tennivalóit (bevásárlás, ügyintézés stb. amiket éjjel ugye nem lehet!). Így legalább a gazdaság sem sínyli meg annyira, és az emberek se fertőzik feleslegesen egymást.
Szerintetek jól látom a dolgot, vagy tévedek?
Nem a kijárási, a félelem gátolja meg. De kijárási nélkül nem lenne félelem. Bolond liberalizmus, mindenki utálja, de amikor egy kicsit csorbul, egyből visszasírják. Ilyen rossz keresztény-konzervatív fideszesek vagytok?
7
Hétköznap dolgoznak az emberek így nyilván hétvégén sokkal nagyobb a tömeg este bulikor mint hétköznap úgyhogy lehet mégis csak a te erveddel van a baj
Viccesek vagytok, hogy még mindig bezárkóztok 8-ra :)
Tesóm rendőr és senkit sem szoktak igazoltatni pedig találkoznak az utakon éjjel is emberekkel. Ott ülnek az autóba és vagy alszanak vagy dumálnak de rég nem foglalkoznak ezzel az egésszel.
Fogd már fel, hogy hétköznap is olyan bulik vannak a nagyvárosokban, hogy ihaj. Volt olyan hét az egyetemen, amikor mindennap buliztunk, 5 különböző helyen, ahol volt minden. Szabadtéri szex, verekedés, stb.. Ezeket az elvadulásokat kellett megfékezni novemberben.
11, dehogy vagyok én Fideszes.
Elég félelem lenne kijárási korlátozás nélkül is, ha tudnám, hogy simán feloszlathatják a házibulit. (Más buli meg ugye nincs.
Te lehet félnél, de az emberek többsége nem, főleg, ha már jó adag mennyiségben elfogyasztanak tudatmódosító szereket.
9
Te valami vén nyugger lehetsz akinek fiatal korában sose jött össze egy csaj sem amikor bulizott.Ha a te fiatal éveit szarok voltak akkor másé is legyen szar?
16, a kijárási tilalomtól sem félnek ennyi erővel a betépett emberek...
Na mindegy, kár ezen vitatkozni. Reméljük vége lesz hamarosan már ennek a nagyon veszélyes szarnak, aztán mindenki élhet normális életet.
14
Hétvégén akkor is jóval nagyobb tömeg van és nem hinném hogy az összes egyetemista bulizni megy hétköznap. De miről is beszélünk,a szórakozóhelyek zárva vannak,akkor még főleg mi értelme van a kijárási tilalomnak? Ennyi...
Tévedsz Fritz! Egy elvetemült U Boat parancsnok vagyok, aki sorra süllyeszti el a szebbnél szebb hajókat.
Na, jó viccet félretéve, nem vagyok nyugger, sajnos még messze van a nyugdíjaskor. Huszas éveim elején járok, csak tudod, FELFOGTAM, hogy az élet nem csak buli. Nekem is hiányzik a régi élet, de ez van, és kész. Már nem kell sokat kibírni, úgyhogy alább hagyhatnátok a cirkuszt. Komolyan mondom, leesik a pofám a generációmtól... Nagyapáink irigyelhetnek bennünket. Nekik nem az volt a legfőbb probléma, hogy hogyan kéne beb@szni a kocsmában, meg hogy meg kéne venni az ájfont, hanem hogy hogyan éljék túl a háborút, meg Rákosit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!