A vírustagadók/vakcinaellenesek mivel magyarázzák, hogy 1 nap alatt 100000 előregisztráció történt?
? Ezt nekem akartad?
Olvasd el újra, mit írtam a szérum-ellenes #18-asnak, aki be is vallja hogy az, szerintem neki kéne önkénteskedni...
UI: Nekem az egésszégügyi szak is tervben van, nem a mostani helyzet miatt.
Azt mondom hogy van legalább 100.000 agymosott rettegő
Rizikócsoportnak lehet használ, de másnak felesleges
Amíg nem lesz kötwlező addig leszårom.
24
Miért felesleges, terjedjen csak jobbra-balra, nem? :D
Hát, és mi vagyunk a rettegők.
Ez hatalmas, de komolyan 😆
Jajjne megakarnak szurkalni kiherelt adenovirussal, kejem doktor báci ne inkább a covid
"Erőszakkal senkit nem fognak kényszeríteni, mindenkinek joga van a járványba beledögleni."
Ez egy kis incike kis játékvírus, nem veszélyes, miért döglenék bele?
"Miért felesleges, terjedjen csak jobbra-balra, nem? :D"
Igen, terjedjen nyugodtan. Egy náthától nem kell félni.
28
Milyen nátha? Hallottál már nátháról, ami széjjel cseszi a szerveket? Én nem...
Azt ugye tudjátok, hogy a ruszki vackot nyomatják? Amit nem engedélyeztek még és az EU-ba be se lehetne hozni? A tesztelésének egyik fő, kötelező fázisát kihagyták, orvosok hada szerint veszélyes, kiszámíthatatlan hatásai lehetnek. Azért az elgondolkodtató, hogy senkinek nem kell. Az oroszok erőlködnek, hogy legyenek tesztelők, mert még az oroszok sem hajlandóak rá. De semmi baj, itt vannak a magyarok kísérleti patkánynak.
Valyon milyen anyagok lehetnek benne, ha 2 hónapig nem lehet alkoholt inni? (felettébb furcsa..)
Nem csoda, hogy nem ujjonganak ezért a sz@rért az emberek. Van eszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!