A köztársasági elnök alairta az új, egészségügyi munkaviszonnyal foglalkozó törvényt. Nagyon sok kifogást olvastam erről a törvényről, mégis pár nap alatt keresztülnyomtak a törvényhozáson. Mi a véleményetek erről?
Isten hozott a Fidesz-KDNP törvény és rendelet alkotási stratégiájában!
"Hasrapacsi" törvényhozás.
Utána száz féle salátatörvény alapú módosítás.
Az emberek zöme nem látja át, sajnos nincs agyuk és nem tudnak gondolkozni. Azt hiszik, hogy tudnak, de nem. A kormány tv propaganda mondja meg nekik mit gondoljanak. Az embereknek csak annyi jön át, hogy emelik az orvosok bérét,(Viktor milyen fxsza) és megszűntetik a hálapénzt, mit nyafognak.....ezeknek semmi se jó. Nem látják át, hogy ez mindenről szól csak a béremelésről nem. Mondanám, hogy meglepődtem de nem. A kormány eddig is ilyen gusztustalanul viselkedett. Már kb. nincs olyan réteg akibe ne rúgtak volna bele. De a magyarok jól tűrik ezeket és mindent lenyelnek. Ezt is majd valahogy lenyomják az emberek torkán, kicsit elégedetlenkednek de elfogják fogadni a következményeket.
Amúgy nálunk nagyon sokan nem fogják aláírni, én sem tervezem. Már készítem elő a tervet, hogy mit fogok ezután csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!