Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok,akik a Fideszre szavaztak...

Sulek Péter kérdése:

Azok,akik a Fideszre szavaztak,vagy szimpatizálnak velük. Ti hogyan magyarázzátok a korrupciót ? Mi a véleményetek arról,hogy folyamatosan korruptnak nevezi az ellenzék a Fideszt ? van benne valami,vagy kitaláció ? mi a véleményetek ?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm mindenki véleményét :)

2020. okt. 25. 03:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
100%

Az érveiddel nem támasztottad alá azt az állításodat, hogy nem függetlenek.

Ennyi erővel minden valamelyik pártra szavazó ember párttag!

Vagy azt is mondhatnánk, ha Milka csokit szoktam vásárolni, akkor a Milka cég tulajdonostársa vagyok, pedig szimplán csak annyi, hogy szeretem a Milka csokit! :D

Tehát ne cikkeket sorolj fel, hanem tulajdonosi, vagy vezetők anyagi kapcsolatát egy-egy párttal, esetleg az adott párt miként finanszírozza az adott médiumot.

2020. okt. 27. 19:03
 52/83 anonim ***** válasza:
100%

#50: "De engem az érdekel, hogy pl migráció terén mi az ami nem úgy van,a hogy a fidesz állítja a "propagandában"?"

- Hogy Soros Györgynek van egy veszélyes terve, miszerint migránsokkal árasztja el Európát. Nincs Soros Györgynek ilyen terve.

2020. okt. 27. 19:03
 53/83 anonim ***** válasza:
#49 oké akkor fikázd a nyelvtanomat ha már mást nem tudsz bezzeg a viperás állításaimra nem válaszoltál mert arra már nem tudtál mivel véletlenül igazam lett volna ami neked baromira szarul esett volna.
2020. okt. 28. 02:57
 54/83 anonim ***** válasza:

#53 Én kérek elnézést, nem nyelvtani hiba volt ez, hanem fogalmazásban megjelenő tartalmi hiba. A nyelvtani hibát, most hagyjuk, olyat nem is soroltam fel.

Ami pedig a másik felét illeti a hozzászólásodnak, sehol se állítottam, hogy szentek voltak, és nem követtek el hibákat, sőt bűnöket. Én az igaztalan vádat cáfoltam, és azért arra koncentráltam.

Tehát igen, volt vipera is, bár nem tudom, hogy mennyi, és hányszor alkalmazták. valóban volt olyan eset, hogy nem volt azonosító szám.

Valóban volt szemsérülés, aminél tisztázatlan, hogy szándékos volt, vagy baleset.

Amit mondtam, ismétlem: a Szemkilövető Gyurcsány-ozás hazugság.

Mást nem vitattam.

Egyébként megjegyzem, hogy a Fidesz által agyon támadott soros ügynöközött TASZ nem egy tüntető seggét védte akkoriban. ;)

De Gyurcsánynak eszébe se jutott egy jogvédő szervezetet démonizálni, olyat csak a valódi elnyomásra törekvők csinálnak.

2020. okt. 28. 10:57
 55/83 anonim ***** válasza:
13%
#54 ja igen bocs véletlenül kilőttem az egyik szemed igaz hogy csak 1 életre nyomorítottalak meg de véletlen volt eksü... úgy is ott a másik nem?
2020. okt. 28. 11:46
 56/83 anonim ***** válasza:

"Hogy Soros Györgynek van egy veszélyes terve, miszerint migránsokkal árasztja el Európát. Nincs Soros Györgynek ilyen terve."

Ha félretesszük ezt a jóságos banki mahinátor-shortólót, attól még a migránsok folyamatosan jönnek, és erre az EU teljesen fogyatékos válaszlépéseket ad. Az általad említett megyei napilapok pedig nem ezt nyomják 0-24-ben. Egyébként elég fura az az elvárás, hogy mi magyarok lehetőleg ne tudjunk a világ dolgairól, az EU terveiről se tudjunk semmit, csak azzal foglalkozzunk, hogy Orbán meg Orbán meg Orbán, a külvilág nem nekünk való. Fura ez az ellenzékiség.

