Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek tényleg van...

Szerintetek tényleg van esélye a Tisza pártnak a fidesz ellen 26-ban?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok az elégedetlen ember és rengeteg elkeseredett és nagyon sok szegény ember van az országba.. A fidesz már nyilvános lop és nem tudnak normálisan kormányozni sem. Sokat is hibáznak. Ami nagy fegyver tényük az az hogy szinte minden média orbánék kezébe van és az ország 90%-a

De én most érzem azt hogy talán Magyar Péterrel most lelehetne váltani orbánt. Ti mit gondoltok? Mik lehetnek az esélyek 26-ra?

febr. 5. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
27%

Nincs és ezt nem azért irom, mert örülök ennek a hazaáruló, rohadék rendszernek, hanem, mert tényszerűen az ország olyan darabokra esett, hogy, ha a mai állapotok sem elegek ahhoz, hogy az emberek az utcára menjenek változásért, mint a szerbek, vagy a szlovákok, vagy a németek teszik, akkor nem lesz elég egy választás. Eddig sem lehetett ezt a rendszert hagyományosan megdönteni, ezután sem fog menni.

Az már végképp az én személyes meglátásom, hogy Magyar Péter jelenleg egyedül a hatalomnak jó, hogy az elégedetlenségnek legyen egy tehetetlen megformálója, de az emberek ne az utcán vezessék ezt le.

Jelenleg ugyanazt a funkciót látja el, mint eddig bármelyik ellenzéki formáció. Elhúzni a következő választásig, legitimalizálni a rendszert.

febr. 5. 08:33
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen lehet hogy neked van igazad. Egyszerűen a magyarok mindent megengednek ennek a korrupt aljas bandának. Nem szabadna ezt már tűrni. Ez már rosszabb mint a gyurcsány korszak pedig az csak 3 vagy 4 évig tartott.. Annyi szegény ember van most és az hogy fülöpszigeteki munkásokkal töltik fel a munkahelyeket pláne...

A magyar nép a saját maga ellensége. A fidesznél már nincsen kontroll. Nincs fék. Lopnak és eladják az országunkat. Budapestet arab befektetőknek adják el... Szörnyű mi van itt. A boltba már nem merek bemenni olyan árak vannak. 29 éves vagyok de én soha még gyerekkoromba se emlékszek hogy ilyen szintű áremelkedés lett volna... Úgy tűnik a magyarok mindent eltűrnek ennek a kormánynak. Azért elmegyek majd szavazni a Tiszára. Hátha csoda történik. Pacsi mindenkinek.

febr. 5. 08:44
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a 2/3-ot letudja bontani.De, ennél többet nem.

Tegyük hozzá, a Fidesznek jót tenne.

Kb olyan helyzet lenne, mint amikor van két cég és versenyeznek.Jelenleg nincs verseny és a Fideszt semmi sem ösztönzi magas teljesítményre.

febr. 5. 09:06
 4/10 anonim ***** válasza:
24%

De minek lenne változás?

Majd a tiszások sírhatnak mikor 80% feletti FIDES szabadság gyözelem lesz

febr. 5. 09:15
 5/10 D-Mano ***** válasza:
18%
Van esélye. De semmilyen téren nem lesz jobb. Sőt, várhatóan még a Fidesznél is rosszabb lenne, ha a Tisza kerülne kormányra.
febr. 5. 09:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy rosszabb lesz ha ők mèg soha nem is kormányoztak? Ilyen felfogással akkor mindenki szavazhatna a fideszre mert az ellenzék úgy is rosszabb lenne. Behalok. Áhh már nem is csodálkozok hogy ezek vannak mindig hatalmon. Bégessünk is hozzá... 🙏
febr. 5. 09:35
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Ember gondolkodj.

Ismered a fidesst hadják elszaladni a költségvetést nesze neked javítsad ki mondjuk

febr. 5. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

"Ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk, talán abban van az utolsó reményünk."

Amúgy igen, a Tisza lehet, hogy jó lesz, de az is lehet, hogy borzalmas. A fideszről viszont biztosra tudjuk, hogy borzalmas.

febr. 5. 10:15
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen esélytelen. Nem annyira mint Kamala Harris, aki Trump -tól csak pár szavazatra maradt le, hanem látványosan esélytelen.
febr. 5. 10:38
 10/10 D-Mano ***** válasza:
48%

6-os kérdező,

Honnan tudom, hogy rosszabb lesz?

-Teljesen jól látszik, teljesen egyértelmű. Én azt nem értem, hogy az ellenzékiek többsége miért nem látja.

"soha nem is kormányoztak"

-Azt eddig is tudtam, hogy az emberek többsége nem érti a demokrácia működését. De hogy ennyire?... Jó esetben az embereknek még a választás előtt fel kell tudnia nagyjából mérni az induló pártok programját és hitelességét. De legalább annyira, hogy ne legyünk képesek olyat kimondani, hogy "Nem tudhatjuk, milyenek lesznek, ők még nem kormányoztak".

Bővebben, hogy miért lenne rosszabb a Tisza, olvasd el az 51-es válaszomat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

febr. 5. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!