Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vírustagadók/vakcinaellenese...

A vírustagadók/vakcinaellenesek mivel magyarázzák, hogy 1 nap alatt 100000 előregisztráció történt?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 16:06
 71/101 anonim ***** válasza:
23%

#69 mutasd meg kérlek hol védtem a politikusainkat. Szerintem sehol, sőt.

Nehogy már egy kis karantén jelentse mindenki számára az armageddont meg a depressziót, amikor konkrétan nincs is teljes kijárási tilalom, simán van lehetőséged kültéri sétára, sportokra. Nem mehetsz étterembe meg koncertre, de neked komolyan ez a boldogságod záloga?

Svédországban pl kötelező a maszk, nem tudom miről beszélsz. Nem ártana forrást linkelned ezekről, mert így azért könnyű a levegőbe dobálni az adatokat, mindenféle alappiller nélkül.

2020. dec. 18. 02:53
 72/101 anonim ***** válasza:
86%
#71 [link] ha még erre se vagy képes, hogy utánanézz, nem tudom, hogy lehetsz orvostanhallgató. Nem a boldogságról van itt szó, hanem a szabadságjogokról, amit diktatorikus módon vesznek el az emberektől. De felesleges az energiámat erre pazarolni, nem akarok én senkit meggyőzni, te felhoztad a kórházadat példának, én meg a helyi kórházat tudom kapásból felhozni, ahol 2017-ben jó páran meghaltak influenzába, mégis ment az élet, mintha mi sem történt volna, ott most egy Covidos nem fekszik, hanem többségében végstádiumos rákos betegek, persze egytől-egyig rájuk lehet majd fogni, hogy a Covid vitte el mindet. De én befejeztem, mert felesleges, aki ellenvéleményt meg mer fogalmazni, vagy nem nyel le mindent, amit média le akar nyomni a torkon, rögtön vírustagadó lesz a szemetekben.
2020. dec. 18. 03:14
 73/101 A kérdező kommentje:
Ennyi tudatlant
2020. dec. 18. 08:16
 74/101 anonim ***** válasza:
11%

72

Semmilyen jogod nem sérült az idén, ellenben te veszélyezteted másokét, ami úgy szól "mindenkinek joga van az egészséghez"

Az idén minden ilyen szerencsétlen, felelőtlen szardarab felcsapott epidemiológustól kezdve jogásznak is, holott csak egy egyszerű proli.

Ezen felül ezt az influenzást is abba lehetne már hagyni, nagyon fárasztó.

2020. dec. 18. 08:42
 75/101 anonim ***** válasza:
87%
Az influenza többet visz. Arról ki tehet, hogy most minden influenzás kovidos a 45 ciklusra hevített PCR teszteknek hála? Ez járványhamisítás ahol a papaya meg a motorolaj is kovidos lesz.
2020. dec. 18. 09:35
 76/101 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy többet visz, de a mostani fiatal generáció tüdeje, vitalkapacitása, FEV1 stb. jobb lesz, mert edzi őket a maszk. Tanulmányt olvasta róla, hogy emiatt pl. az olimpiai éremtáblázáton Kínát megelőzhetjük 10 év múlva, ahol nem hordtak olyan sokáig a fiatalok maszkot.
2020. dec. 18. 09:39
 77/101 anonim ***** válasza:
84%

"Semmilyen jogod nem sérült az idén"

A tavaszi egész napos kijárási korlátozás talán nem volt emberjog-ellenes??

2020. dec. 18. 09:40
 78/101 A kérdező kommentje:

Helllohelllo héééééééé

A szabadság annyit jelent, hogy mindent szabad, ami másnak nem árt.

Ismerős?

2020. dec. 18. 09:52
 79/101 anonim ***** válasza:
85%
Azzal, hogy nem ülök otthon, mint egy 90 éves, járóképtelen öregasszony, ki a túrónak ártok?
2020. dec. 18. 09:56
 80/101 A kérdező kommentje:

A magyar embereknek.

Elmesélek egy storit. Németben dolgozó unoka hazahozta ajándékba a nagyszülőknek a vírust, 2 hét különbséggel hunytak el tüdőgyulladásban. Saját lábon jöttek be. Szerinted mit érezhet az unoka?

2020. dec. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!