Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szoltok hozzá, hogy a...

Mit szoltok hozzá, hogy a Momentum 100e Ft-ot ajánl fel mindazoknak, akik oltakoznak?

Figyelt kérdés
Szerintem egyreszt egy nemes gesztus, mert tenyleg megerdemlik, masreszt pedig pozitiv motivacios eszkoz is. Vagyis az embereket nem kenyszeritik, nem vonjak meg toluk a szabadsagukat, de talan sokaknak megjon majd a kedvuk az oltashoz, akik eddig szkeptikusak voltak.

2021. jan. 14. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
82%

Kerdező! Itt az etikával és az erkölccsel van a baj, nem azzal, hogy mit hogyan csoportosítanak át. Milyen oltás lehet az, amihez pénzt kell adni. 😂😂

És most elvileg arra várunk, hogy megérkezzen az olcsóbban előállított vakcina, mert az eddigiek drágák. Kell a tudod kinek belőle. Itt mi nem számítunk, egyértelmű hogy védjük magunkat. Főleg aki olvas egy kis történelmet is. Nem találod furának, hogy hirtelen elkonteosódott a világ? Időutazás, sötét középkor. Jaa, nem, hanem csak szimplán valami nagyon nincs rendjén, és több sebből vérzik.

2021. jan. 15. 20:32
 72/84 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ma ütötte meg a fülemet egy mondat, valahogy úgy szólt hogy: Nagyobb bajt nem okoz, mint amit a koronavírus okozhat.Konkrétan ez mit takar?Ha én eddig nem kaptam el, de elébe megyek és oltakozom(amúgy ez a pénzt adni hogy kedve legyen a népnek szerintem az abszolút vicc kategória:D)aztán ugyanúgy a lélegeztetőgépen lógok majd akkor mi a faxnak.Pedig már komolyan kezdtem elgondolkodni.Most meg jönnek ezzel a kínai vakcinával.Hát azt meg végképp oltassa be magának a vezérünk és a 133 vagy mennyi bátor ember.
2021. jan. 15. 23:36
 73/84 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon esznél kell sajnos lenni, mert ez a rendszer nem értünk van. Ne menjünk tovább az oktatásnál és a kórházi ellátásoknak. És lett volna rá idő, energia, pénz, picit mintha skizok lennének odafent ezzel a minden élet számíttal... xD :S :/
2021. jan. 15. 23:53
 74/84 everlight ***** válasza:
88%
Én még 1 millióért se oltatnám be magam
2021. jan. 16. 02:26
 75/84 anonim ***** válasza:
79%
Remek ötlet, Hajrá Momentum!
2021. jan. 16. 10:07
 76/84 anonim ***** válasza:
40%
Legalább nem fodballmániára cseszné el a törpe. Sokkal feleslegesebb dolgokra volt itt már költve sokkal több pénz. Jól mondja az a kretén momentumos kölyök.
2021. jan. 16. 15:51
 77/84 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, oké hogy ez nem felesleges, de helyette nagyon aljas. Ilyet oviban csináltunk utoljára, mikor odaadtuk azt a vacak sz*rt, ami amúgy semmit nem ér, egy sokkal értékesebbért cserébe, utána meg bánhatta a másik, ez volt a megállapodás. Ha ez neked belefér, gratulálok a gerincedhez. Jó stabil...
2021. jan. 16. 20:06
 78/84 anonim ***** válasza:
100%

A dolgok jelenlegi állása, üteme szerint nyárra összejöhet 40%-nyi oltottság, ha a veszélyeztetettekel számolunk. Ez a lényeg, hogy ne haljon bele senki, a többség enyhe tünetekkel átvészeli. Az más kérdés, hogy az emberek miként viszonyulnak majd az orosz, meg a kínai vakcinához.

A lényeg az emberek türelme és a gazdaság is maximum nyárig bírja ki. Júliusban kijárási korlátozás +35 fokban??? Kizárt, itt is balhék lehetnek ebből.

2021. jan. 17. 08:58
 79/84 anonim ***** válasza:
100%

Elég a veszélyeztetetteket beoltani és lehet lazítani.

Európában lázadások lesznek, ha tavasz után se enyhítenek.

2021. jan. 17. 09:00
 80/84 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként sokan bekajálják ezt a maszlagot?! Semmi érdemit nem tudunk a vírus lefolyásáról egyszerűen nincs pontos tájékoztatás, csak hogy olajozz (még a csak koronában elhunytak számát is százalékban adják meg), kevesebb a fertőzötték száma, és erre akarnak oltást adni. Ha a D vitamin, a maszk, meg a kijárási korlátozás segít, nem lenne érdemesebb kivárni, mint több milliárd embert beoltatni, egy kétes kimenetelű, rendesen nem tesztelt oltással? Az meg kész vicc, hogy az óccsó kíínai vakcinára várunk. Nem mintha a többi jobb lenne. Egyébként, egy másik gondolat, hogy tudnak (amúgy sehogy), ilyen rövid idő alatt egy vírust megismerni (ráadásul, amit önmagában letisztitott állapotban nem tudtak kimutatni, és ezt el is ismerték), fejleszteni vakcinát, és legyártani?! Az egészségügy működne nálunk ilyen jól, extra színvonalon élnénk. Főleg ha még pénzt is kapnánk a gyógyítattásunkért. 😂😂😂🤑

Bolondokháza van itt már rendesen, kíváncsi vagyok meddig hagyjuk..

2021. jan. 17. 10:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!