Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik hogy a kormany...

Miért hiszik hogy a kormany felelős a forint gyengülés miatt?

Figyelt kérdés
Most éppen a válság. Viszont eddig? Nagyon sokaknak érdekében áll az, hogy nem a NER-Ben hanem a magyar emberekben kárt tegyenek. Ez olyan mint Amerika például, őneki az az ideologiaja, hogy a legerősebb akar lenni. Ha érdekében áll, akkor háborút szít a közel keleten, hogy a fegyvergyártó cégeknek jó legyen, és ha úgy van nőjön az olajára. Ha Orbán nem támogatja az LMBTQ közöségek jogait, akkor spekulálnak. Ez a gyakorlatban úgy zajlik, hogy elkezdenek nagy volumenben eladni magyar államkötvényeket, amit átváltanak euróra és dollárra. Ezért kialakul az árfolyamgyengülés és az adósságunk hozamának emelkedése. A hozamemelkedés miatt pedig Matolcsy Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank elnökét támadják, és sürgetik, hogy emelje a kamatokat. A tulzott kamat emelés nem tesz jot a gazdasagnak.

#gazdaság #kamat #Spekulàció
2020. okt. 25. 20:42
 201/214 A kérdező kommentje:
Akkor lássuk linked be. Lengyen ugy
2020. okt. 28. 13:50
 202/214 anonim ***** válasza:
100%

Előbb írd le az "ideológiádat", ha már hivatkoztál rá! Mi az a határ, amikor már semmiképpen nem szavaznál a Fideszre, mit kell, hogy csináljanak?!

És megígéred-e, hogy bocsánatot kérsz a hazugságaid, vádaskodásaid miatt, és képes leszel-e őszintén beismerni, hogy igazam van, ha meggyőző bizonyítékom van?

Mik a számodra hiteles források, csak hogy nehogy az legyen, hogy mondjuk teszem azt küldök egy 888-ast, és azt mondod, hogy hiteltelen! (Nyilván nem 888-ast küldök, mert akkoriban még nem is létezett, csak az abszurd példa kedvéért írtam.)

Szóval nálad a labda ezeket teljesíted, kapod a bizonyítékot, elismerni, és bocsánatot nyilván ráérsz akkor kérni, ha valóban hitelesnek gondolod. de meg kell ígérned, hogy így lesz, ha hiteles.

Isten téged úgy segéljen!

2020. okt. 29. 05:23
 203/214 qkker1 ***** válasza:
100%

"De csak zsarolni tudsz meg hazudni mint akik ott ulnek a parlamentbe."

Csak szolok, hogy a hazugok 2/3-a a Fideszesekből áll!

2020. okt. 29. 08:46
 204/214 A kérdező kommentje:
Nincs olyan, mivel eddig csak jót tett a Fidesz az országnak, ez az ez gyetlen megbizható párt.
2020. okt. 29. 08:48
 205/214 qkker1 ***** válasza:
100%

"198 Gyurcsanyekra gondolok."

Én meg nem vagyok gondolatolvasó!

206/214 A kérdező kommentje:
Ezt egy baloldali mondja?
 207/214 qkker1 ***** válasza:
100%

"Ezt egy baloldali mondja?"

Mit?

2020. okt. 29. 08:50
 208/214 A kérdező kommentje:
Mindent.
2020. okt. 29. 08:51
 209/214 qkker1 ***** válasza:
85%
Tudsz valami értelmeset is írni?
2020. okt. 29. 08:54
 210/214 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom sose fogjátok megunni :) Kíváncsi vagyok mikor unja meg/adja fel valaki :) Nem is értem, úgyse fogjátok egymást meggyőzni. A kérdezőnek nyilvánvaló, hogy fogalma sincs az alap pénzügyekről, hiszen szinte nem volt olyan mondata, amit teljesen helyesen írt volna le (az utolsó, egy szavas az kivétel :) ). Teljesen felesleges az egész, de ha ennyire nincs jobb dolgotok... :)
2020. okt. 29. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!