Gyurcsány Ferenc ex Miniszterelnök Úr megnyerte magának a jövő értelmiségeit a fiatalokat azzal hogy kiáll az érettségi elhalasztása mellett? 1 nap alatt 50 ezer fiatal írta alá a petíciót.
Nekem amúgy is az jön le hogy a fiatalok már nem dőlnek be a fidesz féle Gyurcsány démonizálásnak.
Azt is látjuk hogy Torockai és a székház gyújtogató banda nem a "szemkilövető" áldozatai voltak hanem alávaló provokátorok.
Van, aki meg akarja írni, van, aki nem. Egyéni érdekek is közrejátszanak, mint a felkészültség vagy hogy van-e idős/krónikus beteg a családban. Ez egy egyáltalán nem politikai kérdés, még akkor is, ha próbálnak belőle azt csinálni. Aki aláírja, annak nyilván oka van rá, mert ő személy szerint elhalasztaná.
Egyébként mint idén érettségiző diák, én nem látom annyira rossz megoldásnak, ha május 4-én kezdődne. Nyilván aki fél a kockázattól, menjen ősszel. Igen, ez elég igazságtalan megoldás, de nem látok ebben a helyzetben más lehetőséget. Valamikor meg kell tartani, hiszen anélkül nem lehet értékelni az egyetemi jelentkezéseket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!