Este 8 után kimenni?
Sokan nem értik (vagyis én úgy vettem le) hogy miért csak este 8 után van kijárási tilalom..mert természetesen nem csak akkor terjed a vírus.
Szerintem, mivel éjszaka aludni kell, nem a városban mászkálni főleg mivel éjjel semmi nincs nyitva. Mindenki nappal intézi a tennivalóit (bevásárlás, ügyintézés stb. amiket éjjel ugye nem lehet!). Így legalább a gazdaság sem sínyli meg annyira, és az emberek se fertőzik feleslegesen egymást.
Szerintetek jól látom a dolgot, vagy tévedek?
29-es
Kellenek a szavazatok pl., ha nyílt diktatúrát hírdetnének ki félő lázongani kezdenének.
Az meg nem jó jel a kövi választásokhoz, ha tönkre van téve a gazdaság.
Már így is sokan mennek külföldre.
31
Szerinted Orbán és társai éhezni fognak ha elveszítik a választást?
31
Nem pénzről szól, hanem a hatalomról..ennyi idő után hidd el, te se mondanál le róla!
34
Eleve az egész választás el van csalva és Orbánnak el kell fogadnia ha nem ő rá esik a "választás" függetlenül attól hogyan "teljesitett' gazdaságilag
Szerinted arra vágynak, hogy a nép elüldözze őket? Néhány ember olyan egyszerűen, mint a faék..... Képtelenek beleképzelni magukat Viktor helyébe, pedig nem nehéz. Aki egyszer hatalomra jut, az fél, hogy elveszti azt. Hidd el, amint érezni fogja Orbán, hogy rezeg a léc, változtatni fog. Már a nyitást tervezgetik, de nem lehet bumm bele kezdeni, lépésről-lépésre kell haladni.
36
Nem orbannal van az igazi hatalom.Ha egyszer azt mondják neki hogy kotrodjon akkor a földhöz is csapkodhatja magát, akkor is kotrodni fog.Oruljon hogy eddig is élvezhette a hatalmát
Akkor kinél van? Háttérhatalomnál?
39
Pontosan! De tudom ez csak egy összeesküvés elmélet,gyikemberek, laposfold,5G,chip, bla bla bla miket szoktatok még mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!