A mélyen balliberálisok között miért magas az alkoholisták és drogfogyasztók száma?
51
Ha nem nyomom 1 hónapig, és fizetés után veszek mondjuk párat - akkor addigra már 0 tolerancia van fizikailag.
Viszont én bírom azt az érzést. Kb a kedvenc érzésem, és szerintem a legtisztább drog által keltett boldogság - csak marha rövid. Viszont mivel nekem ennyire tetszik ezért bírok ki 200 at akár intravénásan. Ennyitől más simán túladagolná magát.
A toleranciát meg másképp, máshoz viszonyítva is lehet venni.
Tehát pl a most futó dizájner katinonok, vagy vegyük akkor a te szeredet az mdma-t. Ezekből benyom az ember 1 adagot, és mikor csúszik le - már másodjára is több kell. Tehát amint újra-újra redózol az ember, egyre nagyobb adagok kellenek. Ebből az új mefből ami 2 hónapja jött be pl benyomsz ugyanúgy 200 mg-t és egy órára kiszakít a képből. Viszont utána már még egy 200-as csak kb fele olyan erősen - és tök másképp adja. Az ekikből szintén. Az első beadja 2-3 órára, az ember rádob egy másikat - és kb jó ha fele annyira beadja mint az első.
Na ez a jelenség nincs a kólánál! Mert ha veszek 4 grammot, és belövöm az első 200 mg-ot - az megvág egy adott szinten. Tegyük fel egész este lődözöm magam 30 percenként. És reggel elérkezek az utolsó 20. lövéshez. Még enyi használat után is ugyanúgy ki fog ütni, ugyanúgy el fogok szállni - mint az elsőtől. Ezért írtam azt hogy minimális a tolerancia...
Azért nem adagol túl, mert szereted, ezt az ostobaságot :D Az nem azon múlik, hogy te mit gondolsz... :D
Az MDMA és Katinonok azért okoznak gyors toleranciát, mert szerotonin kibocsájtást is növelik, míg a kokain csak a visszavételét gátolja a dopaminnak. Melyik részét nem olvastad el annak, hogy addiktológus vagyok?
BTW továbbra sem fogod fel, hogy amit te szívkálsz a legjobb esetben 50%, de sokkal inkább 15-20. Ez van magyarországon, akármennyire nehéz ezt elfogadnod. De vegyél tesztet, és nézd meg magad...
54
Mindegy hogy hány % os. Az évek alatt már sokat próbáltam. Már az ízéről levágom hogy kb milyen lesz, és ez általába be is jön. A kémiai hátterét azt nem ismerem, de azt tudom hogy semmilyen más drog nem tud ilyet. Nem véletlen ilyen drága. Nekem így jó ahogy van. Hogy milyen tömény a cucc azt valóban nem tudom. Azt akkor tudnám meg ha kiutaznék Columbiába :)
55
Nem mindegy, mert a 60%-osból 1 pillanat alatt kapnád a tahycardiát, pánik rohamot.
És nem vágod, de okoskodsz... Te testesíted meg a felelőtle, buta, proli drogost, akit egyesek összeakarnak mosni egy füvessel.
És de, tud. Elég sok drog tud. Methiopropamine például.
56
Hát de ha itthon nálunk ez a tisztaság van, ezen az áron, akkor ez van - ezt kell szeretni. Mondom az idők alatt már nagyon sokat, nagyon sok vonalról próbáltam. Sok olyan is volt ami tényleg silány volt. Viszont van egy pont aminél sosem volt erősebb. Ezért én mint a gyári munkás, az öreg motoros, biztos vagyok benne hogy pl Lackner Csaba sem tud ennél tisztábbat itthon. Max ha úgy hozatja be, vagy kiutazik. Itthon nálunk ez ilyen.
57
Tehát elértünk oda, amit mondtam az elején : fele legalább lidocaine \ procaine \ koffein \ attól függ mennyire tudják a szokásos vásálóikat hülyének nézni. A hülyébbeknek jár a koffein :D
Rendes kokóból 100mg úgy megüt, hogy 20percig a mentőn gondolkodsz. Ezt olyan emberek nem bírják itt angliában sem (ha épp erősebbet kapnak a szokásosnál), akik 2 pofára ették a mephedronet.
De ezzel semmi baj, csak mondjuk nem feltétlenül cseszném szét az orrom vele... Sem a vénáim.
59
Ebből lehet tudni, hogy pancsolt vacak. A kokó nem épp a játékszerek közé tartozik, mivel noradrenalin visszavételét gátolja, egy izmosabb adag belőle úgy megrakja a szíved + veséid, hogy hajajj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!