Este 8 után kimenni?
Sokan nem értik (vagyis én úgy vettem le) hogy miért csak este 8 után van kijárási tilalom..mert természetesen nem csak akkor terjed a vírus.
Szerintem, mivel éjszaka aludni kell, nem a városban mászkálni főleg mivel éjjel semmi nincs nyitva. Mindenki nappal intézi a tennivalóit (bevásárlás, ügyintézés stb. amiket éjjel ugye nem lehet!). Így legalább a gazdaság sem sínyli meg annyira, és az emberek se fertőzik feleslegesen egymást.
Szerintetek jól látom a dolgot, vagy tévedek?
Okés. De, ha én leakarok menni futni, mert csak akkor érek rá?
Vagy elmenni társasjátékozni?
Valaki a munkáját vesztette el, vagy az egyik szerettét..a te problémáidat túl lehet élni.
Bocsi, tudom hogy bunkón hangzik, de ez van!
Nem látsz át a szitán
Ez az egész az emberek korlátozásáról szól.Megnezik mennyire lehet őket irányítani
Hogy "fertoznek" egymást az emberek feleslegesen?Este 8 után amúgy se sokan vannak kint,kivéve a hétvégéket a bulik miatt.Akkor miért nem hétvégén van a kijárási tilalom?Így csak azt érik el hogy napközben megjobban osszetomorulnek az emberek
Én kimentem tegnap is nyolc után😎
Kint hagytam a kocsiba a telefonom ami közterületen parkolt és kimentem érte😎
Nagyon vagány gyerek vagyok 😎😉
8 az még nem éjszaka, de sebaj! Mondjuk az fog megvédeni a vírustól, ha a rokonoktól 7:50-kor elindulok haza, anyósoméktól meg mondjuk 7-kor mert messzebb laknak...
Jaa hogy az a cél, hogy a fiatalok ne menjenek bulizni? Mintha lenne hova.
Nagyvárosokban, főleg az egyetemvárosokban hétköznap is nagyon nagy bulik vannak, és óriási a forgalom. Szóval ez nem túl okos érv volt tőled.
Naiv vagy, ha azt gondolod, hogy ez megakadályozná a proletárokat abban, hogy bulizzanak. Sajnos szükséges a kijárási.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!