Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Félsz a Koronavírustól?

Félsz a Koronavírustól?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 00:37
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
174 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/122 A kérdező kommentje:
Te is félsz, hogy elkaphatod?
2020. szept. 2. 00:37
 2/122 anonim ***** válasza:
76%
Csak a tüdőgyulladástól, ha okozza akkor igen. Karanténtól jobban.
2020. szept. 2. 00:46
 3/122 anonim ***** válasza:
42%
Nem, ez is csak egy influenzavírus. Ha legyőzi az immunrendszeredet, megdöglesz, ha nem, nem. A halálozási ráta is hasonló, legfeljebb a terjedése durvább, ami miatt több öreg kapja meg és hal bele mint egy sima influenzába.
2020. szept. 2. 00:57
 4/122 anonim ***** válasza:
77%
Mivel egy idős, tehát veszélyeztetett szülővel élek együtt, a párom szintén, így igen. Nem is feltétlenül azért, mert én elkapom, valószínűleg túlélem, de a szüleink nem. Amilyen a magyar "egészségügy" és az "operatív törzs", nos... nem mondok semmit, mert nem akarom, hogy jöjjön a "fekete autó" rémhír terjesztése miatt.
2020. szept. 2. 01:03
 5/122 anonim ***** válasza:
56%
Nem. A halálozási aránya jóval kisebb, mint amit a statisztika mutat, mert egyrészt mindenki belekerül, aki fertőzötten halt meg (akkor is, ha autó ütötte el), másrészt sokkal több fertőzött van, mint amennyire fény derül, csak a többségük tünetmentes vagy nagyon enyhe tünetei vannak. A vírus ürügyén generált világgazdasági válság már most több kárt okozott, mint amekkorát a koronavírus valaha képes lenne.
2020. szept. 2. 08:15
 6/122 anonim ***** válasza:
80%

Igen. Az idős szülein miatt, a fiatalon szívbetegséggel élő sógornőm miatt, aki egy 10 éves gyermeket hagyna itt ha elkapná, a párom miatt, aki hiába sportol heti 4 edzésen, figyel az egészségére, akkor is veszélyeztetett csoportban van egyéb problémái miatt, a gyerekem miatt akinek veleszületett szívproblémája van, és magam miatt is akinek a tüdejével vannak gondok. A szüleinket kivéve mint 50 év alattiak vagyunk, van aki a fele sincsen.

Lehet hogy a legtöbbünket elvinné ha napokig lélegeztető gépre kényszerítene minket a vírus.

Ettől még nem pánikolok én sem és a többiek sem, nem követelünk karantént meg egyebeket, csak azt szeretnénk ha a szeretteinkre tekintettel lenne a többi ember is és megtenné azt a pár egyszerű dolgot amit most mindenkitől elvárnak.

2020. szept. 2. 08:35
 7/122 anonim ***** válasza:
35%

"Nincs annyi fekete autó, ahány kéne a sok hülye virustagado miatt... Pedig tényleg nem ártana osszegyujteni őket, hogy ne fertőzzék a többieket."

A "Fekete autók" ÁVO helyett újabban a TEK nem a vírustagadókért mennek, hanem azokért, akik a rendszert kritizálják mert szerintük nem képes hatékonyan elvégezni a feladatukat, hiányosságokra és problémákra világítanak rá. A diktátorok az ilyesmit nem szeretik. Ennyit a szólásszabadságról.

2020. szept. 2. 08:42
 8/122 anonim ***** válasza:
37%

Egy orvos nyilatkozta nem a saját fejemből szedem: egy egészséges fiatal férfi szervezetére a koronavírus gyakorlatilag ártalmatlan.

Amúgy biztos vagyok benne én elkaptam a tavasszal Londonban laktam és belazasodtam. 2 nap után kihevertem. (akkor még nem volt teszt az orvosom azt mondta maradjak otthon mert rám ártalmatlan)

Mitől féljek??

2020. szept. 2. 08:46
 9/122 anonim ***** válasza:
37%
Pl. attól, hogy megölsz valakit...
2020. szept. 2. 08:54
 10/122 anonim ***** válasza:
61%

"Egy orvos nyilatkozta"

Sok másik orvos meg mást nyilatkozott. Többek között azt, hogy aki nem betegszik le tőle különösebben, az is megfertozhet egy halom embert, ha szarik az egészre.

2020. szept. 2. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!