A Telexesek miért ilyen kapzsik, hogy 2990 ft-nál kisebb rendszeres támogatást el sem fogadnak?
Megdöbbenve látom a telex oldalán a támogatási opciókat. Egyből a havi 6000 ft-re dob rá, de 3000-nél kisebb összegre lehetőség sincsen. Egyszeri támogatásnál pedig egyből 20 000 ft-t javasol, de 9900 a legkisebb előre beírt összeg.
Szerintetek kicsit nem bizar az, ahogy a telex képzeli el az olvasói támogatásokat?
Nem értem a problémát. Nem kötelező támogatni, ez csak egy lehetőség. Én sem támogattam.
Egyébként gondolom a díjak miatt nem nagyon éri meg ennél kisebb összeget fogadni.
2.
Hagyjuk már ezt a kajli dumát.:D
Imádom, amikor a libsi játssza a hülyét.
#2/2
Kisebb összegért ők nem hajolnak le, mégsem ők a netflix vagy a spotify esetleg a The New York Time vagy a The Guardian, hogy apró pénzekkel bajlódjanak.
Illetve ez a #Nem tetszik, nem kell nézni tipusú válasznak sok értelme nincs, de mindenre rá lehet vágni, mint beszélgetést ellehetetleníő mottót.
"Semmi értelmét nem látom"
Mert ehhez kellene egy kis józan ész is.
Ezzel nem rendelkezel, mert ha rendelkeznél, felfognád, hogy ellentmondásos az egész index vagy telex című műsor.
Telesírják a világot, hogy Magyarországon minden ember létminimum alatt él, aztán 3000 forint alatt szóba se állnak veled
"Ezzel nem rendelkezel, mert ha rendelkeznél, felfognád, hogy ellentmondásos az egész index vagy telex című műsor."
Tévedsz, én alapból nem tartottam jó ötletnek a tömeges felmondásukat sem. Persze lehetett olyasmi is a háttérben amiről nem tudunk, de az alapján ami nyilvánosságra került, szerintem fölösleges volt egy ekkora balhét csinálni.
#6/8
Pedig pont a legjelentősebb ellenzéki politikus, a legerősebb ellenzéki párt vezetője mondta 2006-ban: "El lehet menni Magyarországról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!