A harmadik legszarabb a helyzet a koronavírus válság miatti visszaesésnek egész Európában. Pedig mi még nem is segítettük meg egy büdös centtel sem a munkanélkülivé váltakat, nem úgy mint minden más ország akiket még azok az emberek eltartása is leterhelt.
Mégis mi állunk a harmadik legszarabbul. Ez hogy lehet?
"Pedig mi még nem is segítettük meg egy büdös centtel sem a munkanélkülivé váltakat"
Már a premissza hazugság.
Amúgy pedig ismét fellendülőben a munkahelyteremtés.
2020. aug. 24. 03:32
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, te hol zuhansz, de én előző hónapban életem legnagyobb fizetését kaptam, a vírus ellenére/mellett is. Lehet, hogy nem a szélsőbaloldali, fizetős szennyből kéne tájékozódni.
2020. aug. 24. 05:23
3/12 anonim válasza:
Ha nem is durrant ki, de ereszt a felfújt lufi.
2020. aug. 24. 05:30
4/12 meszike91 válasza:
ma 05:23
Ezek a hivatalos adatok...
2020. aug. 24. 06:27
5/12 anonim válasza:
A magyar gazdaságot megvédte a kormány. Fejezzétek be a sivalkodást.
2020. aug. 24. 07:00
6/12 anonim válasza:
Nemsokára jönni fog a hír, hogy Vezírünk rájött a gond nyitjára: mindenki fordítva nézte a diagramokat, egyedül ő jött erre rá. (A mi gazdaságunk élhetőbb mindenki más mögött...).
2020. aug. 24. 07:10
7/12 anonim válasza:
#1 Van is hová fellendülni. Hisz előtte tömegesen rúgták ki az embereket. Gazdaságvédelmi akcióterv aztán jól megvédte a munkahelyeket... ja nem.
#2 Üdvözlöm államtitkár úr.
2020. aug. 24. 07:44
8/12 qkker1 válasza:
"A magyar gazdaságot megvédte a kormány."
Kitől vagy mitől kellett már megint megvédeni?
2020. aug. 24. 08:10
9/12 anonim válasza:
Egyszerű: más a propaganda és más a valóság.
2020. aug. 24. 08:17
10/12 anonim válasza:
4-es"meszi" ha kell, akkor a KSH is ballibsi, Sorosista hazaáruló NGO, ha olyat ír, ami nem illik a párt kommunikációjába ez tanuld meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!