Mit vettetek észre, félnek az emberek kimenni vagy nem foglalkoznak a tilalommal?
Figyelt kérdés
A kormány este 8-tól hajnal 5-ig kijárási tilalmat rendelt el.
Ti mit vettetek észre, tényleg kiürűlt a város, ahol laktok este 8-kor, vagy ugyanúgy megy az élet, az emberek nem foglalkoznak vele, nem érdekli őket?
Debrecenben ugyan annyian vannak a buszokon, villamoson mint ezelőtt, de pl. barátom azt mondta, hogy Győrben (ott él), este 7-kor még van élet, de 8-kor síri csend áll be.
2020. nov. 13. 14:17
1/17 A kérdező kommentje:
Természetesen ezt az elmúlt két napra értem estére.
2020. nov. 13. 14:18
2/17 anonim válasza:
Én nem foglalkozom semmilyen tilalommal. Az emberek meg nem tudom.
3/17 anonim válasza:
Mivel 8-tól kijárási TILALOM van, az emberek nem kóricálnak az utcán. Ez Budapest.
4/17 A kérdező kommentje:
Nicsak.
Ez Debrecen kisebb város és van élet.
2020. nov. 13. 14:28
6/17 A kérdező kommentje:
Én otthonról dolgozok home office-ben napközben.
A járkálás, csavargás a hobbim és este szoktam menni sétálni, buszozni, villamosozni és éjjfélbe megyek haza, én nem foglalkozom vele mint az 1. sem és onnan látom, hogy van élet. A rendőr sem szól, ha nem csoportosulsz.
2020. nov. 13. 14:30
7/17 Fortissima Finguss válasza:
Nagykörúton katonai járőr, az egyiknél géppisztoly...Nyilván a vírus ellen...
8/17 anonim válasza:
10 ezer fos varosban lakom, utcak uresek, aki kint koszal azt igazoltatjak.. mentem meloba tegnap este, ezt lattam
9/17 A kérdező kommentje:
De Debrecenbe van élet, Budapesten nincs, azt írják pedig Budapest 10×nagyobb város mint Deb.
2020. nov. 13. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!