Végre elindult a nemzeti történelem tanítás az iskolákban?
Elkészültek az első tankönyvek, amelyek a finnugor helyett a szkíta-hun rokonságot tanítják
"Az ötödikes és a kilencedikes diákok már a megváltozott Nemzeti Alaptanterv szerint írt történelemkönyvekből tanulhatnak. [link]
Nem tom, hogy mi a náci, az egész itt narratíva kérdése. A balosok miatt a koncservacsív is az, meg Demeter, de még soros. a világhború után a koncservacsív része lett úgy kiemelve, máskor meg más, úgyhogy nem érdekel, felőlem lehet Demer is meg soros is.
Te nem ismered a magyart, ezért mond magadra, hogy nem vagy normális, ha ismernéd, akkor nem jönnél ezekkel a baromságokkal.
108/109 anonim ***** válasza:
Totál mellékes, de ezt a 0%-os válasz hasznosságot hogy hoztad össze? Még a legnagyobb trolloknál sem láttam iylet az oldalon.
----------
He? Troll? Az valami dicső név lehet ahogy látom. Dehát a troll az nem a zsnei?
Én azt hittem, mert ez egy libcsi szó, arra akit meg akarnak bélyegezni, mert kibeszél a konszenzusból, eközben meg épp így lesz dicső név.
Persze nem tom, hogy a totyogásból, vagy trottyosból ered, vagy a tollen-ből, ami a düh meg dúl meg egybek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!