Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szoltok hozzá, hogy a...

Mit szoltok hozzá, hogy a Momentum 100e Ft-ot ajánl fel mindazoknak, akik oltakoznak?

Figyelt kérdés
Szerintem egyreszt egy nemes gesztus, mert tenyleg megerdemlik, masreszt pedig pozitiv motivacios eszkoz is. Vagyis az embereket nem kenyszeritik, nem vonjak meg toluk a szabadsagukat, de talan sokaknak megjon majd a kedvuk az oltashoz, akik eddig szkeptikusak voltak.

2021. jan. 14. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
42%

19) hány olyan törvényt fogadtak el az elmúlt tíz évben amit nem kormánypárti képviselő nyújtott be?

'a momentum nem azt mondja hogy ők adják'

'a momentum 100e Ft-ot ajánl fel'- ott van a kérdésben..

Ha nem ők ajánlanák fel akkor másképp fogalmaztak volna:javasolják hogy a kormány 100ezret ajánljon fel az oltást elfogadóknak.

Lehet hogy gondolkozni próbálsz,mégsem tudsz semmi konkrétumot írni azon kívül hogy játszod az eszed.fogalmad nincs az olimpia anyagi részéről,euért aztán semmitmondó mondatokkal jössz,persze kijelentő módban mintha okosnak tűnnél.egyszerűen sehogy sem ment az anyagiak előteremtése.voltak tárgyalások a nob és fideszes eu képviselők között ahol az a diszkrét sajtóközlemény látott napvilágot hogy előbbi nem támogatja a rendezésünket.ezt nyilván konkrétabban is megfogalmazták szemtől szemben.

2021. jan. 14. 04:39
 22/84 anonim ***** válasza:
73%
arról miért a fidesz tehet, hogy az ellenzéki javaslatok nem átgondoltak és ezért a parlament visszautasítja?
2021. jan. 14. 04:47
 23/84 anonim ***** válasza:
67%
egyetlen életképes javaslatuk sem volt az elmúlt tíz évben,ezt állítod?
2021. jan. 14. 04:53
 24/84 anonim ***** válasza:
95%

"Momentum 100e Ft-ot ajánl fel mindazoknak, akik oltakoznak"

Vagy 80 ezren már oltakoztak. Holnap mehetnek a Momentum irodába felvenni a manit...

2021. jan. 14. 05:06
 25/84 anonim ***** válasza:
25%

"egyetlen életképes javaslatuk sem volt az elmúlt tíz évben,ezt állítod?"

azt állítod, hogy volt akár egyetlen egy életképes?

2021. jan. 14. 05:10
 26/84 anonim ***** válasza:
68%

"hány olyan törvényt fogadtak el az elmúlt tíz évben amit nem kormánypárti képviselő nyújtott be?"

Ettől még a momentum nem azt mondta, hogy ők fognak fizetni. Ezt úgy hívják, hogy egy javaslat, amit meg lehet beszélni, ha fel sem dobják, akkor nem is beszélnek róla.

Eddig kizárólag olyan elképzelések voltak, hogy vagy ne legyen semmi, akkor felmérések szerint még a 30%-os átoltottság is kérdéses, vagy legyenek komoly büntetések, esetleg legyen teljesen kötelező.

"'a momentum 100e Ft-ot ajánl fel'- ott van a kérdésben."

Ha a kérdésben ott van, hogy lapos a Föld, akkor lapos lesz a Föld? Nem. Azért mert a kérdező nem igazságot ír vagy máshogy fogalmaz, a valóság nem fog ennek megfelelően megváltozni.

"Ha nem ők ajánlanák fel akkor másképp fogalmaztak volna"

És ez a facebook oldalon nagyjából így is szerepel, ahol közzétették az elképzelést:

"A Momentum ezért azt javasolja, hogy mindenki, aki beoltatja magát, egyszeri 100 000 forintot kapjon."

Nem tudom, hogy miért járatod le magadat folyton. Ez valami fétis?

"Lehet hogy gondolkozni próbálsz,mégsem tudsz semmi konkrétumot írni azon kívül hogy játszod az eszed"

Ja, mert én voltam az az idióta, aki a kérdező megfogalmazásából indult ki, és nem te. :DDDD

"fogalmad nincs az olimpia anyagi részéről"

Hol merült fel az anyagi része? Sehol. Szóval megint hazudtál.

