A vírustagadók/vakcinaellenesek mivel magyarázzák, hogy 1 nap alatt 100000 előregisztráció történt?
Arra amúgy nem gondol a mélyen tisztelt hallgatóság, hogy aki kéri a vakcinát, az nem retteg csak felelősségteljes? 😀 mert ahogy le lett írva ezerszer a szakértők által a varázsszó: nyájimmunitás kell. De hát az önző embert nem érdekli, hogy hányan halnak meg, amíg ő egy náthával megússza az egészet.
Incifinci víruska hatásait pedig meg lehet nálunk tekinteni az intenzív osztályon, 12 órában premier plánból. De akkor én védőfelszerelést veszek fel, nektek viszont minek, úgyse veszélyes, nem igaz?
még az a szerencse, hogy az "oltakozó" birkákra pont annyira veszélyes a vakcina, mint a vírustagadó birkákra a vírus :D
mint mindenben, itt is a magyarok bipolárisak...pedig a vagy ez vagy az elmélethez nem kell ész, csak be kell állni valamelyik sorba, aztán bízni a csodában.
ezt csak úgy írnám, főként azoknak, akik szerint akik beadatják, agymosott birkák :D jelzem, hogyha te meg úgy látod, hogy a) nincs is vírus, b)van, de nem veszélyes, c)a vakcina durva mellékhatásokat okoz, akkor te is csak valaki álláspontja mögött állsz birkaként, tehát én nem hangoztatnám, hogy "bezzeg én tudok gondolkozni", mert hát ahhoz egy kicsit jobban meg kéne eröltetni magatokat.
34
Ez tévedés. Számtalan dokumentált eset van arról, hogy igen súlyos szövődményei maradtak a coronának, olyanokban, akiknek semmilyen krónikus betegsége nem volt. Például központi idegrendszeri szövődményei. Nátha ilyet nem csinál, akármennyire próbálod ezt a baromságod védeni.
Nem található meg több évtizede, nem tudom ezt az ökörséget hogy a francba tudtad egyáltalán kitalálni? És miért most döntött úgy, hogy neki áll gyilkolászni? Tetszett neki az idei év? Ezt te komolyan gondolod?
2019 márciusában már jelen volt Európában a COVID-19:
Ehhez képest egy évig békében megvoltunk vele, senkinek nem tűnt fel, hogy járvány lenne, és a halálozások sem mutattak komoly növekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!