Miért nem akarják az ellenzékiek, hogy a Liget-projekt megvalósuljon?
Ehhez tudnod kéne hogy mi az a Liget projekt...
De nem tudod.
Keress már rá,és utána kérdezz?
A "jobb és bal oldal" témában nincs állásfoglalásom. A Liget Projekttel két bajom van: Egy olyan parkba építenek nagy alapterületű épületeket, ahol 100 éves fák állnak, amikor a városban vannak lerobbant területek, ahol szintén el lehetne helyezni.
A másik, hogy azt állítják, hogy a beteg fák helyére építenek. Nehezen tudom elképzelni, hogy a fák éppen ott betegek, ahol építeni akarnak.
+1 Mi baj van az oda költöztetendő múzeumok aktuális épületével?
"Ehhez tudnod kéne hogy mi az a Liget projekt...
De nem tudod.
Keress már rá,és utána kérdezz?"
Utánaolvastam, a teljes megvalósítási tervet átnéztem. Egyetlen darab fa kivágása nem történne meg, a jelenlegi romos épületek helyén valósulnának meg fejlesztések. Sajnos ennek nem tudtak az ellenzéki szavazók utánajárni, megelégedtek az orruk elé nyomott Index-cikkekkel, amik valótlan dolgokat állítottak ezzel kapcsolatban.
"Egyetlen darab fa kivágása nem történne meg, a jelenlegi romos épületek helyén valósulnának meg fejlesztések."
Nem ennyire egyszerű mint ahogy te Kazincbarcikáról látod. Az ottlakók véleménye kellene, hogy elsődleges legyen pártszínektől függetlenül mert ez az ő ligetük / parkjuk.
#4/5
Nekem meg az a bajom, hogy az ellenzéknek semmi alternatívája nem volt erre se, semmi konstruktív javaslat, semmi ötlet arra, hogy hogyan lehetne a Ligetben felszámolni az igénytelen susnyásokat. Jó dolog a természet, szó nincs róla, de Budapest közepén lévő parkot nem a természeti erők kellene formálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!