Mit szoltok hozzá, hogy a Momentum 100e Ft-ot ajánl fel mindazoknak, akik oltakoznak?
Nagyon bizalomgerjesztő,hogy fizetni "kell" az embereknek,hogy elvileg egy teljesen biztonságos oltást beadasson magának .
Mondjuk engem már ott elvesztettek,hogy még a kórházi dolgozók sem mind akarják beoltatni magukat (pl.orvosok) , a politikusaink meg "várnak a sorukra" :D
Putyin is egy ereje teljében lévő 60as,megmondta,hogy neki nincs szüksége oltásra :D Na nem mintha Putyint kéne alapul venni ,de azért beszédes ..
Erre még rájön,hogy "légyszi légyszi,kapsz érte 100 k-t" :D egy nagy NOPE ez az oltás
Mas farkaval verni a csalant? Ne a kormanynak adjanak ilyen fantasztikus otleteket, hanem szoljanak Soros bacsinak, hogy adjon egy kis penzecsket ... aztan osztogassak az oltopontokon.
Persze, most azt mondjak osztogatnanak ... kozben csak adot noveltek volna az ellenzeki oldalon, ha a kormany hagyta volna. Vizet predikalnak, de bort isznak!
Engem nem érdekel. Nem vagyok megvehető, lefizethető. Most komolyan 100k-ért adjam oda az egészségem. Soha.
Az életben két dolog megfizethetetlen, az egészség és a szabadság. Minden más ezekből következik. És most ezeket 100k-ért akarják felvásárolni. Hát nem adom.
Ezt azért megnézném...
Vicces!!
"nemes gesztus, motivációs eszköz"
Na jó...😂😂😂 Én inkább azt mondanám hogy belógatják a szalonnát a kutya szája elé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!