Gyurcsány Ferenc ex Miniszterelnök Úr megnyerte magának a jövő értelmiségeit a fiatalokat azzal hogy kiáll az érettségi elhalasztása mellett? 1 nap alatt 50 ezer fiatal írta alá a petíciót.
Nekem amúgy is az jön le hogy a fiatalok már nem dőlnek be a fidesz féle Gyurcsány démonizálásnak.
Azt is látjuk hogy Torockai és a székház gyújtogató banda nem a "szemkilövető" áldozatai voltak hanem alávaló provokátorok.
Gyurcsany elhuzhatna már a francba! Amikor ott volt az ideje akkor kellett volna a gatdasagot felpörgetni,ő már sehogy nem fogja magarol lemosni a sok szrt! Most pont ezeknek a diakoknak a naivsagat hasznalja ki ,akik még pelusosok voltak mikor ő volt hatalmon. Amugy meg a diakok Gyurcsany nélkül nem tudnak peticiot írni? Ilyen böszmék?
Szánalmas!
"Az a fiatal,aki az érettségitől fél,kikúrt nagy pofonokat fog kapni az élettől."
Még többet meg fletotól!
Mint írtam mi már nem ülünk fel a szemkilövető dumának.
Aki nem iq negatív az tudja hogy az orbán által feltüzelt torockai vezette csürhe dobálta téglával meg egyéb dolgokkal a rendőröket. Magyarul provokátorok mind.
"Mint írtam mi már nem ülünk fel a szemkilövető dumának.
Aki nem iq negatív az tudja hogy az orbán által feltüzelt torockai vezette csürhe dobálta téglával meg egyéb dolgokkal a rendőröket. Magyarul provokátorok mind."
Persze, valójában az öszödi beszédet is Toroczkai mondta, ugye? 😀 A bukott főnököd gyáva módon eltakarodott a végén, hogy más vigye el a balhét, és akkor te nyilatkozol itt IQ-negatívokról, amikor a fajtádra leginkább jellemző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!