Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Félsz a Koronavírustól?

Félsz a Koronavírustól?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 00:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
68%
Erre szoktam azt mondani akire veszélyes a vírus hallgasson szépen az orvosokra és maradjon otthon. Engem meg nyugodtan lehet fertőzni a legkisebb problémám is nagyobb ennél...
2020. szept. 2. 09:24
 12/122 anonim ***** válasza:
38%
És honnan veszed, hogy nem leszel kénytelen olyan közelében lenni hosszú ideig akár órákon belül, akinek az élete múlhat azon, hogy ne kapja el?
2020. szept. 2. 09:29
 13/122 anonim ***** válasza:
71%
igen, de én még egy megfázástól is
2020. szept. 2. 09:40
 14/122 anonim ***** válasza:
71%
Ezen miért nekem kell gondolkoznom? Annyira el lett cseszve a hozzaallas az elmúlt pár hónapban hogy hihetetlen. Alap esetben ha van valami betegség vagy bármi ami rám veszélyes, akkor nem megyek a közelébe. Nem várható el azt, hogy mindenki tavolodjon el tőlem, mindenki vedekezzen miattam, mindenki hozzám igazodjon és attól rettegtjen nehogy engem megfertőzzön. Egy ismerősöm verzekeny ami azt jelenti nagyon vigyáznia kell magára nehogy megsebesüljön. Nincs kipárnázva körülötte a világ, hanem magára kell, hogy vigyázzon.
2020. szept. 2. 09:44
 15/122 anonim válasza:
46%

Mivel halt már meg ismerősöm, igen, van mitől félni.

Másrészt munkám miatt kórházi dolgozókkal is kapcsolatban vagyok, és nem tudok másra adni, mint az ő beszámolóikra. Tőlem vírustagadók és vírusvallók is mondhatnak bármit, hírek írhatnak amit akarnak, a személyes vélemények és megtapasztalások az irányadóak (mármint nekem).

Én attól tartok, hogy elkaphatom (bár van némi gyanúm, hogy tavasszal átment rajtam), attól, hogy továbbadhatom, és attól is, hogy újra megnehezíti az életünket. Az előző hullám munka és család miatt is iszonyúan kemény volt!

Nem akarom, hogy bárki félelemben éljen, de muszáj komolyan venni a helyzetet. Én sem örvendek ennek az egésznek...

2020. szept. 2. 10:18
 16/122 anonim ***** válasza:
59%

#16 jól leírta. Egyébként attól is félek, hogy még viszonylag ismeretlen, és kb. csak a terjedés megelőzését tudjuk fékezni, amihez nagy fegyelem kell, és nem mindenki partner benne.

A tartós lehetséges szövődményeit nem ismerjük, vannak beszámolók pl. végleges szaglás, ízlelésvesztésről, de simán el tudom képzelni a hallásromlást is, ha valaki erre amúgy is hajlamos.

2020. szept. 2. 10:29
 17/122 anonim ***** válasza:
91%
Még a Pestistől se :D
2020. szept. 2. 10:29
 18/122 anonim ***** válasza:
72%
A taxiba én fosok, mindenki közel hajolgat állandóan a pofámba, meg este belazulnak mikor beisznak és maszkot se vesznek fel.De ez van, muszály dolgozni.
2020. szept. 2. 10:44
 19/122 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Aki fél ugyanúgy elkaphatja, mint aki nem, tehát nincs rá ok. És különben sem olyan, mint amilyennek beállítják a pánikkeltők
2020. szept. 2. 10:54
 20/122 anonim ***** válasza:
59%
2020. szept. 2. 11:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!