2020. okt. 28. 16:36
 57/83 anonim ***** válasza:
16%

"Valóban volt szemsérülés, aminél tisztázatlan, hogy szándékos volt, vagy baleset."

Ne kerülgessük a nyilvánvalót. Volt vipera szép számmal, azonosítók nem voltak, a célzás pedig fejmagasságban történt rengetegszer.

Ennyire ne mentegessük már az emberei lealjasodást. 2006 túlkapásai menthetetlenek és vitathatatlanok.

2020. okt. 28. 16:43
 58/83 anonim ***** válasza:

Már alátámasztottam amit kellett, szóval vagy elfogadod a tényeket, vagy kitalálsz magadnak egy másik valóságot. Szebb és függetlenebb nyugati sajtót kívánok neked.

2020. okt. 28. 16:58
 59/83 anonim ***** válasza:
83%

#56: "(...) és erre az EU teljesen fogyatékos válaszlépéseket ad."

- Ez egy mese. Az EU valóban nem kezelte tökéletesen a menekültválságot, főleg az elején elég fejetlen volt, de azért végül tető alá hozott egy megállapodást a törökökkel, ami drasztikusan levágta a Közel-Keletről jövők számát.

"Egyébként elég fura az az elvárás, hogy mi magyarok lehetőleg ne tudjunk a világ dolgairól (...)"

- Tudjunk, persze. De a valódi világ dolgairól tudjunk, tudod, amiben élünk, ne pedig egy elképzelt világról, amiben egy vénember tízmilliókat tud megindítani Afrikából és a Közel-Keletről Európába (és újabb százmilliókat szerte a világon). Ez akkora idétlenség, hogy elképzelni is nehéz nagyobbat.

"(...) az EU terveiről se tudjunk semmit (...)"

- Ez is annyira gyermeteg elképzelés. Az EU-ban rengeteg egymással rivalizáló érdek, eszmerendszer van, melyek ezerféleképp viszonyulnak nagyon súlyos kérdésekhez. Nincs olyan a bevándorlással kapcsolatban, hogy "az EU tervei". Mint azt minden felnőtt embernek illene tudni.

Egyébként te azt kérdezted (#50-ben), hogy mi az a migrációval, ami nem úgy van, ahogy a Fidesz állítja. Az nem úgy van, hogy ezt az egészet Soros szervezi. Ha Soros György az összes vagyonát kizárólag migránsokra költené (pedig a narancshívők szerint az összes EU-hivatalnokot is megvette, meg egy csomó egyetemi oktatót, újságírót), akkor 20-30 dollárért kerekednének fel emberek, hagynák ott az otthonukat, fizetnének embercsempészeknek ezer dollárokat (abból a húsz-harmincból, MUHAHA, meg minden). Tudod, ez lenne akkor, ha ő szervezné az egészet. Ordenáré kamu.

2020. okt. 28. 22:12
 60/83 anonim ***** válasza:
51%

Sorosnak az EU-n belül vannak fontos emberei.

Amikor Merkel első körbe biztatta őket, már akkor is azt gondoltam hogy vagy megfenyegették vagy lefizették vagy megbolondult.

Tudni lehetett hogy ezzel véget vetett a poltikai karrierjének, csak azt nem értettem hogy miért. Majd jöttek az ellenzéki pártok hogy ők micsoda migránssimogatók, egymásra licitáltak. Azt gondoltam, hogy ezek szintén megőrültek, hiszen innentől kezdve az emberek nem fognak rájuk szavazni. Plusz ezzel adtak egy nagy fegyvert a Fidesz kezébe mert konkrét kampányt húztak fel arra hogy ők megállítják a migrációt.

De továbbra sem értem hogy mi miért történt...

Azt lehetett tudni, hogy itt Magyarországon a nép biztosan migráció ellenes, akkor miért írta alá a vesztét az ellenzék?

Merkel is tudta, hogy azzal hogy elindítja a migráció hullámot, neki vége lesz.

Nem hülye emberek, de mégis valami nyomására kiálltak a migráció mellett.

Itt valami nagyon bűzlik, csak nehéz összerakni a teljes képet.

2020. okt. 28. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!