Miért hiszik hogy a kormany felelős a forint gyengülés miatt?
Most ott tartunk, hogy rágalmazol engem.
[link] § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel vagyoni hátrányt okoz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a zsarolást
a) bűnszövetségben,
b) az élet vagy a testi épség elleni, illetve más hasonlóan súlyos fenyegetéssel,
c) hivatalos személyként e minőség felhasználásával,
d) hivatalos megbízás vagy minőség színlelésével
követik el.
Ezeknek egyik pontja sem valósul meg még részben sem.
Egy fogadást ajánlok neked. Te megesküszöl isten téged úgy segéljen, ámen, hogy ha találok bizonyítékot, akkor nem szavazol soha többet sem a Fideszre, sem a Mi Hazánkra, sem az általuk támogatott jelőltekre, pártokra. Nem segíted azokat semmiféle módon, és a gyk-n is bekussolsz a politika rovatban, mindenhol felhagysz a politizálással.
Ha igazad van, és nincs forrásom, akkor természetesen nem köt semmi sem téged ebből, és én nyilvánosan beégek.
Nos?!
#12, kérdezőnek:
Szimpatikus vagy. Igen kevés, akkora "állatot" ismerek, mint amilyen én is vagyok. Sikerült megdöntened a 154 hozzászólásig tartó rekordomat!
Gratulálok!
Hol itt a kényszeríés?!
195. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, ha más bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szóval?!
Vagy egy hazug, gyáva gerinctelen nyuszi vagy?!
Nem mersz fogadni?
Hiszen ha nem így volt, akkor nem vesztettél semmit. Sőt.
Csupán a becsületed forog kockán...
Kifogytál az érvekből, és nincs gerinced, sem becsületed, és ezért sértegetsz tehetetlenségedben?!
Ha biztos lennél abban, hogy nincs ilyen forrás, már rég belementél volna a fogadásba, de te itt vergődsz, és sértegetsz, ahelyett, hogy bevállald. :D
Ráérsz akkor röhögni, sértegetni, ha nem találok semmi bizonyítékot! Akkor legalább lenne okom szégyenkezni, de addig csak nevetséges kis hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!