Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végre elindult a nemzeti...

Végre elindult a nemzeti történelem tanítás az iskolákban?

Figyelt kérdés

Elkészültek az első tankönyvek, amelyek a finnugor helyett a szkíta-hun rokonságot tanítják

"Az ötödikes és a kilencedikes diákok már a megváltozott Nemzeti Alaptanterv szerint írt történelemkönyvekből tanulhatnak. [link]

2021. jan. 24. 22:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/157 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén meg mondom a tuti frankót. MTA tele van tudósokkal meg tele is volt olyan okos emberekkel amilyenek mi soha nem leszünk főként nem nyelvészek és nyilván nem hasra ütéses alapon találták ki , hogy ez finnugor hanem kutatták és ha ők ezt mondják és ez az álláspontjuk vergődhetsz mint a partra vetett hal a kutyát nem érdekli a véleményed mivel ez a hivatalos álláspontja ,mint ahogy az is, hogy a föld nem lapos
2021. jan. 25. 10:17
 32/157 anonim ***** válasza:
92%

A gravitációban hiszel ? Esetleg nemesgézok létezésében hiszel ? A forgatónyomatékban ? Esetleg a differenciálegyenletekben ? A

Boole-Algebra ? Ezeket is elismeri az akadémia. Ezek sem valósak ?

[link]

Ajánlom a táblázatot a figyelmedbe a germán nyelvekről és nézd meg, hogy a magyar mennyivel másabb

2021. jan. 25. 10:38
 33/157 GretaThunberg ***** válasza:
91%
#40 ez már az a bizonyos germagyar, amit most beszélsz?
2021. jan. 25. 10:51
 34/157 anonim ***** válasza:
92%

Várjatok mindjárt elmagyarázza a magyarok jobban árják mint a finnek, és abba is belebonyolódik, hogy a finnek is árják szegről végre és a finnugorokhoz nekik sincs közük.

Ja nem mert csak egy tudatlan hülye náci.

2021. jan. 25. 11:02
 35/157 anonim ***** válasza:
0%

41/43 anonim ***** válasza:

100%

A gravitációban hiszel ? Esetleg nemesgézok létezésében hiszel ? A forgatónyomatékban ? Esetleg a differenciálegyenletekben ? A

---------

Blabla, bla.... Mondhatnék pár dolgot ezekről, de most nem mondok.

De az érvelésed hibás. Ez olyan, mintha az mondanám, hogy Kartágó meg Kardhágó, miközben a fingár dolog hasonlít ehhez inkább.

Jól vagy? Beszélek németül, de a német nem a germán, hanem a magyar.

Nem a németről van szó hanem a germánról, ami német előtti illetve még protogót. Olvasom gótul Wulfila bibliáját is.

Amikor én először halottamnémetet, tudtam, hogy a magyar és a német rokon, mert a magyar germán, és germagyar.

soroljam, hogy minden a magyarban germán és árja?

2021. jan. 25. 11:16
 36/157 anonim ***** válasza:
0%

43/44 anonim ***** válasza:

Várjatok mindjárt elmagyarázza a magyarok jobban árják

------

Mit jönnek ide a Finnek? Nincs köze a magyarnak hozzá, ezért nem téma.

A Magyar, Germagyar az árja, erre nins mit mondani.A magyar nyelv árjás-germán, de sok minden ami árja az valüjában protogermán.

Az igazság az, hogy a Magyar Árja, nem Kipcsák, és árjaelnyomás van.

A magyar nyelv mindenben germán, szókincsben és képzésben 70 százalékban, és protogermános, árjás.

2021. jan. 25. 11:18
 37/157 anonim ***** válasza:
10%

42/45 GretaThunberg ***** válasza:

#40 ez már az a bizonyos germagyar, amit most beszélsz?

-----

A magyar azon beszél.

Amúgy: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek_..

,hogy ne írjam le mégegyszer.

2021. jan. 25. 11:20
 38/157 anonim ***** válasza:
92%
Na mesélj úgy is régen hallottam már a Differenciálegyenletekről úgy is rég volt már egyetemi első év. Magyarázd el , hogy az micsoda. Az én érvelésem hibás te nem tudsz semmi bizonyítékot felmutatni az érvelésedre csak vered a melled, hogy a magyar az germán inkább mint finnugor de hol a bizonyíték vagy ez csak egy elmélet amit a mindenmindegy.blogon osztották meg ?
2021. jan. 25. 11:25
 39/157 anonim ***** válasza:
0%

A listád meg hülység. Vegyük a féreg szót. Ez bizony germán szó, az ör, ir gyökből, egy a töve a wurm-val.

Az ír feirg a féreg, egy werg-ből, ez protogermán. A féreg az ör, ir gyökből jön mint mondanom, az az őrjöng is, meg őrjít:

uer tő vagy re tő: őr, ír ér, ör,far, fer,

farkas: wargs, wargr

féreg: frige mai ír nyelvben is, a germánban is,

öről: wriwōn, ureu (csak germánban) wribbeln őröl a lét forma együttese

őrül: wóra

wreng, wrjitn: őrjön, örjít

irha: wrihan, wriha, befedni, burok,

ér+ték, érték: werdi(csak a germánban)

redő: wriþō

varsa: versóz, halászhaló, lehet germagyar? szlávban

orsó?

örvény mint warp, vagy a hwarwa

irgalom: germán wriggle(mint gonosz, hiba)

A féreg gyöke tehát egy a Wurm gyökével. A w-f változás legyakrabban az ír nyelvben örténik, de a krímgótban is megegyesik:

fegyver, árja veader, írben f-ül, de a szó protogermán, az üt gyökből, uedh

Wall, írban fál, magyar fal

férfi: indogermán uer, wir, ebből az úr, és az ír fer, krímgót fers

Az öröm szó germán om-val van képezve, mint a wurm is(barom, germán barma, híromás, germán hrims, hlaumó, hallmás vagy hlaums, germán vélmó mint vélemény, a vél, választ, és vall gyökből).

2021. jan. 25. 11:31
 40/157 anonim ***** válasza:
0%

47/48 anonim ***** válasza:

Na mesélj úgy is régen hallottam már a Differenciálegyenletekről úgy is rég volt már egyetemi első év. Magyarázd el , hogy az micsoda. Az én érvelésem hibás te nem tudsz semmi bizonyítékot felmutatni az érvelésedre csak vered a melled, hogy a magyar az germán inkább mint finnugor de hol a bizonyíték vagy ez csak egy elmélet amit a mindenmindegy.blogon osztották meg ?

-------------

Érdekel, hogy az micsoda? Engem nem, nincs is köze a témához, semmi.

Én folyton érvelek, máshol is érvelek, de te nem tudsz, mert nem érvelté még egyszer se. Ez különös, hogy folyton nekem mondják , hogy nem érvelek ezen a fórumon, eközben csak ezt teszem, és ki vagyok akadva a semmitől, mert semmit hoznak fel érvnek, látszat érveket.

Én annyi bizonyítkot hoztam már fel ezen a fórumon, hogy csak na, mert csak emelett, amit mondok , lehet bármit is felhozni, aki már tud magyarul, persze.

2021. jan. 25. 11:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!