Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vírustagadók/vakcinaellenese...

A vírustagadók/vakcinaellenesek mivel magyarázzák, hogy 1 nap alatt 100000 előregisztráció történt?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 16:06
 61/101 anonim ***** válasza:
87%

Nem értitek kedves rettegők, hogy az emberek nagy része nem azt tagadja, hogy ebbe a vírusba bele lehet halni, simán csak elegük van az agyatlan intézkedésekből és az anyagi ellehetetlenítésből?

Kicsit túl van tolva a hiszti, lehetne ésszel is védekezni nem csak zárjunkbemindentüljünkotthonmaszkbannyomtassunksokpénzt módon.

2020. dec. 17. 08:27
 62/101 anonim ***** válasza:
89%
Aki fél, maradjon otthon! De hagyja már a többi embert élni, s főleg ne tegyen föl ilyen provokatív kérdést, mert a vírusokat senki se tagadja. Legalább a megfogalmazás lenne akkor már helyes.
2020. dec. 17. 10:06
 63/101 anonim ***** válasza:
81%
Van most már 200.000 ember, akik a saját egészségükkel hosszú éveken át nem foglalkoztak és egy olyan vírustól rettegnek ami emiatt veszélyes rájuk nézve. Kivétel az idősek, rájuk meg vigyázni kell ennyi.
2020. dec. 17. 10:34
 64/101 anonim ***** válasza:
20%

Nem tagadjátok a vírus létezését és veszélyességét, de értelmetlen hisztinek tartjátok a védekezést. Na most ez mi, ha nem saját magatoknak ellentmondás.

Akkor magyarázzátok el nekünk, tudatlan halandóknak, hogy akkor hogyan kellene hatékonyan védekezni ha nem maszkhordással és a közösségi tevékenységek korlátozásával. Végülis világszerte ez a módi most, de ti biztosan jobban tudjátok. Nyilván nem az ingyenes parkolás és egyéb idióta intézkedések fognak megmenteni minket, de attól még a más országok által is alkalmazott és egyébként virológusok, járványszakértők által javasolt alapdolgokat szerintem nem kellene megkérdőjelezni.

#62: ez tudod miért nem működik? Mert akkor senki nem tartana be semmit, és nem bírnának el az intenzíves szakemberek a betegszámmal. Vagyis elbírni elbírnának vele, csak lehet, hogy "A" betegre már 5%-kal kevesebb figyelem jutna, mint alapból járna. Aztán ha ez tovább fokozódik, akkor "B" betegre meg már 10%-kal kevesebb jut, ésígytovább. Szerintem ti is azt szeretnétek, hogy ha egy szerettetek vagy ne adj Isten ti kerültök kórházba, akkor megkapjátok a maximális ellátást.

2020. dec. 17. 12:29
 65/101 anonim ***** válasza:
88%
#64 ezért írtam, amit írtam. Aki fél, vagy veszélyeztetett, MARADJON OTTHON! Vagy kérdezze meg a kedves politikusokat, miért stadionokra, marhaságokra költötték el a pénzt az eü. fejlesztése helyett, remélem erre nem most jössz rá, hogy gondok vannak az eü-ben, a várólista se újdonság. Nem az a felelőtlen, aki az állapota ellenére is kimegy? Nehogy már a többség húzza be fülét-farkát, mert nem képesek a veszélyeztettek otthon maradni. Egy egészséges fiatalt hagyjunk már élni. Semmit nem érnek ezek az intézkedések, Ausztráliában sincsenek intézkedések, a maszk se kötelező, mégse halnak meg az emberek. Kevesebb tévét kellene nézned.
2020. dec. 17. 13:57
 66/101 anonim ***** válasza:
25%

Úgy bírom az ilyet, "aki fél maradjon otthon"

Oltást befogod adatni? Miért nem? Félsz? Akkor te otthon fogsz maradni, ez hogy tetszene?

2020. dec. 17. 15:15
 67/101 anonim ***** válasza:
32%
Minek adatnám be, ha semmi szükségem rá? Nem vagyok veszélyeztetett.
2020. dec. 17. 15:35
 68/101 anonim ***** válasza:
0%

#65: az empátia mintapéldája vagy. Van, aki veszélyeztetett, mert mondjuk cukorbeteg, mégse maradhat otthon, mert dolgoznia kell, hogy legyen mit adni a gyereknek vacsorára. Van olyan idős ember, aki saját magának vásárol be, veszélyeztetett mégis ki kell mennie. Értem, fiatal vagy, élnéd az életed, de ennyire nem számít neked semmit embertársaid egészsége? Én is fiatal vagyok, én is unom, én is mennék szórakozni, de felfogom, hogy mekkora ennek a súlya és betartom a szabályokat. Ja és nem nézek tévét cirka 8 éve, szimplán csak orvostanhallgató vagyok, részt veszek a betegellátásban és a saját szememmel látom.

Oltással ugyanez. Nem csak téged véd, hanem mindenkit a környezetedben. Évek óta beoltatom magam influenzával minden szezonban, mert anyukám olyan alapbetegséggel rendelkezik, ami miatt nem kaphatná meg, én viszont könnyen hazavihetem neki egy kórházi gyakorlat során, az ő állapotának pedig nem tenne jót.

2020. dec. 17. 15:49
 69/101 anonim ***** válasza:
86%
Az empátia részét kérdezd meg a politikusainktól, akiknek köszönhető az eü állapota. Persze, őket nem hibáztatod. Most mondtad ki a lényeget, akinek alapbetegsége van, arra nézve egy influenza is ugyanolyan veszélyes. De végülis az is empátia kérdés, hogy sokan anyagilag tönkremennek, depresszióssá válnak a bezártságtól, romlik a hangulatok, kilátástalanok, s igen, itt az öregekre is gondolok, akiknek ez sokkal többet árt. Mi az empátia akkor valójában? Ez? Hogy szinte úgy él az ember, mintha börtönben lenne? Arra viszont látom nem akarsz felelni, hogy Svédországban, Ausztráliában, ahol nem kötelező a maszk, nincs kijárási tilalom, még sincs több haláleset, mint itthon. Hogyan lehet?
2020. dec. 17. 17:24
 70/101 anonim ***** válasza:
72%

67

De hát te most félsz? Vagy mi? Minek adatnád be, hát minek, hogy ne adhasd tovább ezt a szart, ráadásképp a szövődményei sem épp kellemesek... Maradj otthon, hulye reteggő!444

2020. dec. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!