Most már sokan belátják hogy jobb volt a Kádár rendszer mint ez ami most van?
Miért nem költöztök valamelyik mostani kommunista országba, ha annyira szuper rendszer????
33 Annak hogy mit fejlesztenek elég sok köze van a rendszerhez. Pl Észak koreában is annyit fejlödöt a technika mint máshol?
#37: [Én írtam a #30-at]
"A Kádár-nosztalgia azért van, mert az emberek többségének akkor jobb volt annál ami a rendszerváltás után jött. Ez pedig nem hazugság, hanem tapasztalat." Nem. A Kádár-nosztalgia azért van, mert a személyes emlékezet megszépíti a múltat. Az agyunk csal, ez van. Én még találkoztam 2000 után is nagyon öreg bácsival, aki nem is Kádár, hanem Horthy idejébe vágyódott vissza. Mert neki azok voltak az igazán szép idők, amikor még jó volt ez az ország.
Azért a számokra próbálok hagyatkozni, mert tudom, hogy az én agyam is csal, és a múltat a valóságosnál szebbnek tünteti fel. És a számok olyan egyértelműek, hogy ennél egyértelműbbek nem is lehetnének.
[#30-at írtam]
#42: :) Nem is kell Észak-Koreáig menni. Belaruszban Lukasenka nagyon hasonló országot működtet, mint anno Kádár. De valahogy akárhány Kádár-rendszer iránt lelkesedőt ismerek, egyik se nagyon törekszik oda.
"igazad van a tescoban sokkal jobb minöségű a zöldség gyümölcs mint anno a magyar,ülj le kisfiam egyes,a tescoban megsugom a szemetet eszed,ha fogalma nincs valakinek valamiröl akkor ire ez a nagy okosság?"
Na felsoroltam három helyet ahol tudsz zöldséget venni, erre kiemelsz egyet. Gratulálok, megérdemled az ötöst.
Komolyan érdekel kérdező, mennyit éltél, mennyit láttál a Kádár-rendszerből?
Nem nagyon úgy tűnik, hogy egy percet is.
Idióta Kérdező!
Mehetsz Fehéroroszországba,Lukasenka vár szeretettel!
Elárulok valamit: Kádár alatt is léteztek hajléktalanok, munkanélküliek, csak igyekeztek őket eldugni valahova, ne rontsák az összképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!