Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szoltok hozzá, hogy a...

Mit szoltok hozzá, hogy a Momentum 100e Ft-ot ajánl fel mindazoknak, akik oltakoznak?

Figyelt kérdés
Szerintem egyreszt egy nemes gesztus, mert tenyleg megerdemlik, masreszt pedig pozitiv motivacios eszkoz is. Vagyis az embereket nem kenyszeritik, nem vonjak meg toluk a szabadsagukat, de talan sokaknak megjon majd a kedvuk az oltashoz, akik eddig szkeptikusak voltak.

2021. jan. 14. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk BCG oltás a rákosi rendszerben lett bevezetve, nem kérdeztek meg róla senkit.

Amerikában meg a mai napig nincs kötelező BCG oltás.

Nálunk most gyűrűzik be az amerikaiak hülyesége, a műhibaperek országa, ahol az ügyvédek nagyon sok pénzt kereshetnének, hogyha bebizonyosodik, hogy egy oltással kapcsolatban valaki nem járt el a tőle elvárható alapossággal.

Kb olyan jellegű ez az egész, mint a magyar gyuri féle szegregációs per gyöngyöspatán, vagy a börtönbiznisz.

2021. jan. 15. 01:32
 62/84 anonim ***** válasza:
79%

4: én eddig jutottam látván, hogy Te lettél lepontozva...

Iszonyat buta tájékozatlan emberek vannak itt, akik osztják az észt. Amennyire angazdasághoz ért, látod ennyire érthet az orvostudományokhpz is. Elszomorító az oltásellenesek, és konteósok primitizmusa..

700milliárd ft több mint Mo éves bevétele... hát instant agyfszt kaptam...

2021. jan. 15. 01:44
 63/84 anonim ***** válasza:
73%

De most tényleg, nézzétek meg hanyon nyomtak zöldet a 3. hozzászólásra. Nem vagyok közgazdász, de ennyi ostaba ember van itt???

Ugyanígy foghatja a fejét egy virológus/orvos.

2021. jan. 15. 01:46
 64/84 anonim ***** válasza:
100%
fegyőrnyomi nem érzi ellentmondásnak, hogy az egyik propagandájuk arról szól, hogy a bp-belgrád vasutat 100 évig fogja nyögni a magyar állam, de egyébként a 100 ezer forintos csekk az mellényzsebből kifizethető?
2021. jan. 15. 01:57
 65/84 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell ezt itt kérdezgetni, hisz azt se kérdezte, hogy a vejkónak odaadhatja e a költségvetést. Kötelező az oltás és kész!
2021. jan. 15. 09:24
 66/84 anonim ***** válasza:
100%
Kész vagy már te is látom, még jó, hogy nem így műtődik. ;)
2021. jan. 15. 09:27
 67/84 anonim ***** válasza:
100%
Működik.
2021. jan. 15. 09:27
 68/84 anonim ***** válasza:
100%
Engem eltántorítana, hiszen milyen lehet az a termék amit ilyen módon kell rátukmálni az emberekre. Úgy hangzik mint valami kártérítés, szerintem sokan elállnának az oltakozástól, nem lenne bizalomgerjesztő.
2021. jan. 15. 19:18
 69/84 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ötlet kb. 600 milliárdba kerülne, 6 millió * 100 ezer Ft

A gazdaság egyre szarabb, közben szórnák a pénzt, zseniális...

2021. jan. 15. 19:22
 70/84 A kérdező kommentje:
Vicces diplomas kozgazdaszkent olvasni 1-1 kommentet. Gondolom lehetosegkoltsegrol senki nem hallott. Nem tudom mi a rosszabb: kifizetni mondjuk 600 milliardot, mindenki visszaterhet dolgozni, mindenkinek van bevetele, vagy zarva tartani az orszagot es segelyezni tobb szaz ezer embert, akik ugymond nem termelnek semmit,es csak huzzak le az allam penzet. Szerintem ennyi befektetest megere a gazdasag feltamasztasa.
2021. jan. 15. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!