Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Félsz a Koronavírustól?

Félsz a Koronavírustól?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 00:37
 81/122 anonim ***** válasza:
15%
Hülye az, aki bedől annak, hogybmár pedig ezt hordani kell. Érdekes influenzánál miért nem kell? Akkor nem hal meg senki ugye? A sok libsi fideszes hordja csak a maszkot. Én biztos nem fogom az orromra húzni, mert senki nem fog kötelezni rá, sem egy operatív ostoba, sem egy orbán kádár. Hozzák elém a papírt világosan megírtam! Miért nem adtak eddig olyan papírt, hogy lemondhassak erről az egészről? Aláírom, nem érdekel, ha beledöglök. Inkább akkor már ebbe, mint gyökerek okozta válságba. Hozzanak döntést róla, hogy, aki vállalja a felelősséget, hogy nem hord maszkot, lemond arról, hogyha vírusos orvosi ellátást kapjon! Nekem ne próbálja egy orbán meg müller cilike megmagyarázni, hogy a maszk hordás egészséges! Persze nekik pont nem, mert ugye azt a szabályt sokan elfelejtették, hogy az egy személyes irodákban nem kötelező! Kívánom a szemét orbánnak cilikének hogy álljanak oda a gyárba azok mellé, akik 3 szakoznak, vagy 12 óráznak, és nézzük meg akkor is ezt mondják-e. Ja nem! Mert ők nem tudják mi a munka. Az megy, hogy tudjanak lopni, csalni, hazudni, egymás közt vagyonokat felosztani, és még a vírusból is meggazdagodni. Undorító banda, és az is, aki ezeknek patrónusa. Kéne egy igényes polgár háború. Az való lenne ennek a bandának. Remélem összeszedi magát a nép, és fellép, mint az internetadó ellen.
2020. szept. 3. 20:01
 82/122 anonim ***** válasza:
91%
79: De, teljesül az első pont. Ebben a cikkben a Tamasi-Gődény páros minden egyes hazugsága cáfolva van (köztük az is, hogy nincs járvány) tényekkel, adatokkal, tudományos és jogi forrásokkal. Jó olvasást: [link]
2020. szept. 3. 20:02
 83/122 anonim ***** válasza:
13%

#82 Oké, lehet, hogy törvény szerint ez a járvány, akkor viszont rossz a törvény. Senki sem gondolhatja komolyan, hogy ha két ember megbetegszik, az már járvány, márpedig a törvény szerint lehet az.

Ha olyan törvényt hoznak, hogy holnaptól mindent autónak kell tekinteni, aminek kereke van, attól még a talicska nem lesz autó.

2020. szept. 3. 20:12
 84/122 anonim ***** válasza:
86%
A gyakori ne válljon már tardok gyűlekezőhelyévé. elég sok a járványtagadó maszkellenes a fb-n. A Gyakorin a kutatási eredményeket vegyük figyelembe.
2020. szept. 3. 20:32
 85/122 anonim ***** válasza:
15%
Megszaporodtak a lepontozó bérrettegők, vagy csak több accountot csináltatok?
2020. szept. 3. 20:34
 86/122 anonim ***** válasza:
74%
hiába csinálsz több accountot eggyel tudsz csak szavazni egy gépről :P
2020. szept. 3. 20:36
 87/122 anonim ***** válasza:
7%
Akkor megszaporodtak a bérrettegők. Nem olyan régen még csak 3-an pontoztak le mindenkit, aki nem hitt a koronavírusról szóló mesében, most 6-an. És jó az információáramlás, ahogy látom, mert 5 perc alatt mind a 6-an lepontozták az előző válaszomat is :)
2020. szept. 3. 20:40
 88/122 anonim ***** válasza:
24%
Én vállalom, hogy szemrebbenés nélkül lepontozom azt, aki szerint a maszk hordás egészséges, aki szerint muszáj hordani mindenképp, aki kitart a fityesz meg a cilike mellett. Én nem tagadom a vírust, mert létezik, de közel sem akkora a baj, hogy ennyire fel kelljen fújni! Érdekes hova lettek a migráncsok, egy időben az volt a divat. Mindig van valami, amit fel kell kapni. És még egyszer mondom nem tagadom a vírust, de a vírusnál nagyobb károkozó a hozzátársított hisztéria. Szándékosan pánikoltatják az embereket, így, akik a fő felbújtók és börtönnel kellene büntetni, az hazánk kormánya, és az operatív brigád! Ezeknek a vagyonát egytől egyig elvenném, és ha már lehetett egyeduralmat megsavaztatni, akkor a mentelmi jogról is le lehet mondani. Engem nem érdekelne, hogy ezeknek mentelmük van, nálam olyan mentelmet kapnának, amit megjegyeznének egy életre.
2020. szept. 3. 20:52
 89/122 anonim ***** válasza:
95%

"49%

50%

50%

50%

50%

67%

75%

50%

50%

69%

84%

66%

62%"

Honnan tudhatnad, hogy ezek közül hány származik ugyanattol az embertől? Sehonnan.

2020. szept. 4. 07:08
 90/122 anonim ***** válasza:
7%
De egy ip-ről csak egyszer szavazhatsz ha proxyról lépsz az oldalra akkor meg letilt. régebbe próbáltam
2020. szept. 4. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!