A mélyen balliberálisok között miért magas az alkoholisták és drogfogyasztók száma?
40
34 éves vagyok, és addiktológián dolgozom. Most épp azt állítod, hogy a stimuláns (például kávé) tompít... Nem akarod azt is állítani, hogy a fekete az fehér esetleg? :)
43
Mit szívsz te, lidokaint, hogy 4 gramm meg 75ezer?
44
A jó minőségi kokain 25 ezer/gramm. Egyszerre fel lehet vágni 1/5 gt annak aki keményen szereti. Az 1 utca aztán adja fél vagy 1 óráig, és jöhet a következő. Egy bulizós estén az a jó ha egy emberre van minimum 2 g. De aki bírja el tud simán csapatni 4-et is. 4 gramm, az meg ugye 100 ezer.
amiből te felkensz 200mg-ot, az nem minőségi, hanem kréta.
Te sem láttál még jót :D
46
Aha. Mert te biztos, aki azt se tudja mi fán terem 😊
Vegyél valami rendeset DW-ről, mert az valami pancsolt szar.
És annyira nem tudom mi fán terem, hogy 15perc alatt házhoz hozzák nekem ide dél-londonba, bár utálom, szóval mindegy. Maradok a mollynál, meg az aderralomnál, nem célom szétcseszni a testem. :D
Egyébként legalább lennél következetes, ugyanis havi 1 használattal NINCS tolerancia, tehát marad az, hogy össze-vissza beszélsz, vagy az, hogy nem tudod mit. A másodikra tippelek, a többség a 20-30%-ost hiszi "keménynek", holott 60 alatt szarnak hívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!