Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vírustagadók/vakcinaellenese...

A vírustagadók/vakcinaellenesek mivel magyarázzák, hogy 1 nap alatt 100000 előregisztráció történt?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 16:06
 81/101 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki meghal.
2020. dec. 18. 10:43
 82/101 A kérdező kommentje:

"Októberben a járványügyi tájékoztató honlap szerint 1038 áldozata volt a koronavírusnak, viszont 1549-cel többen haltak meg, mint egy évvel ezelőtt. Novemberben is érdekesen alakultak a számok: a hivatalos adatok szerint a koronavírusnak 3158 halálos áldozata volt, mégis 5279-cel többen haltak meg, mint egy éve ilyenkor.

Az nem derült ki, hogy mi a kétezer fős különbség oka. A novemberi adatokról azt írják, hogy húsz éve nem volt ilyen tragikus a helyzet."

2020. dec. 18. 10:50
 83/101 anonim ***** válasza:
88%

Húsz éve mégsem zártunk be senkit. Arról is nyilatkozz meg, hogy az év többi hónapjában mennyivel haltak meg kevesebben, mint a megelőző években.

Egyébként, ha az ember stresszben, depresszióban él, nem sportolhat, úgy az egészségügyi állapota is romlik. Az öngyilkosok száma is folyamatosan nő, és az sem segít, hogy a betegeket már csak távgyógyítják

2020. dec. 18. 11:16
 84/101 anonim ***** válasza:
71%

A koronavírusnak még ennél is jóval kevesebb halálos áldozata volt, mert mindenkit beleszámolnak, aki valaha elkapta a koronavírust és meghalt. A többlethalálozás okai elsősorban a vírushisztiben és a vírus ürügyén bevezetett korlátozásokban keresendők.

1. Tavasszal is és most is leállították a komplett egészségügyet. A közvetlen életmentő műtéteket leszámítva ahhoz, hogy szóba álljanak veled, covidosnak kell lenned. Így sokan meghalnak azért, mert elhalasztják a műtéteiket, vagy mondjuk nem vizsgálják ki őket, így későn tudják meg, hogy rákosak.

2. A bezártság miatt legyengült az emberek immunrendszere.

3. A mindmeghalunk-propaganda, amivel a média nap mint nap tömi az emberek fejét, komoly stresszt okoz.

4. A maszkok felületén remekül tudnak tenyészni a baktériumok, amelyek belélegezve tüdőgyulladást okozhatnak.

5. Az öregek szomorúak és idegesek, mert nem láthatják a szeretteiket, ez is hozzájárul az egészségi állapotuk romlásához.

6. Igaz, hogy a gazdasági válságnak még nagyon az elején járunk, de minden bizonnyal nagyon sokan fognak éhen halni vagy kilátástalanságukban öngyilkosságot elkövetni.

Mindezek miatt összességében sokkal többen halnak meg, mint a koronavírus miatt. Ne szépítsük, népirtás folyik.

2020. dec. 18. 12:33
 85/101 anonim ***** válasza:
11%

#72: érdekes, én meg voltam győződve róla, hogy kötelező, bevallom, nem néztem utána. Kint él egy pár ismerősöm (orvosok amúgy), de mindig hordják, ezek szerint saját meggyőződésből, nem kötelesség miatt, bár ezzel nem értek egyet. A svájci eü valószínűleg kicsit jobban bírja a terhelést, mint a magyar, és itt keresendő a különbség, nem a maszkhisztiben, de az is biztos, hogy ennél összetettebb a dolog, és kirakagadni a kontextusból egyetlen különbséget (lásd maszk), amikor számos egyéb is van, az egyszerűen érvelési hiba.

Nem tudom mit kell személyeskedned, ha nem árulom el, hogy orvosis vagyok, akkor kulturáltabban is ki tudod fejezni a gondolataidat?

Az influenza egy sokkal kezelhetőbb vírus, nem okoz többszervi funkciózavart, a covid spike-jait hasító furin nevű enzim lényegében a teljes szervezetben megtalálható, valószínűleg ez is nagy szerepet játszik a multiplex voltában.

Igen, influenzában is haltak meg, de nem ilyen ütemben, nem ilyen lefolyással, és nem ennyien, felesleges vele példálózni, ebben a kontextusban össze se hasonlítható vele, még csak nem is egy genusba tartoznak, teljesen más a pathomechanizmus.

Szabadságjogok? Hogy járvány idején fel kell venned egy maszkot, az már nem szabadság meg nem demokrácia? Szerintem is függesszük ezt a vitaszerű valamit, teljesen más az értékrendünk.

2020. dec. 18. 13:35
 86/101 anonim ***** válasza:
14%
Hát, most kérdeztem meg az adott ismerőst, az ő állítása szerint kötelező a maszk zárt helyeken Svájcban is🤷‍♀️ de tényleg nem kívánom veled ezt folytatni, mert még a végén tényleg agyonversz egy baseball ütővel a nagy demokráciád meg szabadságjogaid gyakorlása közben
2020. dec. 18. 13:40
 87/101 A kérdező kommentje:

11:16

Én is az öngyilkosságok számának növekedésére gondoltam, ami részben a bezártság miatti depresszió, munkahely elvesztése stb. vezethető vissza. Nyilván az inaktivitás is benne van minimálisan véleményem szerint, pl. nő az embolia esélye. Ezeket az érveket elfogadom, hogy van egy ilyen oldala is az intézkedésekek.

Az év többi napjáról nincs adatom, nem néztem utána, ezt is véletlenül találtam.

Mindenki érdeke a szabályok betartása, mert minél lassabban csökken a járvány, annál tovább lesztek/leszünk bezárva.

2020. dec. 18. 13:43
 88/101 anonim ***** válasza:
24%
80-as. Tüdőgyulladásban Covid nélkül is meg lehet halni. A kórházi betegek többsége eddig is tüdőgyulladásban halt meg, az tette rá úgymond az i-re a pontot.
2020. dec. 18. 15:08
 89/101 anonim ***** válasza:
0%
74-es. Én is szeretlek. Add ki magadból. Mindjárt kezdődik a híradó, el ne felejtsd! 😂💪
2020. dec. 18. 15:17
 90/101 anonim ***** válasza:
88%

"Mindenki érdeke a szabályok betartása, mert minél lassabban csökken a járvány, annál tovább lesztek/leszünk bezárva."

A szabályok egy része miatt pont hogy jobban terjed a vírus (pl. 7-kor zárnak a boltok, ezért közvetlenül 7 előtt egymás hegyén-hátán tolonganak az emberek). Azt pedig már eldöntötték, hogy meddig leszünk bezárva, és ehhez igazítják a statisztikákat.

2020. dec. 18. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!