Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mélyen balliberálisok...

A mélyen balliberálisok között miért magas az alkoholisták és drogfogyasztók száma?

Figyelt kérdés

2020. nov. 16. 21:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírnád ki, mert a mellékveséd elkezdene adrenalint és noradrenalint kiválasztani őrült módon, közben a visszavételük gátolva lenne. Szapora pulzus, őrült vérnyomás, iszonyatos cardiovasculáris terhelés alatt kapnál még 1 pánik rohamot is, ami milyen (tragi)komikus, még jobban megtömne a fent említett katekolaminokkal, és az ördögi kör bizony egy mentő \ hullaházzal érne véget.

Amilyen "okos" vagy, mindezt alkohol kiséretében végeznéd... :D

2020. nov. 19. 16:17
 62/68 anonim ***** válasza:
79%
Mielőtt ölre mentek azon, hogy ki mennyi port bír felszipkázni a csökevényes agyáig, esetleg nem próbálnátok ki az életet stimulánsok nélkül? Ennyire elb*szottak nem lehettek.
2020. nov. 19. 16:51
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

62

Pont ez az hogy marha nehéz az élet. Az ember állandóan full ki van készülve a munkától. Egyáltalán nem látom azt sem hogy haladna valamerre az egész életem. Igaz ez azért van, mert az eddigi életvitelem miatt egy lecsúszott élethelyzetbe kerültem. Sosem jöttek össze pl a párkapcsolatok, és az az élet amit élni szeretnék azt innen évek kemény munkájával lehetne csak elérnek (ha szerencsém is lenne). De hát akkor most évekig csak dolgozzak, és kínlódjak, és reménykedjek hogy ez vezet valahova? Könnyebb kifogások mögé bújni, és boldognak lenni, amikor úgy adja a lehetőség..

2020. nov. 19. 17:05
 64/68 A kérdező kommentje:
#63 Azért mert nem úgy sikerülnek a dolgok ahogy elterveztük, azt pont nem az ilyen mérgek oldják meg. Az én párkapcsolataim sem sikerültek jól, de pl egy adag portól nem varázsolódik elém a jobb élet. Esetleg az illúziója arra a pár órára, azaz önbecsapás.
2020. nov. 19. 17:08
 65/68 anonim ***** válasza:
100%
64 Tudom hogy önbecsapás, mert már azóta jól látom ezt a folyamatot. Csak hogy már eleve nem tudtam összehozni azt az életet amit akartam. Most meg már azóta (pl a dogozás miatt) még messzebb kerültem ettől az egésztől. Mára függővé is váltam, és van olyan hogy 1 hónapig tiszta vagyok, de folyton vágyok ezekre a drogok által keltett boldogságokra. Egyedül szerintem nem tudnék leállni vele. Akkor most mit kéne tennem? Be kéne mennem adiktológiára, és az egy éves leszoktatós programara? Aztán? Itt vagyok majdnem 40 és semmit nem értem el az életben. Csak annyit hogy a kifogásaim mögé bújtam. Ugyan honnan lenne majd barátnőm pl ha évek kemény munkájával rendbe csapnám az életem? Tudom ezek is kifogások! Látom :) De mégsem tudok magamban hinni. Nem lépek a lehetőségek útjára, mert azt érzem nekem ez nem menne. Inkább elbújok tovább a hamis boldogság pillanatnyi illúziójába.
2020. nov. 19. 17:23
 66/68 anonim ***** válasza:
100%

62

Nem szívkálok semmit az orromba, orvosi rendelvényre szedek Aderralt, és kb. évente 1x eszek 1 extasy tablettát, az utóbbi 3évben azt sem.

Orvos vagyok, és ezzel foglalkozom, nem azért tudok erről ennyit. És a stimulánsok jó dolgok, nekem segít, ahogy a többi beteg társamnak. pont.

2020. nov. 19. 18:38
 67/68 anonim ***** válasza:
100%

65

Nem kell addiktológiára menned havi 1 alkalom miatt, azt kell csupán felfognod, hogy ellehet érni hasonló állapotot anélkül is. ű

Voltál már szerelmes? Voltál már valaha elégedett az életeddel? Neked nem addiktológia kell elsősorban, hanem pszichoterápia. Ha 1 hónapig megtudod állni, akkor nincs értelme az addiktológiai kezelésnek, az ugyanis 2-4 hét "méregtelenítés" csupán. Menj és keress egy terápiát, mert ennek lelki oka van, nem testi.

2020. nov. 19. 18:40
 68/68 anonim ***** válasza:
100%

És jegyzed meg az alábbit, ez mondhatni a függőknek szóló első dolog, amit közvetítünk:

"Egy pohár sok, 10 kevés"

Ugyan ez vonatkozik mindenre.

"Csak a mai napot kell tisztán eltöltened. Mindig a mait!"

2020. nov. 19. 18:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!