Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Autózás luxus lesz?

Autózás luxus lesz?

Figyelt kérdés

Volt itt egy ami megihletett.

Nos ahogy én látom. Rengeteg öreg sz*r van az utakon és rengeteg modern szinte patika új kocsi. Túl éles a kontraszt.

Szerintem nem szeretik látni az "elitek" az öreg és csóró kocsikat és direkt ilyen passzív "kivéreztetés" folyik az állam részéről hogy egységesítsék az autós látképet, az öreg autók, rozsdás autók, c1gány autók most mennek majd a vágóhídra.

Mert:

-szigorodik a műszaki folyamatosan

-drágul a műszaki

-drágul az üzemanyag

-drágulnak a hivatali terhek (súlyadó stb stb.)

-drágul az útdíj

Stb stb stb.

Tehát úgy lesz szabva, hogy a modern autókkal közlekedők nevetve kivágják ezeket a pár tízezres tételeket, nekik fillérek, aki meg vért izzad a kocsiért az meg mehet tömegközlekedni, biciklizni vagy eldönti hogy éhenhal és kocsira költi mindenét vagy gályázik keményebben van eladja.

Cudar, de ez jön, kiárazódnak az emberek a kocsizásból, aki nem tud lépést tartani...

jan. 24. 23:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2006-os swiftem van. 100e km van benne. Teljesen jó. Olcsó szerelni, kisebb dolgokat otthon is tudok. Megbízható, elvisz ahová kell. Ülésfűtés is van benne. :). Én szeretem.
jan. 25. 00:01
 2/26 anonim ***** válasza:
67%

"modern autókkal közlekedők nevetve kivágják ezeket a pár tízezres tételeket"

És mondjuk a modern autonál, ha kell egy turbó csövet cserélni az 1 millió forint. Vagy esetleg egy generátort akkor 1.5 millió.... :))

jan. 25. 00:02
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Használtan veszel egy elektromos autot mondjuk 7 millióért és 1 hónap után beszarik az akksi akkor vagy kuka vagy 10 millióért veszel új akksit. :))
jan. 25. 00:03
 4/26 anonim ***** válasza:
73%
A tények ellentmondanak a fantáziáidnak.
jan. 25. 00:04
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a mai autók egy kalap szart nem érnek. Silány alkatrészek még a legnagyobb márkáknál is. Lejárt az 5 éves gari és tönkre megy benne minden. Veszel egy 20 éves maximum 2 millióért, 500k-t ráköltessz a kötelezökre és az autó lesz.....
jan. 25. 00:08
 6/26 A kérdező kommentje:

És szerintetek akik új zöldrendszámos kocsikkal, új Skodákkal, teslákkal, G mercikkel, RS Audikkal veretik, nekik gondot okoz 1 -1,5 m hirtelen költség vagy mi? Tudok olyan autoneppert mutatni hogy naponta cserélgeti maga alatt a 30-40 milliós kocsikat.

Pont ezt magyarázom, a bérből élőnek viszont tízezreznie kell és nagy fejtörés lesz a kocsizás sajnos...

Az kimaradt hogy az autóipari alkatrészek is folyamatosan deágulnak, öreg kocsidba is lehet eddig 20 ezer volt egy alkatresz, most 40 ugyanaz...

jan. 25. 00:08
 7/26 A kérdező kommentje:
5 - Ez így van, van egy 98-as Golf 3 nálam, mai napig tökéletesen megy. De sajnos írtják ezeket is lépten-nyomon, utolsó darabok egyike...
jan. 25. 00:24
 8/26 Justinianus ***** válasza:
24%
Az lehetne. A sok rohadt autótól mozdulni sem lehet már.
jan. 25. 01:20
 9/26 anonim válasza:
Az marad aki ért hozzá vagy tele van, de a legjobb ha mindkettő! A többi menjen busszal!
jan. 25. 01:34
 10/26 anonim ***** válasza:
42%
Az autó mindig is luxus volt, csak sokan szeretnek hitelből élni.
jan. 25. 01:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!