Végre elindult a nemzeti történelem tanítás az iskolákban?
Elkészültek az első tankönyvek, amelyek a finnugor helyett a szkíta-hun rokonságot tanítják
"Az ötödikes és a kilencedikes diákok már a megváltozott Nemzeti Alaptanterv szerint írt történelemkönyvekből tanulhatnak. [link]
81/82 anonim ***** válasza:
Figyelj, akkor erőlködj, legalább lefoglalod magad, erre van az a mondás, hogy mikor a hülyeség kitartással párosul.
---------
Csak magadra nem tudod venni, mert ez rád illik éppen. Én benned látom, és eközben te is vagy az amit leírsz.
Linkelni? He? az vita? nem, nem az nem vita. A vita szó is egy germán szó.
Eladni szavakat, teljes képzési módokat és szerkeszeteket, minden képzést germánnak mondok, és nem eladok.
Bizonyíték? Linkelni? Linkelni hülyeséget nem bizonyíték, érvelni kell és cáfolni, amit én meg tudok tenni, de te nem.
Te nagyon nem tudsz magyarul.
Amúgy ezt a hivatalos izéét hagyhatnád is. Tod hogy tanultam meg nmetül?
Talán nem is tanulás, hanem visszaemlkezés. Nem volt nyelvi tanköny semmi, semmi nyelvtan, nem is igen szótár, hanem megyfigyeltem, összeraktam, hogy működik a nyelv. Persze a nyelv maga, a működése meg a gyökök, mások mint a másik nyelv. Mert ami a nyelvben van, az megérthető, de ami sokszoros jelentés, vagy rárakódik az már nehezebben.
Már 10 évesen tudtam, hogy a magyar germán nyelv, úgyhogy nem tudok mit mondani erre.
Neked nincs igazad, mert nem tudod, hogy az mi.
Igaz: germán wogh, vagy protogermán ueg gyökből jön, rokona az ihma, a áhít és az ügy szó, csak azok wok-osak.
Igazság: ami megfelel az igének, a beszédnek, a szónak.
Az van család: akkor igaz ha van, vanha, wohn bene a stalad ige, beszéd, ami ház és birtok.
Az van fegyver: ha benne van az üt gyök, akkor igaz, hogy fegyver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!