Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik hogy a kormany...

Miért hiszik hogy a kormany felelős a forint gyengülés miatt?

Figyelt kérdés
Most éppen a válság. Viszont eddig? Nagyon sokaknak érdekében áll az, hogy nem a NER-Ben hanem a magyar emberekben kárt tegyenek. Ez olyan mint Amerika például, őneki az az ideologiaja, hogy a legerősebb akar lenni. Ha érdekében áll, akkor háborút szít a közel keleten, hogy a fegyvergyártó cégeknek jó legyen, és ha úgy van nőjön az olajára. Ha Orbán nem támogatja az LMBTQ közöségek jogait, akkor spekulálnak. Ez a gyakorlatban úgy zajlik, hogy elkezdenek nagy volumenben eladni magyar államkötvényeket, amit átváltanak euróra és dollárra. Ezért kialakul az árfolyamgyengülés és az adósságunk hozamának emelkedése. A hozamemelkedés miatt pedig Matolcsy Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank elnökét támadják, és sürgetik, hogy emelje a kamatokat. A tulzott kamat emelés nem tesz jot a gazdasagnak.

#gazdaság #kamat #Spekulàció
2020. okt. 25. 20:42
 191/214 A kérdező kommentje:
Mivel nincs forrás nem tudjuk eldönteni ki hazudik.
2020. okt. 27. 23:16
 192/214 A kérdező kommentje:
Ja és a te szüleid is zsarolnak?
2020. okt. 27. 23:16
 193/214 A kérdező kommentje:
Tőluk tanultad?
2020. okt. 27. 23:17
 194/214 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az utolsó már beszéd, eddig kb. ez volt az első egyenes kijelentésed. Az viszont bele kell, hogy férjen, hogy megígéred, hogy bocsánatot kérsz a rágalmaid és vádaskodásaid miatt, és elismered itt írásban, hogy nekem volt igazam!

Igen?

2020. okt. 27. 23:23
 195/214 anonim ***** válasza:
100%
...Mármint ha küldöm a hiteles forrást.
2020. okt. 27. 23:42
 196/214 qkker1 ***** válasza:
100%

"Az meggyőzödés hogy sokkal nagyobb koze van az elöző kormánynak a magas forinthoz, mivel tönkretette az orszagot, hagyta elhatalmasodni a devizahitelesek problémáját. Mentő öv nélkül."

Végre rájöttél, hogy a gazdádék cseszték el, ugyanis az előző kormány is Fideszes volt!

2020. okt. 28. 08:01
 197/214 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még egy feltételem van!

Írd meg előtte, hogy mi az a konkrét dolog minimum, ami miatt végleg kiábrándulnál a Fideszből, és Isten téged úgy segéljen, soha többé nem szavaznál rá... mi az az erkölcsi mérce, tett, stb. Vagy ha eleven gyereket zabálnak a parlamentben, te akkor rájuk fogsz szavazni?! Szóval hol van számodra a határ, ami erkölcsileg, ideológiailag már nem fér bele, és végleges elhatárolódáshoz vezet?

2020. okt. 28. 08:53
 198/214 A kérdező kommentje:
198 Gyurcsanyekra gondolok.
2020. okt. 28. 09:43
 199/214 A kérdező kommentje:
Egyébkènt már tudom mire gondolsz és kamu
2020. okt. 28. 09:44
 200/214 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod. Ha tudod, akkor megírtad volna, csak kitérsz.

Mert nincs szufla benned, hogy bocsánatot kérj, ha szembesülsz az igazsággal, és nincs határozott erkölcsi mércéd, csak robotszerűen szavazol a Fideszre, mindegy, hogy milyenek, de ezt sem mered leírni.

Ezt leginkább akkor tudom elképzelni, ha fidesztől pénzt kapsz az itteni tevékenységedért, és milyen lenne színt vallani, hogy vannak elveid, és csak addig szavazol a Fideszre, amíg az elveiddel, értékrendeddel egységben vannak.

Mindegy, nem erőltetem, ha nem, hát nem.

Megértem, hogy gyáva vagy szembenézni az igazsággal.

2020. okt. 28. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!