Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Félsz a Koronavírustól?

Félsz a Koronavírustól?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 00:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 anonim ***** válasza:
66%

A nagyszüleim? Akik éltek az első világháború idején? Sajnos egyikük sem 110 éves így nem tudják elmondani, hogy ezt hogy élik meg.

De a szüleim igen: nem izgatja őket különösebben. Túléltek nagyobb betegségeket, járványokat és fertőzéseket is. Túléltek nehéz időket és rettenetes dolgokat, de nekik is az a véleményük, hogy ilyen tam-tamot csapni egy influenza miatt, ami 100 év múlva is létezni fog. S ami ellen úgyse lehet sokat tenni.

2020. szept. 2. 21:58
 52/122 anonim ***** válasza:
63%
Nem félek, mert nagyon túlvan tolva. Egész nyáron olyan helyeken voltam, ahol 500 ember felett voltak (meccs, strand, kirandulo helyek) az emberek 2 % ha volt maszk. Es erdekes, hogy csak most kezd vissza jönni. Mikozben 2 hét a lappangási idő. De azért rendesek voltak a vezetők, hogy elengedtek mindket nyaralni es kikapcsolodni stb mert tudták hogy ha ezt nem kapjuk meg még fellazadunk.
2020. szept. 2. 22:46
 53/122 anonim ***** válasza:
69%

Ezaz!

Nyáron miért nem fertőzött amikor a legnagyobb tömörülések voltak nyaralások, kirándulások miatt? Én csak Balatonlellén voltam, de ott is voltak annyian mint a heringek és nem csak magyarok. Ráadásul családunk hatalmas, városban nagy tekintélye van, millióegy ismerősünk van, mégse tudunk senkiről aki elkapta volna a vírust.

Egyértelműen látszik, hogy politika az egész.

2020. szept. 2. 22:56
 54/122 anonim ***** válasza:
69%
Nem a család méretétől függ, hogy ismersz-e fertőzöttet. Ha azt vesszük, kevesebb mint minden ezredik magyar kapta el a covidot a STATISZTIKák szerint. Hogy mi a valóság azt viszont senki nem tudja. Sokan 200-250 ezer emberről is beszélnek, mert az esetek nagy része enyhe tünetekkel, influenzaszerűtünetekkel átvészeli. Nekem is pozitív lett a tesztem, kb elvesztettem a szaglásomat, de 4-5 nap kivételével, ami tényleg szörnyű volt, nem a világ végét kellett átélnem.
2020. szept. 2. 23:09
 55/122 anonim ***** válasza:
28%
Ez az egész egy hiszti. Aki ezt megmondja napra pontosan mikor fog érkezni, az az igazi provokátor, és tervezője a dolognak. Egyértelműen arra megy ki a dolog, hogy válság legyen. Valakinek ez az érdeke, és azt, hogy háborút szítson. Más kérdés, hogy hazánkban ostobábbnál ostobább vezetők vannak. Ilyenek mint orbán, operatív bábok elmehetnek a fenébe. Szívesen cserélnék velük, mert amit orbán produkál az nekem is menne. Hogy szétosztom a nagy vagyonokat magamnak meg a haveroknak. Meg kialakítok egy diktatúrát. Már csomóan megmondták, hogy amit itt orbán megcsinál máshol már kinyírták volna. Én nagyon remélem személy szerint, hogy lesz egy 56 magyarországon, megtuningolva egy kisebb világháborúval a válság miatt. Hitler ismét eljön.
2020. szept. 3. 06:22
 56/122 anonim ***** válasza:
67%
2020. szept. 3. 07:18
 57/122 anonim ***** válasza:
54%
#55 Ha 200-250 ezer ember kapta el, az viszont azt jelenti, hogy a halálozási arány nulla közelében van, tehát akkor meg ezért nem kell félnünk a vírustól.
2020. szept. 3. 07:54
 58/122 anonim ***** válasza:
0%

"elvesztettem a szaglásomat"

Mennyi idő múlva jött vissza?

2020. szept. 3. 07:57
 59/122 anonim ***** válasza:
87%
3-4 het kb
2020. szept. 3. 10:15
 60/122 anonim ***** válasza:
79%
#58 szerintem ebben most igaza van Cecikenek, hogy nagyobb esellyel kapjak el most a fiatalabbak, atlag 30 ev. Azt meg mar reg ota tudjuk, hogy nem ok a veszelyeztetettebbek. Ha ez a tendencia fennmarad, es tegyuk fel bar oltast nem hiszem hogy egyhamar, de valami hatasos kezelest kifejlesztenek, akkor valoban nem lesz parabb mint az influenza. De ezt lekopogom.
2020. szept. 3. 10:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!