A vírustagadók/vakcinaellenesek mivel magyarázzák, hogy 1 nap alatt 100000 előregisztráció történt?
#69 mutasd meg kérlek hol védtem a politikusainkat. Szerintem sehol, sőt.
Nehogy már egy kis karantén jelentse mindenki számára az armageddont meg a depressziót, amikor konkrétan nincs is teljes kijárási tilalom, simán van lehetőséged kültéri sétára, sportokra. Nem mehetsz étterembe meg koncertre, de neked komolyan ez a boldogságod záloga?
Svédországban pl kötelező a maszk, nem tudom miről beszélsz. Nem ártana forrást linkelned ezekről, mert így azért könnyű a levegőbe dobálni az adatokat, mindenféle alappiller nélkül.
72
Semmilyen jogod nem sérült az idén, ellenben te veszélyezteted másokét, ami úgy szól "mindenkinek joga van az egészséghez"
Az idén minden ilyen szerencsétlen, felelőtlen szardarab felcsapott epidemiológustól kezdve jogásznak is, holott csak egy egyszerű proli.
Ezen felül ezt az influenzást is abba lehetne már hagyni, nagyon fárasztó.
"Semmilyen jogod nem sérült az idén"
A tavaszi egész napos kijárási korlátozás talán nem volt emberjog-ellenes??
Helllohelllo héééééééé
A szabadság annyit jelent, hogy mindent szabad, ami másnak nem árt.
Ismerős?
A magyar embereknek.
Elmesélek egy storit. Németben dolgozó unoka hazahozta ajándékba a nagyszülőknek a vírust, 2 hét különbséggel hunytak el tüdőgyulladásban. Saját lábon jöttek be. Szerinted mit érezhet az unoka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!