A nagyszüleim? Akik éltek az első világháború idején? Sajnos egyikük sem 110 éves így nem tudják elmondani, hogy ezt hogy élik meg.
De a szüleim igen: nem izgatja őket különösebben. Túléltek nagyobb betegségeket, járványokat és fertőzéseket is. Túléltek nehéz időket és rettenetes dolgokat, de nekik is az a véleményük, hogy ilyen tam-tamot csapni egy influenza miatt, ami 100 év múlva is létezni fog. S ami ellen úgyse lehet sokat tenni.
2020. szept. 2. 21:58
52/122 anonim válasza:
Nem félek, mert nagyon túlvan tolva. Egész nyáron olyan helyeken voltam, ahol 500 ember felett voltak (meccs, strand, kirandulo helyek) az emberek 2 % ha volt maszk. Es erdekes, hogy csak most kezd vissza jönni. Mikozben 2 hét a lappangási idő. De azért rendesek voltak a vezetők, hogy elengedtek mindket nyaralni es kikapcsolodni stb mert tudták hogy ha ezt nem kapjuk meg még fellazadunk.
2020. szept. 2. 22:46
53/122 anonim válasza:
Ezaz!
Nyáron miért nem fertőzött amikor a legnagyobb tömörülések voltak nyaralások, kirándulások miatt? Én csak Balatonlellén voltam, de ott is voltak annyian mint a heringek és nem csak magyarok. Ráadásul családunk hatalmas, városban nagy tekintélye van, millióegy ismerősünk van, mégse tudunk senkiről aki elkapta volna a vírust.
Egyértelműen látszik, hogy politika az egész.
2020. szept. 2. 22:56
54/122 anonim válasza:
Nem a család méretétől függ, hogy ismersz-e fertőzöttet. Ha azt vesszük, kevesebb mint minden ezredik magyar kapta el a covidot a STATISZTIKák szerint. Hogy mi a valóság azt viszont senki nem tudja. Sokan 200-250 ezer emberről is beszélnek, mert az esetek nagy része enyhe tünetekkel, influenzaszerűtünetekkel átvészeli. Nekem is pozitív lett a tesztem, kb elvesztettem a szaglásomat, de 4-5 nap kivételével, ami tényleg szörnyű volt, nem a világ végét kellett átélnem.
2020. szept. 2. 23:09
55/122 anonim válasza:
Ez az egész egy hiszti. Aki ezt megmondja napra pontosan mikor fog érkezni, az az igazi provokátor, és tervezője a dolognak. Egyértelműen arra megy ki a dolog, hogy válság legyen. Valakinek ez az érdeke, és azt, hogy háborút szítson. Más kérdés, hogy hazánkban ostobábbnál ostobább vezetők vannak. Ilyenek mint orbán, operatív bábok elmehetnek a fenébe. Szívesen cserélnék velük, mert amit orbán produkál az nekem is menne. Hogy szétosztom a nagy vagyonokat magamnak meg a haveroknak. Meg kialakítok egy diktatúrát. Már csomóan megmondták, hogy amit itt orbán megcsinál máshol már kinyírták volna. Én nagyon remélem személy szerint, hogy lesz egy 56 magyarországon, megtuningolva egy kisebb világháborúval a válság miatt. Hitler ismét eljön.
#55 Ha 200-250 ezer ember kapta el, az viszont azt jelenti, hogy a halálozási arány nulla közelében van, tehát akkor meg ezért nem kell félnünk a vírustól.
2020. szept. 3. 07:54
58/122 anonim válasza:
"elvesztettem a szaglásomat"
Mennyi idő múlva jött vissza?
2020. szept. 3. 07:57
59/122 anonim válasza:
3-4 het kb
2020. szept. 3. 10:15
60/122 anonim válasza:
#58 szerintem ebben most igaza van Cecikenek, hogy nagyobb esellyel kapjak el most a fiatalabbak, atlag 30 ev. Azt meg mar reg ota tudjuk, hogy nem ok a veszelyeztetettebbek. Ha ez a tendencia fennmarad, es tegyuk fel bar oltast nem hiszem hogy egyhamar, de valami hatasos kezelest kifejlesztenek, akkor valoban nem lesz parabb mint az influenza. De ezt lekopogom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!