Miért hiszik hogy a kormany felelős a forint gyengülés miatt?
Figyelt kérdés
Most éppen a válság. Viszont eddig? Nagyon sokaknak érdekében áll az, hogy nem a NER-Ben hanem a magyar emberekben kárt tegyenek. Ez olyan mint Amerika például, őneki az az ideologiaja, hogy a legerősebb akar lenni. Ha érdekében áll, akkor háborút szít a közel keleten, hogy a fegyvergyártó cégeknek jó legyen, és ha úgy van nőjön az olajára. Ha Orbán nem támogatja az LMBTQ közöségek jogait, akkor spekulálnak. Ez a gyakorlatban úgy zajlik, hogy elkezdenek nagy volumenben eladni magyar államkötvényeket, amit átváltanak euróra és dollárra. Ezért kialakul az árfolyamgyengülés és az adósságunk hozamának emelkedése. A hozamemelkedés miatt pedig Matolcsy Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank elnökét támadják, és sürgetik, hogy emelje a kamatokat. A tulzott kamat emelés nem tesz jot a gazdasagnak.2020. okt. 25. 20:42
171/214 A kérdező kommentje:
Te beszélsz aki eppen zsarol? MERT eddig mindent tételesen megcáfoltam amit mondtál, és most ezt akrod elkerülni. Azt hiszed hogy meg tudsz győzni de a tények nem téged igazolnak.
2020. okt. 27. 21:31
172/214 anonim válasza:
Egy dolgot cáfoltál meg, hogy Orbán azt modndta, amit írtam. Én ezt beismertem, és bebizonyítottam, hogy más fideszes vezető politikus mondott hasonlót. Mást nem nagyon... Most meg már csak rágalmazni bírsz. Már tisztáztam, hogy a zsarolás egészen mást jelent, te meg hülye gyerek vagy.
Semmi gerinc nincs benned, így nevelt az anyád?! Ehhez adod apád nevét?!
173/214 A kérdező kommentje:
Meg az öszes többet is. Nem art jelenti a megcáfilás hogy te is elfogadod, de több dologra is nem tudtál már normális választ írni.
2020. okt. 27. 21:39
174/214 anonim válasza:
Tehát van fogadás, vagy gyáva gerinctelen hazug vagy, aki nem méltó az apja nevére, hacsak ő is épp olyan fajta, mint te. Nos mi az igazság?!
Vállalod, vagy nem?! Mitől félsz?! :D
175/214 A kérdező kommentje:
Egyébként te rágalnazol hogy rágalmazok. :)
2020. okt. 27. 21:40
176/214 A kérdező kommentje:
Ja és zsarolsz.
2020. okt. 27. 21:40
177/214 anonim válasza:
Ezek szerint ennyit ér az apád neve. Ennyit ér az anyád nevelése... :D
178/214 A kérdező kommentje:
Egyébként az igazság nem tudjuk micsoda mert még nem linkelted be, feltételeket szabsz meg hozzá.
2020. okt. 27. 21:42
179/214 A kérdező kommentje:
Én meg nem vagyok hajlandó ilyen feltételek melett "játszani" ugyanis bisztos vagyok benne higy fake news
2020. okt. 27. 21:43
180/214 anonim válasza:
Ha fake news, akkor beégek, hiteles forrás számít a fogadásnál. Nos?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!