Mit szoltok hozzá, hogy a Momentum 100e Ft-ot ajánl fel mindazoknak, akik oltakoznak?
Figyelt kérdés
Szerintem egyreszt egy nemes gesztus, mert tenyleg megerdemlik, masreszt pedig pozitiv motivacios eszkoz is. Vagyis az embereket nem kenyszeritik, nem vonjak meg toluk a szabadsagukat, de talan sokaknak megjon majd a kedvuk az oltashoz, akik eddig szkeptikusak voltak.2021. jan. 14. 01:23
81/84 anonim válasza:
Oltakozz, nem olajozz xD Előző voltam.
82/84 anonim válasza:
80-81. Lehet még az olajozás is többet érne, mint az oltakozás 😄😄
83/84 everlight válasza:
Oltsák be Orbánt először a kínai vakcinával.
84/84 anonim válasza:
#3 Inkább a népnek, mint az oligarcháknak! Amúgy pénzért nem oltatnám be magam, Max. önszántamból, mert az én életemnek nincs anyagi értéke!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!