Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Este 8 után kimenni?

Este 8 után kimenni?

Figyelt kérdés

Sokan nem értik (vagyis én úgy vettem le) hogy miért csak este 8 után van kijárási tilalom..mert természetesen nem csak akkor terjed a vírus.

Szerintem, mivel éjszaka aludni kell, nem a városban mászkálni főleg mivel éjjel semmi nincs nyitva. Mindenki nappal intézi a tennivalóit (bevásárlás, ügyintézés stb. amiket éjjel ugye nem lehet!). Így legalább a gazdaság sem sínyli meg annyira, és az emberek se fertőzik feleslegesen egymást.

Szerintetek jól látom a dolgot, vagy tévedek?

2021. febr. 6. 00:23
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
61%

Okés. De, ha én leakarok menni futni, mert csak akkor érek rá?

Vagy elmenni társasjátékozni?

2021. febr. 6. 00:26
 2/45 anonim ***** válasza:
28%
Jól látod. A sok ökör meg valóban nem bírja felfogni, hogy mi miért van. De hát ne csodálkozzunk, fel lett a nép rendesen izgatva, lázítva bizonyos elemek által.
2021. febr. 6. 00:27
 3/45 A kérdező kommentje:

Valaki a munkáját vesztette el, vagy az egyik szerettét..a te problémáidat túl lehet élni.

Bocsi, tudom hogy bunkón hangzik, de ez van!

2021. febr. 6. 00:29
 4/45 anonim ***** válasza:
78%

Nem látsz át a szitán

Ez az egész az emberek korlátozásáról szól.Megnezik mennyire lehet őket irányítani

Hogy "fertoznek" egymást az emberek feleslegesen?Este 8 után amúgy se sokan vannak kint,kivéve a hétvégéket a bulik miatt.Akkor miért nem hétvégén van a kijárási tilalom?Így csak azt érik el hogy napközben megjobban osszetomorulnek az emberek

2021. febr. 6. 00:35
 5/45 anonim ***** válasza:
92%

Én kimentem tegnap is nyolc után😎

Kint hagytam a kocsiba a telefonom ami közterületen parkolt és kimentem érte😎

Nagyon vagány gyerek vagyok 😎😉

2021. febr. 6. 00:37
 6/45 anonim ***** válasza:
90%

8 az még nem éjszaka, de sebaj! Mondjuk az fog megvédeni a vírustól, ha a rokonoktól 7:50-kor elindulok haza, anyósoméktól meg mondjuk 7-kor mert messzebb laknak...

Jaa hogy az a cél, hogy a fiatalok ne menjenek bulizni? Mintha lenne hova.

2021. febr. 6. 00:37
 7/45 anonim ***** válasza:
14%

Nagyvárosokban, főleg az egyetemvárosokban hétköznap is nagyon nagy bulik vannak, és óriási a forgalom. Szóval ez nem túl okos érv volt tőled.

2021. febr. 6. 00:38
 8/45 anonim ***** válasza:
80%
Bulik? 10 embernél több nem is jöhet össze, szóval akkor sem lenne buli, ha 8 után ki lehetne menni
2021. febr. 6. 00:40
 9/45 anonim ***** válasza:
18%

Naiv vagy, ha azt gondolod, hogy ez megakadályozná a proletárokat abban, hogy bulizzanak. Sajnos szükséges a kijárási.

2021. febr. 6. 00:41
 10/45 anonim ***** válasza:
87%
És a kijárási mivel akadályozná meg jobban?
2021. febr. 6. 00:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!