Mit szoltok hozzá, hogy a Momentum 100e Ft-ot ajánl fel mindazoknak, akik oltakoznak?
Nálunk BCG oltás a rákosi rendszerben lett bevezetve, nem kérdeztek meg róla senkit.
Amerikában meg a mai napig nincs kötelező BCG oltás.
Nálunk most gyűrűzik be az amerikaiak hülyesége, a műhibaperek országa, ahol az ügyvédek nagyon sok pénzt kereshetnének, hogyha bebizonyosodik, hogy egy oltással kapcsolatban valaki nem járt el a tőle elvárható alapossággal.
Kb olyan jellegű ez az egész, mint a magyar gyuri féle szegregációs per gyöngyöspatán, vagy a börtönbiznisz.
4: én eddig jutottam látván, hogy Te lettél lepontozva...
Iszonyat buta tájékozatlan emberek vannak itt, akik osztják az észt. Amennyire angazdasághoz ért, látod ennyire érthet az orvostudományokhpz is. Elszomorító az oltásellenesek, és konteósok primitizmusa..
700milliárd ft több mint Mo éves bevétele... hát instant agyfszt kaptam...
De most tényleg, nézzétek meg hanyon nyomtak zöldet a 3. hozzászólásra. Nem vagyok közgazdász, de ennyi ostaba ember van itt???
Ugyanígy foghatja a fejét egy virológus/orvos.
Ez az ötlet kb. 600 milliárdba kerülne, 6 millió * 100 ezer Ft
A gazdaság egyre szarabb, közben szórnák a pénzt, zseniális...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!