A vírustagadók/vakcinaellenesek mivel magyarázzák, hogy 1 nap alatt 100000 előregisztráció történt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 16:06
11/101 anonim válasza:
#8 hanyas vagy matekból? Magyarország lakossága kb. 9 770 000 fő, tehát 100 000 ember a lakosság több, mint egy százalékát jelenti, és ez csak az első nap. Egyébként ebben nincsenek még benne a nyugdíjasok papíralapú jelentkezési lapjai.
12/101 anonim válasza:
Az a 100 000 elég kevés a közel 10 milliós lakossághoz képest
13/101 anonim válasza:
Sok buta ember, birkák mindig voltak és mindig is lesznek
14/101 anonim válasza:
A regisztráció nem jelent semmit. Beregisztrált az egész család. De hogy tényleg kérjük-e, az attól függ, melyiket ajánlják fel és mikor. Ez csak egy lehetőség. Mivel nem vagyunk sem vírustagadók, sem eleve oltásellenesek, felírtuk a nevünk egy semmire sem kötelező listára.
15/101 anonim válasza:
Elvileg mindenki választhat, úgy olvastam...
16/101 anonim válasza:
Azzal, hogy hála istennek kevesebb agymosott birka van Magyarországon, mint gondoltam.
17/101 anonim válasza:
Vezetni kéne egy listát erről a sok oltásellenes fattyúról
Majd, mikor 70 leszek megnézni, hogy hány lett addigra halott, demens, szorult pszichiátriai ellátásra, mennyibe került a TB-nek, és fordítva.
Aztán, mikor már döglődnek, oda menni, és megkérdezni, hogy szégyellik-e magukat?
18/101 anonim válasza:
Én vírustagadó vagyok. A tippem 15%, önként ennyi ember fogja kérni. Erőszakkal még kb. ugyanennyi embert gondolom, hogy beoltanak és ennyi.
19/101 anonim válasza:
Erőszakkal senkit nem fognak kényszeríteni, mindenkinek joga van a járványba beledögleni.
20/101 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy 70%-nak kéne, így a korlátozás is marad...
Elvileg többen tervezik, hogy csak az utazhat aki be lesz oltva, majd kap egy kártyát a WHO kezdeményezte talán...
A korlátozás jobb lesz ha marad? 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!