Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szoltok hozzá, hogy a...

Mit szoltok hozzá, hogy a Momentum 100e Ft-ot ajánl fel mindazoknak, akik oltakoznak?

Figyelt kérdés
Szerintem egyreszt egy nemes gesztus, mert tenyleg megerdemlik, masreszt pedig pozitiv motivacios eszkoz is. Vagyis az embereket nem kenyszeritik, nem vonjak meg toluk a szabadsagukat, de talan sokaknak megjon majd a kedvuk az oltashoz, akik eddig szkeptikusak voltak.

2021. jan. 14. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
81%

Nemes gesztus?

Pozitiv dolog?

Megérdemlik?

Dehogy!

Ember te hol élsz??

Ez sima manipulácio.

Ami undorító!

2021. jan. 14. 01:43
 2/84 anonim ***** válasza:
97%
Kamu. Ha csak azt az egy millió embert nézzük aki eddig feliratkozott akkor az száz milliárd Ft.
2021. jan. 14. 01:46
 3/84 anonim ***** válasza:
74%

Kb 700milliárd forint lenne az ideális esetben....

Ez nem hogy magyarország éves bevételét, de szerintem még amerikáét is meghaladja.

A Momentum elmehet a picshába a hülyeségeivel.

2021. jan. 14. 01:49
 4/84 anonim ***** válasza:
41%

"Ez nem hogy magyarország éves bevételét, de szerintem még amerikáét is meghaladja"

Hát, akkor nem kicsit vagy ostoba. :D

Csak, hogy összehasonlítsam más dolgokkal, a Puskás Ferenc Stadion és a vizes vb is kb. 200-200 milliárd volt.

Közel sincs az ország éves bevételéhez. Hogy lehetsz ilyen ostoba? :D

Persze ha utánanézel, akkor még pontosabb adatokat kapsz.

"Az Országgyűlés az államháztartás központi alrendszerének (a továbbiakban: központi alrendszer) 2018. évi a) bevételi főösszegét 18 740 712,9 millió forintban [...] állapítja meg. "

Vagyis itt 18 EZER milliárdról van szó.

"2018. december 31-én az államadósság-mutató a) számlálójának a Gst. 2. § (1) bekezdés a) pontja szerinti várható összege 28 043,6 milliárd forint"

Ez pedig 28 EZER milliárd.

És hogy mondjak Amerikait is: 4.79 trillió dollár. A trillió pedig 10^18 (tíz a tizennyolcadikon). Viszonyításképp az ezer milliárd az 10^12 (tíz a tizenkettediken). És akkor még nem váltottuk át forintba.

2021. jan. 14. 02:23
 5/84 anonim ***** válasza:
33%

Hogy a kérdésre is válaszolják. Nem rossz elképzelés, bár szerintem sok lesz. Én 50 ezernél többet nem adnák.

Az meg nyilván jó gesztus és pozitívum, hogy nem negatív következményekkel akarják belekényszeríteni az embert, hanem pozitív jutattatást adnak.

Továbbá nem hiszem, hogy megvalósítható lenne, mivel a fidesz olyan szar, hogy még ezt se tudná megszervezni.

2021. jan. 14. 02:25
 6/84 anonim ***** válasza:
61%
Meghalni kevés. A szabadság megfizethetetlen. Hazaáruló aki fejében ilyen megszületik. Biztos sok pénzt kapott Bill Gatestől a (WHO-tól), hogy mindenkit máglyára küldene, mint eretneket.
2021. jan. 14. 02:25
 7/84 anonim ***** válasza:
74%
Akkor inkább a biológiai fegyverhez nyúlnak, mert az hatásosabb, meggyőzőbb, ha az emberek hullanak, mint a legyek.
2021. jan. 14. 02:28
 8/84 anonim ***** válasza:
28%

"Meghalni kevés. A szabadság megfizethetetlen."

Sokkal effektívebb módszerek vannak teljes népesség kiirtására, mint egy önként vállalható oltás, így aki nem teljesen ostoba az nem hisz ilyen összeesküvés-elméletekben.

2021. jan. 14. 02:48
 9/84 anonim ***** válasza:
75%
És fél évente ad 100 ezert? 2x is? Mert 2x kell oltakozni félévente.. :D Hmmmm. 400 ezer évente nettóba. Jó üzlet. Benne vagyok.
2021. jan. 14. 02:58
 10/84 anonim ***** válasza:
90%

Ezer személyre sincs pénzük.Vagy ilyen jól megy a momentumosoknak?Nem ők voltak akik kirángatták a kakából a fideszt az olimpiarendezés visszamondásával?

A momentum a fidesz csicskapártja,ezt be is bizonyítják ezzel az újabb akciójukkal.ahogy az olimpia kapcsán, úgy most sem mer orbán felvállalni egy ilyen döntést,ezért elvégezteti a piszkos munkát a momentummal.

2021. jan. 14. 03:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!