Sehol nem beszéltünk az olimpia anyagi költségeiről, arról volt szó, hogy loptak volna a ráfordított összeből.

A vizes vb esetében említett a VALÓS számokat. A legelső becslés 25 milliárd volt, a 2. becslés már 40 milliárd, és ahogy közeledtünk a valós összeg olyan 150 milliárd körül volt.

"euért aztán semmitmondó mondatokkal jössz,persze kijelentő módban mintha okosnak tűnnél"

Ennek ellenére semmit nem cáfoltál meg. Ha bárhol tévedtem volna, hazudtam volna, akkor egyszerűen cáfoltál volna. Ehelyett itt személyeskedsz, hogy így okoskodom meg úgy.

Ezt akkor teszik az emberek, amikor nem tudnak cáfolni, viszont hitelteleníteni akarják a másikat. Persze akinek kis agya is van, az az ilyeneknek nem dől be.

"egyszerűen sehogy sem ment az anyagiak előteremtése"

Jah, gondolom ez hatalmas probléma lehet abban az országban, ahol haszontalan vasútvonalokra veszünk fel kifejezetten nagy hiteleket.

Rohadtul nem érdekelt volna senkit, ha a fidesz hitelből rendez olimpiát, mivel ugyanúgy, ahogy máskor is, beadják az embereknek, hogy megtérül, vagy hogy többet ér ez a sport eseméy a nemzetnek, mint amennyit vesztünk rajta.

Ez megint nem az első eset lenne.

Láthatóan közöd nincs ahhoz, ahogy a fidesz az elmúlt 10 évben kommunikált, mert akkor nem írnál le ilyeneket.

Mi lett ennek a következménye, hogy nap világot látott ahogy Orbán egy videóban beszélget egy orvossal, aki 22 órája van bent, és azt mondja, hogy eddig is volt elég lélegeztetőgép? Semmi, az égvilágon semmi. Akkor miről beszélünk? Ne nevettesd ki magad.

2021. jan. 14. 05:25
 27/84 anonim ***** válasza:
34%

"Jah, gondolom ez hatalmas probléma lehet abban az országban, ahol haszontalan vasútvonalokra veszünk fel kifejezetten nagy hiteleket."

Ahelyett, hogy krumplit meg száraztésztát osztanának ugye.

2021. jan. 14. 05:34
 28/84 anonim ***** válasza:
72%

26) sokadik nekifutásra vetted a fáradságot hogy utánanézz,gratula.mondjuk kezdhetted volna rögtön ezzel.már csak a kérdezőt kell megszólítanod,mert azt hiszem elvárható hogy a kérdése tartalma a valóságnak megfeleljen.mert ebben a formában csak kitaláció.szóval egymillió beoltott x 100e lakos,az..jó sok pénz.és azok is megkapnák(kérdezem immáron a kérdezőtől..) akik már túl vannak az oltáson? vagy ők így jártak? mindenki megkapná?6M x 100e az még több pénz,ha jól tudom legalább 60% kellene az átoltottsághoz.

Az olimpia költségvonzatát én említettem(vissza 26-hoz),ha nem tűnt volna fel.egyértelműen fogalmaztam,ha nem vagy képes felfogni akkor nem tudok mit tenni.hadd ne írjam le még egyszer.

Amiről nem akarsz tudomást venni azzal kapcsolatban terelsz,két személyeskedés között.a lélegeztetőgépek költségvonzata aprópénz az olimpiához képest,ennyi erővel írhattad volna a sok semmirekellő stadiont is.amik állagmegóvása sok milliárdot tesz ki országos ill éves szinten,de erről sem fogsz olvasni sehol,semmilyen kommunikációban.

2021. jan. 14. 05:42
 29/84 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legdemagógabb ötlet amit vala is hallottam.

Egyenlőre magasabbak az igények mint a rendelkezésre álló oltóanyag. Gondolom ez a Momentumosoknak nem tűnt még fel.

Az oltás mindenkinek saját érdeke.

Akinek jelentősebb segítség pl. hajléktalanoknak, ők éppen terjesztik a legkevésbé..

A kötéségetés sem bírná.

2021. jan. 14. 06:33
 30/84 anonim ***** válasza:
27%
Pont a hajléktalanok élnek aluljárókban és tömegszállásokon.ez a demagóg jelző fideszesekre vall,ők mindenre ezt használják amit nem tudnak észérvekkel cáfolni.már az első mondatod elarult.
2021. jan. 14. 06:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!