Én 3 éve végeztem a gimiben de soha nem tanították azt, hogy a finnugorok a rokonaink csak hogy a magyar az ebbe a családba tartozik
2021. jan. 24. 22:28
12/157 anonim válasza:
Én fontosnak tartom hogy minden történelemóra előtt énekelje el az osztály az internacionálét a tanárral együtt.
2021. jan. 24. 22:29
13/157 anonim válasza:
Eljött a Puzser meg Jeszenszkyék által annyit humorizált "újmúlt" ideje.
Minden bizonyítékot kibaxunk a finnugor eredet történetből, vagy csak rákenjük a baloldal hazugságaira?
Én mint jobboldali kérdezem ha nem érdekelnek titeket a történelmi tények miért dicsőbb kecskekúró törökökhöz hasonlítani magunkat mint mondjuk a finnekhez? Sajnos nem tudom alacsonyabbra tolni a kérdést, hogy kielégítő választ kapják fideszesektől.
2021. jan. 24. 22:31
14/157 anonim válasza:
Nincs semmilyen finnugor nyelvrokonság libsik. Ne vergődjetek!
15/157 anonim válasza:
12: Viktor elvtárs képével a falon
16/157 anonim válasza:
13: eleve azt nem lesznek képesek értelmezni, hogyan lehet valaki jobboldali, aki nem fideszes. Az ő fekete-fehér világukban ilyen nincs.
2021. jan. 24. 22:32
17/157 anonim válasza:
#14 Szeretem, mikor laikus p0csök beböfögnek egy ilyet, amikor sz4rt se tudnak a nyelvekről, és cseppet sem jártasak a nyelvtudományban, csak megnézett egy finnugor nyelvrokonságot tagadó gagyi áltudományos videót, és máris elég képzettnek érzi magát xD
2021. jan. 24. 22:34
18/157 anonim válasza:
"Én fontosnak tartom hogy minden történelemóra előtt énekelje el az osztály az internacionálét a tanárral együtt."
Mint a mókus fenn a fán MOMENTUMOS oly vidám!
2021. jan. 24. 22:34
19/157 GretaThunberg válasza:
#13 egyébként elárulok neked valamit. Mind majmokból lettünk. Ott nem volt szkíta majom meg finn majom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!