Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szoltok hozzá, hogy a...

Mit szoltok hozzá, hogy a Momentum 100e Ft-ot ajánl fel mindazoknak, akik oltakoznak?

Figyelt kérdés
Szerintem egyreszt egy nemes gesztus, mert tenyleg megerdemlik, masreszt pedig pozitiv motivacios eszkoz is. Vagyis az embereket nem kenyszeritik, nem vonjak meg toluk a szabadsagukat, de talan sokaknak megjon majd a kedvuk az oltashoz, akik eddig szkeptikusak voltak.

2021. jan. 14. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
29%
100? minimum 1 misi
2021. jan. 14. 06:58
 32/84 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon bizalomgerjesztő,hogy fizetni "kell" az embereknek,hogy elvileg egy teljesen biztonságos oltást beadasson magának .

Mondjuk engem már ott elvesztettek,hogy még a kórházi dolgozók sem mind akarják beoltatni magukat (pl.orvosok) , a politikusaink meg "várnak a sorukra" :D

Putyin is egy ereje teljében lévő 60as,megmondta,hogy neki nincs szüksége oltásra :D Na nem mintha Putyint kéne alapul venni ,de azért beszédes ..

Erre még rájön,hogy "légyszi légyszi,kapsz érte 100 k-t" :D egy nagy NOPE ez az oltás

2021. jan. 14. 07:08
 33/84 anonim ***** válasza:
61%

Mas farkaval verni a csalant? Ne a kormanynak adjanak ilyen fantasztikus otleteket, hanem szoljanak Soros bacsinak, hogy adjon egy kis penzecsket ... aztan osztogassak az oltopontokon.

Persze, most azt mondjak osztogatnanak ... kozben csak adot noveltek volna az ellenzeki oldalon, ha a kormany hagyta volna. Vizet predikalnak, de bort isznak!

2021. jan. 14. 07:22
 34/84 anonim ***** válasza:
80%
Hova lehet már az adókat növelni?már így is 27% az áfa,de előtte még a bruttó béred harmadát veszi el az állam.Mondhatni azt is hogy ezt már nincs hova emelni.
2021. jan. 14. 07:26
 35/84 anonim ***** válasza:
88%

Engem nem érdekel. Nem vagyok megvehető, lefizethető. Most komolyan 100k-ért adjam oda az egészségem. Soha.

Az életben két dolog megfizethetetlen, az egészség és a szabadság. Minden más ezekből következik. És most ezeket 100k-ért akarják felvásárolni. Hát nem adom.

2021. jan. 14. 07:29
 36/84 anonim ***** válasza:
88%

Ezt azért megnézném...

Vicces!!

2021. jan. 14. 07:45
 37/84 anonim ***** válasza:
86%

"nemes gesztus, motivációs eszköz"

Na jó...😂😂😂 Én inkább azt mondanám hogy belógatják a szalonnát a kutya szája elé.

2021. jan. 14. 08:43
 38/84 anonim ***** válasza:
92%
Gusztustalan dolog kihasználni, hogy némelyik ember annyira sóvár hogy a 100 ezerért oltatná be magát és nem azért mert akarja.
2021. jan. 14. 08:45
 39/84 anonim ***** válasza:
61%
Fekete Győr ismét bebizonyította magáról, hogy nem komplett!!!
2021. jan. 14. 08:47
 40/84 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem sajat zsebbol fizetne, istenem.. Bar eselyes, hogy Fidesznyik tajekon valami kamu indokkal el lesz utasitva. Ugyanakkor a fidesznek is erdeke a magas oltasi hajlandosag, kifejezetten az idosek koreben. A problema csak az, hogy hiaba szor el szaz milliardokat a kormany teljesen felesleges beruhazasokra, mivel az oltasi hozzajarulas nem toluk szarmazik, emiatt le lesz szavazva. En spec orulnek neki, ingyen penz. De ha ez nem lenne, valoszinuleg akkor is oltakoznek, mint tegnap nyunyoka.
2021. jan. 14. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!