Miért hiszik hogy a kormany felelős a forint gyengülés miatt?
Na ez az utolsó már beszéd, eddig kb. ez volt az első egyenes kijelentésed. Az viszont bele kell, hogy férjen, hogy megígéred, hogy bocsánatot kérsz a rágalmaid és vádaskodásaid miatt, és elismered itt írásban, hogy nekem volt igazam!
Igen?
"Az meggyőzödés hogy sokkal nagyobb koze van az elöző kormánynak a magas forinthoz, mivel tönkretette az orszagot, hagyta elhatalmasodni a devizahitelesek problémáját. Mentő öv nélkül."
Végre rájöttél, hogy a gazdádék cseszték el, ugyanis az előző kormány is Fideszes volt!
Ja és még egy feltételem van!
Írd meg előtte, hogy mi az a konkrét dolog minimum, ami miatt végleg kiábrándulnál a Fideszből, és Isten téged úgy segéljen, soha többé nem szavaznál rá... mi az az erkölcsi mérce, tett, stb. Vagy ha eleven gyereket zabálnak a parlamentben, te akkor rájuk fogsz szavazni?! Szóval hol van számodra a határ, ami erkölcsileg, ideológiailag már nem fér bele, és végleges elhatárolódáshoz vezet?
Nem tudod. Ha tudod, akkor megírtad volna, csak kitérsz.
Mert nincs szufla benned, hogy bocsánatot kérj, ha szembesülsz az igazsággal, és nincs határozott erkölcsi mércéd, csak robotszerűen szavazol a Fideszre, mindegy, hogy milyenek, de ezt sem mered leírni.
Ezt leginkább akkor tudom elképzelni, ha fidesztől pénzt kapsz az itteni tevékenységedért, és milyen lenne színt vallani, hogy vannak elveid, és csak addig szavazol a Fideszre, amíg az elveiddel, értékrendeddel egységben vannak.
Mindegy, nem erőltetem, ha nem, hát nem.
Megértem, hogy gyáva vagy szembenézni az igazsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!