Félsz a Koronavírustól?
Igen. Az idős szülein miatt, a fiatalon szívbetegséggel élő sógornőm miatt, aki egy 10 éves gyermeket hagyna itt ha elkapná, a párom miatt, aki hiába sportol heti 4 edzésen, figyel az egészségére, akkor is veszélyeztetett csoportban van egyéb problémái miatt, a gyerekem miatt akinek veleszületett szívproblémája van, és magam miatt is akinek a tüdejével vannak gondok. A szüleinket kivéve mint 50 év alattiak vagyunk, van aki a fele sincsen.
Lehet hogy a legtöbbünket elvinné ha napokig lélegeztető gépre kényszerítene minket a vírus.
Ettől még nem pánikolok én sem és a többiek sem, nem követelünk karantént meg egyebeket, csak azt szeretnénk ha a szeretteinkre tekintettel lenne a többi ember is és megtenné azt a pár egyszerű dolgot amit most mindenkitől elvárnak.
"Nincs annyi fekete autó, ahány kéne a sok hülye virustagado miatt... Pedig tényleg nem ártana osszegyujteni őket, hogy ne fertőzzék a többieket."
A "Fekete autók" ÁVO helyett újabban a TEK nem a vírustagadókért mennek, hanem azokért, akik a rendszert kritizálják mert szerintük nem képes hatékonyan elvégezni a feladatukat, hiányosságokra és problémákra világítanak rá. A diktátorok az ilyesmit nem szeretik. Ennyit a szólásszabadságról.
Egy orvos nyilatkozta nem a saját fejemből szedem: egy egészséges fiatal férfi szervezetére a koronavírus gyakorlatilag ártalmatlan.
Amúgy biztos vagyok benne én elkaptam a tavasszal Londonban laktam és belazasodtam. 2 nap után kihevertem. (akkor még nem volt teszt az orvosom azt mondta maradjak otthon mert rám ártalmatlan)
Mitől féljek??
"Egy orvos nyilatkozta"
Sok másik orvos meg mást nyilatkozott. Többek között azt, hogy aki nem betegszik le tőle különösebben, az is megfertozhet egy halom embert, ha szarik az egészre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!