88: Itt kizárólag azok keltenek hisztériát, akik azt terjesztik, hogy ez az egész a világkormány és a háttérhatalom műve, valamint, hogy belehalunk egy maszk felvételébe.
2020. szept. 4. 10:03
93/122 anonim válasza:
#92 Meg a másik véglet, akik szerint mindmeghalunk.
A két szélsőség kiabál nagyon hangosan, próbálják egymást túlharsogni és persze hogy az ember mindig csak azt hallja ki belőle, hogy nem jó amit a kormányzat tesz, mert bármit csinálnak, az egyik szélsőség azonnal csaholva követeli hogy töröljék el, változtassák meg stb.
A valóság meg hiába mutatta meg eddig, hogy jól döntöttek a legtöbb esetben, a szélsőséges kiabálókra ez nem hat.
2020. szept. 4. 10:12
94/122 anonim válasza:
Senki nem terjeszti azt, hogy mind meghalunk, ellenben azy, hogy a maszk viselese karos, sokan bizonygatjak, es ennek sokan be is dolnek.
2020. szept. 4. 11:19
95/122 anonim válasza:
#94 "Senki nem terjeszti azt, hogy mind meghalunk"
Ezt vitatnám. Kolléganőmnek is napokba tellett mire le tudta állítani magát a rettegés felső fokáról és minket is próbált belevinni - ismét - mert a korlátozások bevezetése előtt is ugyanígy volt vele még márciusban. Azt hittem a tapasztalatok megnyugtatják kicsit, de ott folytatta ahol akkor abbahagytuk, a mindmeghalunk-nál.
2020. szept. 4. 11:39
96/122 anonim válasza:
95: És mit értesz azon, hogy a kolléganőd szerint "mindmeghalunk". Mert a járványtagadó véglettől gyakran hallom, hogy a mainstream média szerint "mindmeghalunk", de én konkrétan ilyet nem olvastam semmilyen mainstream médiában.
Az, hogy valaki feltesz egy maszkot, nem azt jelenti, hogy fél, hanem azt, hogy felelősségteljes.
2020. szept. 4. 12:21
97/122 anonim válasza:
95# ugy ertem sokan megvadoljak az indexet, 444et,origot, cnnt es sorolhatnam hogy hatasvadasz cikkeivel beijesztik a népet. Ugyanakkor egyetlen egy cikket sem olvastam, ahol azt irtak volna, hogy ez a vírus tizedeli meg az emberiseget. Viszont ha meg nem irnak semmit, akkor az emberek ugyanugy nem foglalkoznanak az egesszel, mint elotte pl az influenzaval. En szemely szerint kifejezetten orulok neki, hogy maszkot kell hordani a tomegkozlekedesen. Rengetegszer elofordult korabban, hogy valaki belekohogott a kezébe, majd megfogta a kapaszkodot. Es sajnos nem egy ilyen ember van..
2020. szept. 4. 12:22
98/122 anonim válasza:
#96 Pontosan azért szoktam így egyben írni, hogy "mindmeghalunk" mert ez nem azt jelenti, hogy szó szerint kijelenti hogy a Föld minden lakosa vagy az ország összes polgára meg fog halni, hanem hogy olyan mértékű rettegést kelt, ami szerint ez a járvány vetekszik egy zombi apokalipszissal, alapvetően a pánikkeltés az amit elér. Miközben normálisan kellene kezelni, egy olyan járványként amiben ha nem vigyázunk, akkor rengetegen meghalnának, de normális hozzáállással és megfelelő védekezéssel ez minimálisra csökkenthető.
2020. szept. 4. 12:29
99/122 anonim válasza:
88as vagyok. Árulja el valaki hova lettek a migráncsok? Előtte minden arról szólt. Most megint fel kellett kapni valamit, amivel legalább válságot is lehetett csinálni. Meg lett az eredmény, köszönjük mindenkinek a világban, a hülye intézkedéseket pedig hazánk kormányának és az operatív bandának. Köszönjük, lapozhatunk, keressünk új témát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!