Jelentsétek a bánatba, aztán a modik majd elintézik.
2021. jan. 25. 20:21
112/157 anonim válasza:
Én már csak azt teszem. Amúgy tereljük vissza a kérdést a normális mederbe valahol ott lett vége a dolognak, hogy alapvetően sok értelme nincs így, ha a gyerek érdeklődik úgy is olyan pályát fog választani majd, ahol ezeket jobban tanulmányozhatja, inkább a reál tárgyakra férne rá egy reform.
2021. jan. 25. 20:23
113/157 anonim válasza:
A reál tárgyakra is, de amondó vagyok, az egész oktatási rendszerre ráférne egy alapos reform.
2021. jan. 25. 20:25
114/157 anonim válasza:
Az a baj, hogy úgymond nem az életre tanít, a történelmes dolgot is úgy írtam, hogy a történelmet alapvetően szeretem, de amondó vagyok, hogy nincs rá szükség olyan szinten, helyette főleg általánosban az kéne hogy legyen a cél, hogy az életben minél több hasznos tudást adjanak át, aztán utána ki-ki amilyen pályát választ, aszerint tudna tanulni.
Közhely, de sajnos tényleg az iskolában tanultak 90%-a olyasmi amit sosem használunk, és általában nagyon hamar el is felejtjük.
2021. jan. 25. 20:28
115/157 anonim válasza:
Még az is jobb Hobbinyelvész megmondóemberke, mintha veled és az agyrémeddel bacnák fel az idegrendszerük :P
2021. jan. 25. 20:31
116/157 anonim válasza:
Emberek, mindenkinek javaslom, ne idegesítse magát ezzel a szerencsétlennel :) Tekintsétek levegőnek ;)
2021. jan. 25. 20:35
117/157 anonim válasza:
Én úgy teszek, jelentem azt jól van, moderátorok hatásköre a dolog, nem fogok leállni vele vitatkozni. Ignorálom igyekszem mások kommentjeire fokuszálni, bár félek a többiek már inkább nem is nézik a kérdést.
2021. jan. 25. 20:37
118/157 anonim válasza:
Valami elindult utolsó.. csökkent a válaszok száma és tuti nem a tieid :)
2021. jan. 25. 20:43
119/157 anonim válasza:
Mondjuk közben kicsit gondolkodtam a dolgon, ha jól veszem ki 5-esek kapják ezt az anyagot, számukra max mint érdekesség lesz jelen, legalábbis annó talán ezért szerettem, mert érdekes volt, hasznosnak nem feltétlen tartom, egyedül igazából azt utáltam ami 56 után jött, mert azt már rém nyersnek és unalmasnak találtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!